ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
turco91
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Haziran 2010 09:26
Son Ziyaret:
25 Aralık 2010 00:20
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
türkay ikiz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SON 9 MESAJI

2 adet 10 cm Astronot balığım titreme yapıyorlar.
Ben öyle alıştırdım hayvanları cama vurunca yem verdiğimi sanıyor o yuzden vuruyorum :)) hareket etmeye başlıyorlar. gecen gun az birşey kıyma kavurdum attım iştahla yediler:) ama o durgunlukları yem zamanı hariç devam ediyor titremeleri sadece yüzgeçlerinde uç kısımları çok seri bi şekilde hareket ediyor. Video da cama da vurdum hareket etmediler ama o gunde cok yem vermiştim ondan da olabilir.

  Bakalım bekliyorum yem verme olayını azaltacağım ama o şımarlıklık yapınca dayanamıyorum yine veriyorum :)rüyamda gördüm bu gece balıklarımdan yavru geldiğini :)

2 adet 10 cm Astronot balığım titreme yapıyorlar.
150 litre akvaryum 2 adet vıdeo dakı boyda astronotlarım vardır.
2 adet 10 cm Astronot balığım titreme yapıyorlar.
Yani hayırlı bir şey var ortada yavrucuklar mı olacak :)) Hemen kum alıyorum siyah üstünü kaplıyorum dip temizliği yaptıkdan sonra suyu değiştirmiyorum cunku daha 1 hafta olmuştu... ıstıcıdan kaynaklı su azalması var buharlaşması sebeb i ile ek yapmayı dusunuyorum. Bu dönemde özel bi yem tavsiyeniz varmıdır özellikle doğal her evde bulanabilecek cinsten?  Teşekkürler
2 adet 10 cm Astronot balığım titreme yapıyorlar.
Evet hiç ayrı değilleri aralarında en fazla 5 cm fark oluyor ayrıldıklarında. Birde yem sırasında doğal olarak:))

anlaştıklarından eminim ama işte dişi erkek mi bilmiyorum eş için ayırmayı da bilmiyorum acıkcası bu cinste ama aynı boyda almama ragmen ikisidew aynı iştahla yemesine ragmen birinin diğerine oranlar bariz büyümesi dişi erkek olma ihtimalini düşündürüyor beni lakin, dedğiniz gibi bu balıklar tam olarak benim verdiğim parmak ölçülerinde okudugum diğer başlıklar neticesinjde küçük oldugunun farkındayım.

Suyu da 1 hafta önce %30 civarında değiştirdim dinlenmiş su ile beraber. Gece ışık istermi bu balıklar ısıtıcının ışığında bekledıgını gordum bu gece çünkü üst kısımda idi yani. pislik olarak da kum üzeri temiz hava motoru şelale ve normal iç filtre var.

Hastalık mı acaba korkuyorum :(


Video eklemiş bulunmaktayım durum hakkında.
2 adet 10 cm Astronot balığım titreme yapıyorlar.
[VID]http://www.izlesene.com/video/astronotlar-sorun-var/2911323[/VID]Merhabalar bitanesi 8 cm bi tanesi 6 cm civarındaki balıklar suyun dibinde titreme yapmaya başladılar. Dikkatimi çeken aynı anda yapmaları hiç ayrı yüzmediklerini görüyorum.

Balıklar akvaryum un en köşesindeler ve akvaryumda  su 27 28 derece arasında sorun ne olabilir yavru için erken biliyorum 4 ay oldu balıkları aldıgımda yavruydular serçe parmak dan küçüktüler şimdi bir tanesi orta parmak büyüklüğünde diğeride işaret parmağı bir tanesi bariz gelişti kocaman oldu :) Aynı boyda almıştım.

Çok seviyorum bu balıkları yem verme anında o şımarıklıkları beni mest ediyor verdikçe veresim geliyor :))  sera granured ve tetra doramin marka yemler aldım. Bir sorun olduğu kanısındayım balıklar tam köşede bekliyorlar...

Tecrübeli arkadaşlardan yardım diliyorum. Bu balıklar ı çok sahiplendim kötü bir durumda çok üzüleceğim. Teşekkürler.

2 gun sonra ki farkları:
[VID]http://www.izlesene.com/video/astronotlarim/2915241[/VID]
turco912010-12-19 16:04:12
Erişkin tetrazon boyu
İşte aradığım balık buydu...
100 litre akvaryum um var ve bu balıklardan beslemek istiyorum fiyatı ne kadar dır 1 tanesinin 2 erkek 8 dişi alacağım sağlıklı alabileceğim akvaryumcu önerebilirmisiniz istanbul avrupa yakasında Bağcılarda oturuyorum?
Amerikan tetraları bakımı ve üretim yönte
Merhablar tetra beslemeyi düşünüyorum sürü balıkları olduklarından dolayı 95 litre akvaryum um var ve kaç tane alırsam iyi olur? 1 erkek geri kalanı dişi olacak şekilde yapsam nasıl olur? Birde yapay bitki mi gerçek bitki mi yapmalıyım çunku normal bıtkı satılmıyor bizim akvaryumcuda...
Yavrular büyünceye kadar anne ile kalabilir mi?
Merhabalar...

İBenim yunuslarım 2 dişi 1 erkek ve 2 dişid ağzında yumurta var gibi gozukuyor teki 1 hafta oldu teki yeni oldu...

Sorum şu: Akvaryumcum ile konuştum yumurtalar o akvaryumdan çıksa bile yeni bir akvaryum yapman lazım dedi yoksa anne yada dğer erkek yer dedi benim bildiğim kadarıyla yunuslar yavrularını sahipleniyordu annesi yer mi ki çok şaşırdım aca ba satış için mi yaptım eğer becerebilirsem yavru alabilirsem 2 hafta kaldı sanırım kusturmayı düşünmüyorum (herşey doğal olsun istiyorum) yavruları ağzından atarda dışarı cıkarsalar o videolarda gordugum gıbı agzına alıp cıkarma yaparmı ve en onemlısı bellı bır zaman sonra yavrularını yermi ki??

Saygılarımla...

Teşekkürler.

Yunus Erkek mi dişi mi nasıl anlarız ?
Eminönü'nden 4 yunus balığı aldım. 15 liradan 7-8 cmlik balıklar. Ben pek anlamadığımdan adama 3 dişi 1 erkek ver dedim. O da 4 balık verdi fakat ben şüpheliyim. 2 dişi 2 erkek gibi duruyor. 2 balık sürekli kavga ediyor. Erkek olabilir teşhisi koydum. Bana kesin olarak yunus balığının erkek ile dişisini nasıl ayırt edeceğimizi söyleyebilir misiniz?Özen Gözcü2010-06-14 10:28:02

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.