ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fantasticaa
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Temmuz 2007 15:04
Son Ziyaret:
25 Kasım 2020 00:05
Toplam Mesaj:
396 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İbrahim ÖZENÇ
Doğum Tarihi:
29 Kasım 1989
Yaş:
34
İl:
Kayseri
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

same shit , different days

SON 10 MESAJI

Almanya sıvı kargo
Arkadaşlar Almanyaya şarap göndermem gerekiyor.Birçok kargoya sordum yurt dışına sıvı taşımıyolar. Nasıl gönderebiilirim.Bilenler yazarsa sevinirim...
Samsung Galaxy S2
İphone kullanıpta almayın diyen birisini bulamazsınız.Ben iphone 4 kullanıyorum gayet memnunun.s2 kadar tasarımı basit bir telefon görmedim 1.500 tl veriyorsam daha iyi tasarım olsun isterim yani tavsiye etmem.Arkadaşta s3 var çok güzel ekranı çok büyük,hızı,özellikleri tartışılmaz , samsung ekranı büyük tutarak avantaj elde etmek istiyor ama cep telefonu olmaktan çıkıyor cepte taşınmıyor bile.İphone oyunlarındaki canlı renkler ve akıcılık s3 te bile yok bunu birçok oyunda denedik , isteyen karşılaştırabilir.Telefonların özellikleri değilde işletim sistemlerini karşılaştırmak daha mantıklı olur.Androidin tek + sı flash player ve açık kaynak kodlu olması.Diğer birçok şey her iki telefondada yapılabilir.
Bugatti ferrariden hızlıdır ama ferrari her zaman başkadır :)
A sınıfı Klima seçimi...
Mehmet bey , biz vestel bayisiyiz 12.000 btu bir klima için 2.500 tl çok yüksek ve 24m2 için 12.000lik klima yeterli olmayabilir.Öncelikle keşif yaptırırsanız daha uygun olur. Anti alerjik filtreli klima birçok firmada var daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Sakalla Kız isteme
Bence kesmelisin.
Bana görede sakalın ,bıyığın önemi yok ama Türk kültüründe böyle birşey var.Bende 5 6 senedir sürekli kirli sakal bırakırım ailem hiç karışmaz ama düğün nişan vs.törenlere giderken babam hep kesmemi söyler.
Benim Böyle bir becerim(hobim) var:)yazdıklarım
Çok teşekkür ederim Doğan abi , eline sağlık. :)
Benim Böyle bir becerim(hobim) var:)yazdıklarım
Doğan abi , çalışmalarınız gerçekten harika.Mümkünse İbrahim Özenç yazabilirmisiniz zahmet olmazsa.. :)
Frontosam kaç aylık
Frontosalar yeme saldırmazlar.Onlar yemi görmeden sarı prensesler hücüm edecektir ve frontosalarınız yeterli beslenemeyecekler.Bu yüzden tek tür olarak beslemenizi tavsiye ediyorum.
Forumda Yeni Opel Astra Sahibi var mı?
3 ay kadar önce arkadaşım yeni astra aldı.1.3dizel motor fiyatıda yanılmıyorsam 52.000 tl civarında.
Arkadaşımda alırken çok araştırdı golf,scirocco,a3 tarzında aynı tip arabalar arasında kaldı.
Benim tavsiyem alman otomobillerini tercih etmeniz ve uzakdoğu düşünürsenizde toyotanın modellerinede bir göz gezdirin derim.
Öğrenim Kredisi
Geçen yıl bu konuyla çok içli dışlı olduğum için birçok şeyi biliyorum o yüzden sizlere kısaca özetleyim.

Başvuru sonuçları belli olduktan sonra , sitede belirlenen son tarihe kadar notere gidip alacağınız paranın miktarını ve faizini gösteren bir sözleşmeye imza atmanız gerekli , ben geçen yıl 10.600 küsür tl ye imza attım.Eğer burs alırsanız 1 tl ye imza atıyorsunuz , bunun nedeni 3 dersten kalırsanız bursunuz kesilip öğrenim kredisine dönüşür o yüzden.Noterin alacağı ücret sabittir devletle aramızdaki bağlantı olduğu için mecbur o işlemi yapmak gerekli.Ben geçen yıl notere 46 lira ödemiştim.
İlk öğrenimin ocak ya da şubat ayında yatması gerek yanlış olmasın tam hatırlayamıyorum.Toplu ödeme 2 yıldır yok.Bu sene olurmu bilemem.Krediyi kart olmadan istediğiniz ziraat bankası şubesinden çekebilirsiniz ancak masraf ödersiniz.Ziraat bankasının hangi şubesine kayıtlıysanız ordanda hesap kartınızı gidip almanız gerekli.Kart konusunda acele etmeyin ilk zamanlar çok fazla yoğun olur , çok sıra beklersiniz , zaman kaybı.Eğer 1.sınıfsanız çevredekilerden takip edenler olur bu işlemleri sizde gider işleminizi yaptırırsınız.

metin2 oynayan varmı ?
Knight online `ın en popüler dönemlerinde bende oynuyordum.O zamanlar nakit para , dolandırıcılıklar bu kadar yaygın değildi ama yinede oluyordu.Oyunda çokta iyi yerlere geldim tl olarak parada kazandım ama 2 tane kız arkadaşım oyun yüzünden beni terketti.3 sene Öss `yi kazanamadım.Ekip başkanımız 6 yıllık nişanlısıyla oyun yüzünden ayrıldı ve geçte olsa oyunu bıraktı :)
Bunlar benim yaşadığım şeyler  , 2008 `de bıraktım  , üniversiteyi kazandım ve artık online oyunlar oynamıyorum.Oynayan arkadaşlara tavsiyem en azından çok üzülmemek için sanal ortamda kimseye güvenmeyin, eşyalarınızı vermeyin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.