ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kerempr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Eylül 2008 22:52
Son Ziyaret:
17 Ağustos 2010 18:07
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kerem par
Doğum Tarihi:
26 Eylül 1992
Yaş:
31
İl:
Istanbul
Meslek:
ögrencı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 6 MESAJI

Erkek disi boy farkı

Uzun zamandır kafama takılan bi konuydu bende erkeyı  deyistırmeyi dusunuyordum cok tesekkurler.

Erkek disi boy farkı

Bu sıra beslediğim calico cıchlidlerimin dısıler ve erkek arasında baya boy farkı var erkek yaklasık 10-12 cm iken disiler daha genc yani 6-7 cm kadarlar merak ettıgım ıse boy farkının cıftlemeye bır etkısı olurmu yanı boy farkı onemli mi yoksa önemsiz mi?Cıflesecek balıkların aynı boyda olması sart mı? Cevaplarınızı bekliyorum.Tesekkurler.

Yumurtalar ve metilen mavisi
Bıraz once akvaryumcuma gıttım ve contra nın uygun olmadını ogrendım.Bana mikofish denilen bakteriyel ve mantar hastalıklarına karsı koruyan bi ılac verdı.Ben de kullandım gereken olculerde umarım sorun olmaz.   Ayrıca bilgi sahıbı olundugunda hazırolan dısıyı sagmak kolay yeterlı bılgısı olanlara tavsıye ederım. Japon balıkları kan kurdunu gercekten severek yıyolar bende balıklara verıyorum üremelerinede yardımcı oluyo bıtkısel yem olarak sera flora verıyorum severek yıyolar.
Yumurtalar ve metilen mavisi
Balıkları sagdıgım halde erkekler dısıyı hayla cok fazla kovalalıyodu ve ben de camla ayırdım.Bi sakıncası olurmu balıkları camı ne zaman kaldırmalıyım?cevaplar icin tesekkurler.
Yumurtalar ve metilen mavisi
Evet contra son kullanma tarihi falan yazmıyo belkı dedim hıc bozulmuyodur en iyisi yeni bi tane alim.  Tavsıyenız ıcın tesekkurler.Sadece hava tası calısıyodu hemen bi pipo filtre eklıcem.acaba yavrular cıktıktan sonra balkon da beslesem olur mu?  kerempr2009-03-07 14:52:33
Yumurtalar ve metilen mavisi
 Yaklasık on gun once aldıgım üç disi iki erkek suriye japonlarım bugun yumurtladı. Yogun kovalamacalar vardı akvaryum da iki gundur ve sabah kalktıgımda akvaryumda bırkac yumurta gordum. Hemen forumdan edındıgım bılgılerle ve uzun zamandır yaptıgım arastırmalrla balıkları sagdım.   Ve suanda yuzlerce yumurta varBig%20smile.    Suan icın iki tanesı mantarlastı suan icın metilen mavısı dokmedım yumurtaların bulundugu akvaryuma yaklasık bes altı ay once aldıgım metılen mavısını doksem olurmu metilen bozulur mu son kullanma tarıhı varmı?  Cevaplarsanız sevınırım.  Forumdakı bızı bılgılendıren herkeze tesekkurler. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.