ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
alitekkenx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Haziran 2025 16:15
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ali uğur
Doğum Tarihi:
02 Ekim 1984
İl:
Antalya
Meslek:
Peyzaj Mimarı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 9 MESAJI
kireç ve bilumum lekeler için kireç çözücü veya ace?
Arkadaşlar bende de kireç sorunu vardı. Yalnız sadece eksilen su kısmındaydı. Su seviyesini indirip su ısıtıcısı ile su kaynattım. Baya sıcaktı. İçinde limon tuzunu erittim. Sonra süngerin yumuşak kısmı ile limon tuzlu suya batırıp batırıp kireçleri sildim. Hiç akıtmadım akvaryuma tabi. Sonrasında yine sünger ile kalıntı kalmaması için su ile durulaya durulaya sildiğim kısımları tekrar sildim. Sonra da kuru bir bez ile kuruladım. Eksik kısmı tekrar sile doldurdum. Hiçbir çizik ve uğraş olmadan tertemiz oldu. Limon tuzlu su hiç bastırmadığım halde kireci çıkardı.
Arkadaşlar bende de kireç sorunu vardı. Yalnız sadece eksilen su kısmındaydı. Su seviyesini indirip su ısıtıcısı ile su kaynattım. Baya sıcaktı. İçinde limon tuzunu erittim. Sonra süngerin yumuşak kısmı ile limon tuzlu suya batırıp batırıp kireçleri sildim. Hiç akıtmadım akvaryuma tabi. Sonrasında yine sünger ile kalıntı kalmaması için su ile durulaya durulaya sildiğim kısımları tekrar sildim. Sonra da kuru bir bez ile kuruladım. Eksik kısmı tekrar sile doldurdum. Hiçbir çizik ve uğraş olmadan tertemiz oldu. Limon tuzlu su hiç bastırmadığım halde kireci çıkardı.
AKSU SÜS BALIĞI ÜRETİM ÇİFLİĞİ
Ben yaklaşık bir ay önce gittim oraya. Kendileri bu işin piri gibi göründükleri için bende 650 lt'lik akvaryum var. Büyük melek balıklarım var. Kırmızı burun tetra, neon tetra ve vatoz türleri almak istiyorum, yaşar mı beraber abi dedim. Yaşar yaşar dedi. Sonra başladık almaya. Şundan 5 tane şundan 10 tane derken bir baktım baya bir balık almışız. Öpüşen gurami, cüce gurami, melek, karışık renk lepistes, beyaz lepistes, papağan plati , amber tetra, penguen tetra, Siyah fantom tetra. neon tetra, kırmızı burun tetra, kuhli, kelebek vatoz, sarı benekli bir vatoz türü gibi balıklar aldım. Plati ve lepistesleri farklı bir akvaryum için aldım. Geri kalanları aynı akvaryum için. Balıkları alırken hesap yapmadım. 2 ayrı poşete balıkları koyduktan sonra balıklara bakarak yazmaya başladı işyeri sahibi. Ama yazısı doktor yazısı gibiydi hiçbir şey anlaşılmıyordu. İçimden 1500 falan tutar diye geçirirken 3900 tl dedi. Ben hiç hayatımda bırakın 3900 tl'yi 500 tl'lik bile balık almadım. En son tanesi 7 tl'den Manavgat'ta sıradan bir petshoptan 20 tane lepistes almıştım. Neyse almış bulunduk artık diye düşünerek, adama da güvenerek ödemeyi yaptım. Eve gittim. Akvaryuma balıkları koydum. Saymaya başladım. Saatlerce saydım saydım. Sonra not almaya başladım. liste çıkardım. Sonra işyeri sahibine mesaj attım. Abi şu listeyi atabilir misin bana temize çekerek dedim. Attı. 2 tane 80 tl'lik gurami, tetra türlerinden ise 6 tane bende olmayan bir balık türü olduğunu farkettim. Bilmem ne minör tetra idi adamın listeye yazdığı şey. Abi bu balık bende yok dedim. 340 tl'lik fazla yazmışsın, eft yapar mısın rica etsem dedim. Adam video istedi. Çektim. Ben o balığı görüyorum akvaryumda dedi. Kırmızı olanlar. Sonra dikkatlice bakınca bende farkettim. Aynı amber tetraya benzeyen ama biraz daha küçüğü bir türdü bu. Ama toplamda bu iki türden yine 6 adet eksikti. Abi ne farkeder sonuçta sayı olarak 6 adet eksik dedim. Birkaç gün buna benzer yazışmalarla geçti. Sonra ilk karalama yaptığı kağıtta toplamda hata yaptığını söyleyerek 270 tl yolladı bana. Bende buna şükür diyerek kabul ettim. Aslında 340 tl'lik yanlışlık olduğundan adım gibi emindim ama ne yapayım 70 tl için dava açacak halim yoktu. Elimde balıkların fiyatları var. Adetleri de önümde. Defalarca saydım. Emindim yani. Bunun dışında karışık renk lepisteslere 25 tl, neon tetra hariç tetra türlerine 30 tl, papağan platilere 75, minik kırmızı göz platin meleklere 75 tl (hadi bu özel tür normal kabul edelim) yazdığını belirtmek isterim. 25 tl yazdığı lepistes normal bildiğiniz lepistes. Ben daha önce pet shoplardan defalarca alışveriş yaptım. Hiç böyle bir deneyim yaşamamıştım. Bu yüzden kötü hissettim kendimi sonradan. Yanlışım elime kağıt-kalem almadan ve balıkların fiyatlarını internetten araştırmadan oradan alışveriş yapmam oldu. Çok deneyimli bir satıcı. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada neon tetra 20, kırmızı burun tetradan 10 tane, amber ve minör sarpae (sanırım) 5 tane almıştım. Melekler bunları yedi. İlk başta ellememişlerdi. Sonradan yemeye başladılar. Neonlardan 2 tane, kırmızı burunlardan 3 tane kaldı. Onları da yerler yakında. Bunu da satıcıya söyledim. Bunları yiyorlar abi dedim. Onlar ince uzun olduğu için dedi :) Bir daha internetten alacağım tövbe. [:((]
Ben yaklaşık bir ay önce gittim oraya. Kendileri bu işin piri gibi göründükleri için bende 650 lt'lik akvaryum var. Büyük melek balıklarım var. Kırmızı burun tetra, neon tetra ve vatoz türleri almak istiyorum, yaşar mı beraber abi dedim. Yaşar yaşar dedi. Sonra başladık almaya. Şundan 5 tane şundan 10 tane derken bir baktım baya bir balık almışız. Öpüşen gurami, cüce gurami, melek, karışık renk lepistes, beyaz lepistes, papağan plati , amber tetra, penguen tetra, Siyah fantom tetra. neon tetra, kırmızı burun tetra, kuhli, kelebek vatoz, sarı benekli bir vatoz türü gibi balıklar aldım. Plati ve lepistesleri farklı bir akvaryum için aldım. Geri kalanları aynı akvaryum için. Balıkları alırken hesap yapmadım. 2 ayrı poşete balıkları koyduktan sonra balıklara bakarak yazmaya başladı işyeri sahibi. Ama yazısı doktor yazısı gibiydi hiçbir şey anlaşılmıyordu. İçimden 1500 falan tutar diye geçirirken 3900 tl dedi. Ben hiç hayatımda bırakın 3900 tl'yi 500 tl'lik bile balık almadım. En son tanesi 7 tl'den Manavgat'ta sıradan bir petshoptan 20 tane lepistes almıştım. Neyse almış bulunduk artık diye düşünerek, adama da güvenerek ödemeyi yaptım. Eve gittim. Akvaryuma balıkları koydum. Saymaya başladım. Saatlerce saydım saydım. Sonra not almaya başladım. liste çıkardım. Sonra işyeri sahibine mesaj attım. Abi şu listeyi atabilir misin bana temize çekerek dedim. Attı. 2 tane 80 tl'lik gurami, tetra türlerinden ise 6 tane bende olmayan bir balık türü olduğunu farkettim. Bilmem ne minör tetra idi adamın listeye yazdığı şey. Abi bu balık bende yok dedim. 340 tl'lik fazla yazmışsın, eft yapar mısın rica etsem dedim. Adam video istedi. Çektim. Ben o balığı görüyorum akvaryumda dedi. Kırmızı olanlar. Sonra dikkatlice bakınca bende farkettim. Aynı amber tetraya benzeyen ama biraz daha küçüğü bir türdü bu. Ama toplamda bu iki türden yine 6 adet eksikti. Abi ne farkeder sonuçta sayı olarak 6 adet eksik dedim. Birkaç gün buna benzer yazışmalarla geçti. Sonra ilk karalama yaptığı kağıtta toplamda hata yaptığını söyleyerek 270 tl yolladı bana. Bende buna şükür diyerek kabul ettim. Aslında 340 tl'lik yanlışlık olduğundan adım gibi emindim ama ne yapayım 70 tl için dava açacak halim yoktu. Elimde balıkların fiyatları var. Adetleri de önümde. Defalarca saydım. Emindim yani. Bunun dışında karışık renk lepisteslere 25 tl, neon tetra hariç tetra türlerine 30 tl, papağan platilere 75, minik kırmızı göz platin meleklere 75 tl (hadi bu özel tür normal kabul edelim) yazdığını belirtmek isterim. 25 tl yazdığı lepistes normal bildiğiniz lepistes. Ben daha önce pet shoplardan defalarca alışveriş yaptım. Hiç böyle bir deneyim yaşamamıştım. Bu yüzden kötü hissettim kendimi sonradan. Yanlışım elime kağıt-kalem almadan ve balıkların fiyatlarını internetten araştırmadan oradan alışveriş yapmam oldu. Çok deneyimli bir satıcı. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada neon tetra 20, kırmızı burun tetradan 10 tane, amber ve minör sarpae (sanırım) 5 tane almıştım. Melekler bunları yedi. İlk başta ellememişlerdi. Sonradan yemeye başladılar. Neonlardan 2 tane, kırmızı burunlardan 3 tane kaldı. Onları da yerler yakında. Bunu da satıcıya söyledim. Bunları yiyorlar abi dedim. Onlar ince uzun olduğu için dedi :) Bir daha internetten alacağım tövbe. [:((]
Katil Helena Karides Ve Lepists Yavrularını Yermi
[QUOTE=BabySoul]Helena onları yiyebilecek hızda değildir, fakat plati yavruları yeni doğmuş karides yavrularını yer.[/QUOTE]
Merhabalar. Ben de Helena beslemeye başladım. Önce tüm adi salyangozlarımı yediler. Tek tük kaldı. Şimdi ise büyük Lepisteslerim ölmeye başladı. Hiçbir hastalık belirtisi yokken oluyor bu durum. Acaba diyorum Helenalar mı öldürüyor lepisteslerimi?
[QUOTE=BabySoul]Helena onları yiyebilecek hızda değildir, fakat plati yavruları yeni doğmuş karides yavrularını yer.[/QUOTE]
Merhabalar. Ben de Helena beslemeye başladım. Önce tüm adi salyangozlarımı yediler. Tek tük kaldı. Şimdi ise büyük Lepisteslerim ölmeye başladı. Hiçbir hastalık belirtisi yokken oluyor bu durum. Acaba diyorum Helenalar mı öldürüyor lepisteslerimi?
Şans Bambusu Akvaryum Kurulumu
Merhabalar. Hep bambu diye satıyorlar ama bu bitki aslında bir drasena türü. Dracaena sanderiana. Bilgi vermek istedim. Sağlıklı günler, iyi hobiler.
Merhabalar. Hep bambu diye satıyorlar ama bu bitki aslında bir drasena türü. Dracaena sanderiana. Bilgi vermek istedim. Sağlıklı günler, iyi hobiler.
Sıradışı Bir Tasarım Olsun..
Merhabalar. Bence kabuğu yan ya da çapraz koyup içerisine kum koyup bitki dikin saksı gibi. İlginç olabilir.
Merhabalar. Bence kabuğu yan ya da çapraz koyup içerisine kum koyup bitki dikin saksı gibi. İlginç olabilir.
Farklı Renk Ve Tür Discus Eş Olursa
Ne renk oldular?
Ne renk oldular?
Discus Akvaryum Malzeme Önerisi
Merhabalar. Açık renkli kumlar tercih etmelisiniz. Ben de birkaç yıl önce bitkili akvaryumuma discus koymuştum. Çoğu öldü. Kumu çıkarmaya karar verdim. Kumsuz ve bitkisiz bir discus akvaryumu kötü görünür diye düşünmüştüm. Düşündüğüm gibi de oldu. Sonra bitkileri saksılara dikip akvaryuma öyle koydum. Bitkisiz halinden daha güzel oldu. Birazda kök koydum. Benim kullandığım kum beyaza yakın renkte kuvarz kumu idi. Ama sanırım kumun içerisindeki pislikleri tam olarak temizleyemediğimiz için bunlar parazite neden oluyorlar. Kumu akvaryumdan çıkardıktan sonra tüm pislikleri temizleyebiliyorsunuz. Discuslar büyük balıklar olduğu için yemi çok atıyoruz. Bu kez çok dışkılıyorlar ve su çok kirleniyor. Canlı doğuran olsa, yemi az attığımız için su çok kirlenmiyor. Discus besliyorsanız dip çekimi şart maalesef. Kum olunca da dip çekimi zor iş.
Merhabalar. Açık renkli kumlar tercih etmelisiniz. Ben de birkaç yıl önce bitkili akvaryumuma discus koymuştum. Çoğu öldü. Kumu çıkarmaya karar verdim. Kumsuz ve bitkisiz bir discus akvaryumu kötü görünür diye düşünmüştüm. Düşündüğüm gibi de oldu. Sonra bitkileri saksılara dikip akvaryuma öyle koydum. Bitkisiz halinden daha güzel oldu. Birazda kök koydum. Benim kullandığım kum beyaza yakın renkte kuvarz kumu idi. Ama sanırım kumun içerisindeki pislikleri tam olarak temizleyemediğimiz için bunlar parazite neden oluyorlar. Kumu akvaryumdan çıkardıktan sonra tüm pislikleri temizleyebiliyorsunuz. Discuslar büyük balıklar olduğu için yemi çok atıyoruz. Bu kez çok dışkılıyorlar ve su çok kirleniyor. Canlı doğuran olsa, yemi az attığımız için su çok kirlenmiyor. Discus besliyorsanız dip çekimi şart maalesef. Kum olunca da dip çekimi zor iş.
Tecrübeli Arkadaşlarımdan Tavsiye Bekliyorum
Artemianın kurutulmuş olanları da var Hakan Bey. Ben o şekilde kullanıyorum. Normal yemlerden de toz şekline getirerek verebilirsiniz yavrularınıza.
Artemianın kurutulmuş olanları da var Hakan Bey. Ben o şekilde kullanıyorum. Normal yemlerden de toz şekline getirerek verebilirsiniz yavrularınıza.
Tecrübeli Arkadaşlarımdan Tavsiye Bekliyorum
Merhabalar Hakan Bey. Ben size tilki kuyruğu bitkisinin suda yüzen köksüz olan türünü tavsiye ediyorum. Benim akvaryumumda o şekilde. Kendiliğinden ürüyorlar. Bu bitki su yüzeyinde duruyor ve hızla büyüyor. Yavrular ise aralarına giriyor. Akvaryumunuzda melek ya da beta gibi bir balık türü yoksa kaçabiliyorlar. Bende plati, kılıçkuyruk, lepistes, neon tetra, vatoz ve moly var. Bunların hiçbiri yiyemiyor. Forumda kılıçkuyruk balıklarının yavruları çok feci yediğini okumuştum. Onlar bile yiyemiyorlar bende. Tabi bu bitki için akvaryumunuza ışık lazım eğer yoksa. Kuma gerek yok. Sadece ışık yeterli. Ben bu şekilde daha doğal bir ortam oluştuğu kanaatindeyim. Hem balıklara oksijen sağlamış hem de ayırmayla hiç uğraşmamış olursunuz. Vakit nakittir. İyi hobiler.
Merhabalar Hakan Bey. Ben size tilki kuyruğu bitkisinin suda yüzen köksüz olan türünü tavsiye ediyorum. Benim akvaryumumda o şekilde. Kendiliğinden ürüyorlar. Bu bitki su yüzeyinde duruyor ve hızla büyüyor. Yavrular ise aralarına giriyor. Akvaryumunuzda melek ya da beta gibi bir balık türü yoksa kaçabiliyorlar. Bende plati, kılıçkuyruk, lepistes, neon tetra, vatoz ve moly var. Bunların hiçbiri yiyemiyor. Forumda kılıçkuyruk balıklarının yavruları çok feci yediğini okumuştum. Onlar bile yiyemiyorlar bende. Tabi bu bitki için akvaryumunuza ışık lazım eğer yoksa. Kuma gerek yok. Sadece ışık yeterli. Ben bu şekilde daha doğal bir ortam oluştuğu kanaatindeyim. Hem balıklara oksijen sağlamış hem de ayırmayla hiç uğraşmamış olursunuz. Vakit nakittir. İyi hobiler.
SON MESAJLAR
- 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum İnci Kefali, 06:17
Yeni Üye Forumu - Yüzey Skimmer Kullanımı Sadece Dış Filtre İçin Mi ILGIN, 02:33
Yeni Üye Forumu - Walstad Bakımı Hakkında Sorularım Ibrahim_1, 02:17
Yeni Üye Forumu - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) CoryCory, 01:53
Akvaryum Tanıtımı - Her Deneme Başarısız xellence07, 01:45
Labirentliler - 100 40 45 6mm Kayıtlı Kuşaklı Alınır Mı AmatorBetaci, 00:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum (hitech) CoryCory, 00:03
Akvaryum Tanıtımı - 40x30x30 Bitkili Betta Tankım aupqua, 23:21
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Fotosentetik bakterilerin akvaryumlarda kullanımı Rafayel, 22:23
Akvaryum Bilimi - Glass Belly Lepistes Erensrens, 22:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili mrah, 22:13
Akvaryum Tanıtımı - 120 Litre Akvaryum Tür Önerisi Ero77, 22:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Istakozum Hasta Gibi Tarık Buğra, 21:56
Omurgasızlar - Sadece 6500k Beyaz Işık İle Bitki Yetiştirme mrah, 21:05
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60x40x40 Low Tech RedJohn, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İşgal Altında ygzkrdg, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - 10 Sene Sonra Geri Dönüş Tavsiyesi cihann7, 20:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eminönü Teleskop Akvaryum Ouuz, 20:06
Yeni Üye Forumu - Hobiye Dönüş Tankım Ve Tavsiyeler Muhammed2323, 19:39
Yeni Üye Forumu - Gurami Ve Lepistes Otu PufferKingdom, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 18:25
Akvaryum Tanıtımı - Bu Vatozun Adı Nedir Bilen Varmı? YUSUFbAşKaN, 17:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin ChipSet, 17:34
Yeni Üye Forumu - Teleskop Balığımın Ağzındaki Beyazlık asrinnn, 17:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Moli BAYRAKTR, 16:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryumlar İçin Led Armatür Yapımı TurX, 16:18
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Küçük Canlı Doğuran Tankı İnci Kefali, 15:35
Akvaryum Tanıtımı - Bakteri Kültürü Sonrası Dip Çekimi Hakkında İnci Kefali, 15:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 440 Litre Akvaryum İçin Isıtıcı Tavsiyesi Erenguven, 14:59
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Cinsiyet scorpion26, 14:52
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Malawi Ciklet Sarı Prenses Gelişim Aşamaları Orhan76, 12:00
Makaleler ve Tercümeler - Cüce Vatozların Cinsiyeti Nedir ? KaanE, 11:20
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 25 Küp Bitkili Hm Betta İnci Kefali, 10:38
Akvaryum Tanıtımı - Vahşi Beta Yavrularının Yemlenmesi İnci Kefali, 10:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Ölçüsü İbrahim571, 09:47
Yeni Üye Forumu - Hava Kompresörü Tavsiyesi ahmetferit01, 09:42
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balıgı Garip Hareket Emirbatn, 08:56
Yeni Üye Forumu - Betta Yansıma Sorunu İnci Kefali, 07:35
Yeni Üye Forumu - 75*50*50 Ölçüleri İçin Dış Filitre Tavsiyesi Eminsalih, 05:29
Yeni Üye Forumu - Beta Balık Akvaryum Fikirleri sepypoem, 01:22
Yeni Üye Forumu - Sıfır Bitkili Balıklı Akvaryuma Bitki Ekme? kad1rc4nn, 00:20
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sarı Prenses AnıL57, 23:08
Yeni Üye Forumu - 1cm Cam Kalınlığına Dijital Termometre Uygun Mu? GhostKoi, 22:45
Malzemeler ve Yemler Forumu - Co2 Mayalı Sistem Kurulum sonosmanli55, 22:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sizce Pistialarım İçin Yeterli Bir Aydınlatmamı ? sonosmanli55, 22:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Jemaisvu, 22:13
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - High Tech Paludaryum merutay, 21:35
Akvaryum Tanıtımı - Şans Bambusu merutay, 21:33
Bitki Akvaryumları Genel - Kaplumbağa Cinsiyeti Sadece Bet, 20:41
Sürüngenler ve Amfibyumlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:47
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 02:21
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 02:21
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 01:22
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:02
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:02
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:02
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:02
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:02
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 00:57
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 00:39
- Resun Aco-012 TahaArif 00:06
- Fluval Isıtıcı Ve Xxl Ağaç Kökü dark blue 00:01
- Endler, Lepistes,kongo Tetra Kolonisi,melekler,gt koraysoylu 23:34
- 2.67 Tüp Furcifer 21:00
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:00
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 21:00
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 20:54
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 20:46
- İnce Ayar Vanalı Yıldız Marka Regülatör Aporetti 20:27
- Çek İthalatı Balıklar. Aqualandakvaryum 19:50
- Uygun Fiyata Pistia Su Üstü Bitkileri CAKes06 19:14
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 19:13
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 19:13
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 18:25
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 18:25
- Beta SmallCandyThing 18:25
- Extra Clear Camlı Yandan Samplı Sehpalı Akvaryum Firefighter 18:24
- 4 Erkek Saulosi Emirk 18:11
- 44 Cm Mangrow Emirk 18:11
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 17:24
- Kusursuz Anubiaslar/java Fern ballantines 17:24
- Balıklar Komple Satılık metsi 16:53
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 15:51
- Sicce Shark 300 Protein Skimmer vel1d 15:37
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 15:06
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 15:06
- Akvaryumlar ( 1 Adet 100cms, 2 Adet 30 Cm İthal) ngokkaya 14:47
- İsta 3in1 Co2 Difüzör Yedek Seramik osmandbnl 14:24
- Geçişli Akvaryum Arka Fon sTRong 14:18
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 14:10
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 14:10
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 14:10
- Kamlumbağa Tankı hasancn 14:10
- Akvaryum Ahşap Set İmalati alpercakir16 14:09
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:55
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:55
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 13:49
- Seachem Amguard Rafayel 13:49
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 13:44
KULLANICILAR
- 60 Online Kullanıcı, 34 Üye
Online Kullanıcılar
Hidro Dinamik,
Vlademirol,
Akax,
Sütçü,
EKAR,
Gül,
czafer58,
urzais,
son06,
mrah,
ScarX,
xellence07,
bendeniztayfun,
chapi,
Tuby,
CihanEfruz,
Gslv34,
valarmorghulis12,
kaygsz50,
Serkan4107,
Poetika35,
bytrmrt,
Tarık Buğra,
Ibrahim_1,
Azizdurdenn,
Redko,
ProfMalawi,
eackgzz,
HaydarGul,
Furkann,
AmatorBetaci,
MehmetAkif,
GhostKoi,
karakemal,
talipengur,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.