ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
truvakk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mart 2009 16:37
Son Ziyaret:
18 Haziran 2014 13:48
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
KEMAL KADER
Doğum Tarihi:
06 Haziran 1976
Yaş:
47
İl:
Izmir
Meslek:
Elektrik Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

KEMAL KADER

İZMİR

MERAKLI ÇÖMEZ

SON 10 MESAJI

Malawilerim
Genel görünüm






Yemekteyiz 



Eh birazda kur yapmak lazım değimli ama izleyen erkeğe dikkat lütfen 



Maşallahı eksik etmeden bakalım lütfen resimlere Erkek var nede olsa karşımızda







Küçük küçük demossoniler mutlu mesut aileler )))





Testinin kulbunun arasındaki yavrudur aman dikkat 3 adetler topu topu



Yenilerini yapmak için iki adet dişi karantina akvaryumunda aralarında şefaf pleksiglass var



Cumartesi itibari ile anneliğe soyunan ana tanktaki dişim şu an doğumhane dolu olduğundan doğum sırasına girdi .




Hadi buyrun bakalım arkadaşlar.

Lütfen borular bölümünden soru sormayalım orayı bu sınav için çalışmadım :)
Malawilerim
Evet yine sürprizlere devam 2 yavru sanarken karantina akvaryumundan motorun arasında saklalanla birlikte 3 adet yavrumu ana tanka tül yavruluğa aldım. Karantina akvaryumuna ağzı dolan yeni dişimi koydum. Fakat şu an ana tankımda 1 dişimin daha ağzının dolu olduğunu farketmiş bulunuyorum. :) Sanırım ana tanka 1 adet daha yavruluk almalıyım. Çok şükür artık benimde yavru aldığım balıklarım var. Her hobiciye nasip etsin İnşallah. :)))) Amin diyenler
Malawilerim
İlginize teşekkür ederim Emre bey ben yazıyı yazdıktan sonra biraz araştırdım bu konuyu haklısınız okuduklarımdan sonra bende devamlı çalıştırmaya başladım paylaşmayı unutmuşum. haftaya yaklaşık 1 ay olacak zeolit ve karbon vardı ehiem da onları çıkartacağım sadece çalıştırmaya devam.
Malawilerim
Küçük bir dişi olduğu için sanırım 2 yavru birde ilk deneyimlerinde 5 tane falan ancak doğura biliyorlarmış. Benim için gerçekten yeterli ilk juniorlar :)
Malawilerim
Ağzında yavru olduğu için ayırdığım fakat iki gün sonra ağzının küçülmesi ile hayal kırıklığına uğradığımı sandığım ve yine de zayıf kaldığından daha sık besleyerek form kazandırıp ana tankım a salmayı beklediğim mpangam 2 adet yavru vermiş.Şimdi haberim oldu taşların arasından junior lar bir fırladı heycandan ne yapacağımı şaşırdım artık 2 junior mpangam var :)))))))
Malawilerim
Ofisimde akvaryum oda ısı değişimi o kadar fazla olmuyor birde zaten yazdan yeni yeni çıkıyoruz ısıyı sabitlemek için yazın takılı bıraktım 1 tane daha var ısıtıcım ekim ortası gibi dereceyi sık kontrol ederekctakarım onuda. 2 dış filtre ve gündüzleri yanan 4 floresan arkası duvardan yalıtımlı şu an için yeterli geliyor.
Malawilerim
Ve son bombam mpanga dişilerimden bir tanesinin ağzına yumurta aldığı kesinleşmiştir. Sonunda hayallerime kavuşuyorum. Juniour mpangalarım yoldalar heyyyyyyyytttttt deymen keyfime. Anneyi doğacak yavruları ile rahat edebilsin diye 35 Lt yavru akvaryumuna aldım. Balıklarımı aldığım ve her türlü yardımı esirgemeyen Ceylan ŞEN' e teşekkürü bir borç bilirim. Saolsun
Malawilerim
Filtrenin biri eheim 2215 diğeri atman F3 ikisininde temizleme kapasitesi tek başlarına yeterli gelmiyor. Sık temizlik yapmak gerekecekti Atmanı daha çok temizlik ürünleri ile dolu eheim da ise düzenleyici ve biyolojik ürünler oluyor değişmeli. Şimdiye kadar herhangi bir olumsuzlukta olmadığı için kullanıyorum.
Malawilerim
Sonunda ters yüzen çöpçüleri mide damızlık altı demossonilerle 1 E 3 D takas ederek akvaryumda stres faktörlerinden birini azaltım. Tabii demossonilerim de 2 E 3 D oldular. Fakat Aldığım demoları şimdilik ana akvaryuma koymadım karantina akvaryumu olarak kullandığım akvaryum dalar bir kaç gün gözlemleyip öyle bırakacağım. Sonuca ulaşmama az kaldı artık 3 - 4 dişi demo ve 3 tane dişi saluside eklediğimde akvaryumun seti daha güzel olacağını düşünüyorum.
Malawilerim
Teşekkür ederim :) elimden  geleni yaptım

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.