ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
damla34
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
122
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Haziran 2017 23:44
Toplam Mesaj:
216 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
seyma yağlı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
öykü özay
SON 10 MESAJI
Lepistes Üretim
[QUOTE=egearas933][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193774/310120170009321.jpg[/IMG] arkadaşlar dün 2 adet dişi lepistes aldım ve 1 adet molly aldım hamilemi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz RİCA EDİYORUM ARKADAŞLAR GÖRMEZLİKTEN GELMEYİN
YARDIMCI OLURMUSUNUZ ARKADAŞLAR 😊☺[/QUOTE]
lepistesleriniz şişkin ama hamile değil gibi geldi bana sanki kabız gibiler platide hasta gibi kuyruk kısmış ve böyle bir değişik duruyor bence biraz gözlemleyin
[QUOTE=egearas933][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193774/310120170009321.jpg[/IMG] arkadaşlar dün 2 adet dişi lepistes aldım ve 1 adet molly aldım hamilemi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz RİCA EDİYORUM ARKADAŞLAR GÖRMEZLİKTEN GELMEYİN
YARDIMCI OLURMUSUNUZ ARKADAŞLAR 😊☺[/QUOTE]
lepistesleriniz şişkin ama hamile değil gibi geldi bana sanki kabız gibiler platide hasta gibi kuyruk kısmış ve böyle bir değişik duruyor bence biraz gözlemleyin
Yavru Alma Konusunda Tecrübesi Olan
[QUOTE=Kursat66]Balığım yumurta topladı bugun daha önce yumurta almış ama bende ilk olucak henüz 1 aydır bendeler akvaryum 100-40-50 ölçüde toplam 11 koloni sayısı +7 adet ufak sarı prenses var akvaryum içi deniz kayalarıyla süslü kendi haline bıraksam yavruları çıkaeırmı yoksa ayırmalımıyım?[/QUOTE]
bence senin şimdilik kuluçka makinesine ihtiyacvın yok tabi 1 2 kustur sonra alırsın istersen ama ben yunus ve sp besliyorum 600 litrelik 200 litrelik tanklar var bende ve ben 100lerce kez balık kusturdum ama yumurta iken annesinin ağzından alıp kuluçkaya koyunca yavrular daha hassa oluyorlar daha dayanıksız oluyorlar o yüzden anne ağzında büyümesi herzaman daha sağlıklı ben 10 günlükken alıyorum yada 5 7 günlükken amasen 17 20 gün sonra al kusturmayı bilmiyorsan internette tonlarca video var oradan izleyebilirsin birde sakın yavruları kusturduktan sonra ayrı bir suya koyma doğdukları suda kalsınlar ya yavruluğa yada ayrı bir akvaryuma koy ama o akvaryumun suyunuda doğdukları su ile doldur birde yavrular 3 4 haftayı geçirince yavruluğa koyacaksan akvaryuma alabilirsin ayrı bir akvaryuma al ve orda büyüsünler yavruluğa aldıysan geçerli bu akvaryuma aldıysan orda büyüsünler tabi çok küçük olmasın[EDIT]damla34,2017-01-30 14:07:38[/EDIT]
[QUOTE=Kursat66]Balığım yumurta topladı bugun daha önce yumurta almış ama bende ilk olucak henüz 1 aydır bendeler akvaryum 100-40-50 ölçüde toplam 11 koloni sayısı +7 adet ufak sarı prenses var akvaryum içi deniz kayalarıyla süslü kendi haline bıraksam yavruları çıkaeırmı yoksa ayırmalımıyım?[/QUOTE]
bence senin şimdilik kuluçka makinesine ihtiyacvın yok tabi 1 2 kustur sonra alırsın istersen ama ben yunus ve sp besliyorum 600 litrelik 200 litrelik tanklar var bende ve ben 100lerce kez balık kusturdum ama yumurta iken annesinin ağzından alıp kuluçkaya koyunca yavrular daha hassa oluyorlar daha dayanıksız oluyorlar o yüzden anne ağzında büyümesi herzaman daha sağlıklı ben 10 günlükken alıyorum yada 5 7 günlükken amasen 17 20 gün sonra al kusturmayı bilmiyorsan internette tonlarca video var oradan izleyebilirsin birde sakın yavruları kusturduktan sonra ayrı bir suya koyma doğdukları suda kalsınlar ya yavruluğa yada ayrı bir akvaryuma koy ama o akvaryumun suyunuda doğdukları su ile doldur birde yavrular 3 4 haftayı geçirince yavruluğa koyacaksan akvaryuma alabilirsin ayrı bir akvaryuma al ve orda büyüsünler yavruluğa aldıysan geçerli bu akvaryuma aldıysan orda büyüsünler tabi çok küçük olmasın[EDIT]damla34,2017-01-30 14:07:38[/EDIT]
Bir Bakar Mısınız? Anaç Lepistesim Ölmek Üzere
[QUOTE=YavruLepistes]Hayır doğumun üstünden 3 gün geçti zaten erkeği doğumdan sonra aldım bi tane daha dışı aldım ancak bizim eski disiyi çok yordu bende yavrulara rafya yapıp erkeği yavruluga koydum bence 2 si içinde iyi oldu ama siz ne dersiniz?
Yani ilk başta sadece hamile lepistes almıştım o dogurunca erkek aldım yavruların babası bu değil yani :) akvaryumda syan 2 dışı 1 e lepistes 1 e moli bide vatoz var [/QUOTE]
lepistes ölmüyor gayet iyi gözüküyor sadece erkek çok yoruyor olabilir 3 gün geçmiş doğumun üstünden dişiyle tekrar çifleşmeye çalışacaktır sen dişi sayısını arttır erkeğe yavrulukta eziyet etme 2 3 dişi daha al
[QUOTE=YavruLepistes]Hayır doğumun üstünden 3 gün geçti zaten erkeği doğumdan sonra aldım bi tane daha dışı aldım ancak bizim eski disiyi çok yordu bende yavrulara rafya yapıp erkeği yavruluga koydum bence 2 si içinde iyi oldu ama siz ne dersiniz?
Yani ilk başta sadece hamile lepistes almıştım o dogurunca erkek aldım yavruların babası bu değil yani :) akvaryumda syan 2 dışı 1 e lepistes 1 e moli bide vatoz var [/QUOTE]
lepistes ölmüyor gayet iyi gözüküyor sadece erkek çok yoruyor olabilir 3 gün geçmiş doğumun üstünden dişiyle tekrar çifleşmeye çalışacaktır sen dişi sayısını arttır erkeğe yavrulukta eziyet etme 2 3 dişi daha al
Lepistes
[QUOTE=hokia386]Lepistesin neyi var? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191842/30120170006031.jpg[/IMG] [/QUOTE]
bu fotodan pek bişey yani net bişey söyleyemeyiz ama hep su yüzyinde duruyorsa bir sorun vardır ve kuyruğunu kısıyorsa video yada daha çok açıdan foto atmanı öneririm birde su değerleri kötü olabilir yenimi kurdun yoksa eskimi akvaryum kurulalı ne kadar oldu birçok bilgi verki bizde bişey diyebilelim iç parazit gözükmüyor yada doğum yapıyorda olabilir karnı şiş değil ama siyahlık var belki yapmışta olabilir sen görmeden net bişey diyemem 1 foto ile[EDIT]damla34,2017-01-30 13:51:17[/EDIT]
[QUOTE=hokia386]Lepistesin neyi var? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191842/30120170006031.jpg[/IMG] [/QUOTE]
bu fotodan pek bişey yani net bişey söyleyemeyiz ama hep su yüzyinde duruyorsa bir sorun vardır ve kuyruğunu kısıyorsa video yada daha çok açıdan foto atmanı öneririm birde su değerleri kötü olabilir yenimi kurdun yoksa eskimi akvaryum kurulalı ne kadar oldu birçok bilgi verki bizde bişey diyebilelim iç parazit gözükmüyor yada doğum yapıyorda olabilir karnı şiş değil ama siyahlık var belki yapmışta olabilir sen görmeden net bişey diyemem 1 foto ile[EDIT]damla34,2017-01-30 13:51:17[/EDIT]
Dişi Beta Balığı
[QUOTE=sedo44219][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192850/090120171433111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192850/090120171433461.jpg[/IMG] bu balık hangi tür siyahlı olan[/QUOTE]
siyahlı olan moli diğer ikisi lepistes ordan ayırlmalısın hem betaları çifleştiricem demissin yavrularına zarar veririler ve betalarda öldürmeye çalışabilir yazık hayvanlara bence ayır biran önce[EDIT]damla34,2017-01-30 13:47:24[/EDIT]
[QUOTE=sedo44219][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192850/090120171433111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192850/090120171433461.jpg[/IMG] bu balık hangi tür siyahlı olan[/QUOTE]
siyahlı olan moli diğer ikisi lepistes ordan ayırlmalısın hem betaları çifleştiricem demissin yavrularına zarar veririler ve betalarda öldürmeye çalışabilir yazık hayvanlara bence ayır biran önce[EDIT]damla34,2017-01-30 13:47:24[/EDIT]
Lepistes
[QUOTE=nurdo03]Yeni bi akvaryum alıp lepistes bakmak istiyorum. Akvaryum motor bitki vs vs ne önerirsiniz?[/QUOTE]
bence yerin varsa 1metrelik bir akvaryumla başla yanlış bir düşünce varki büyük akvaryumun bakımıda zor olur aslında bu çokta doğru değil yani küçük akvaryumlarda su dengesi çabuk bozulur buda balıklaın ölümüne yada hastalanmasına neden olur bu yüzden bence 1metrelik bir akvaryumla başla ben ilk bu hobiye başladığımda 35cmlik bir akvaryum almıştım sonra sonra büyüte büyüte en son 600litrelik bir tank kurdum 6 tane akvaryum oldu evde bence sen baştan biraz büyük al sonra uğraşma lepistes besliycekmissin zaten 1metrelik tank sana uzun süre yeter yani uzun süre dediğim sonra belki kendin yavruları ayırırsın dişi erkek diye felan o sana kalmış yada doğal ortam yaparsın bitkili akvaryum benim tavsiyem bitkiliden yana neyse çok uzattım bence 1 metrelik al başla yerin yoksa alabileceğin en büyük akvaryumu al derim[:)][EDIT]damla34,2017-01-30 13:40:43[/EDIT]
[QUOTE=nurdo03]Yeni bi akvaryum alıp lepistes bakmak istiyorum. Akvaryum motor bitki vs vs ne önerirsiniz?[/QUOTE]
bence yerin varsa 1metrelik bir akvaryumla başla yanlış bir düşünce varki büyük akvaryumun bakımıda zor olur aslında bu çokta doğru değil yani küçük akvaryumlarda su dengesi çabuk bozulur buda balıklaın ölümüne yada hastalanmasına neden olur bu yüzden bence 1metrelik bir akvaryumla başla ben ilk bu hobiye başladığımda 35cmlik bir akvaryum almıştım sonra sonra büyüte büyüte en son 600litrelik bir tank kurdum 6 tane akvaryum oldu evde bence sen baştan biraz büyük al sonra uğraşma lepistes besliycekmissin zaten 1metrelik tank sana uzun süre yeter yani uzun süre dediğim sonra belki kendin yavruları ayırırsın dişi erkek diye felan o sana kalmış yada doğal ortam yaparsın bitkili akvaryum benim tavsiyem bitkiliden yana neyse çok uzattım bence 1 metrelik al başla yerin yoksa alabileceğin en büyük akvaryumu al derim[:)][EDIT]damla34,2017-01-30 13:40:43[/EDIT]
Fotolu 60 Lt Canlı Doğuran Eksikleri Soylermisiniz
[QUOTE=Muslim63]Sağolun canlı bitkileri cikarmama amacım kumun mercan kırığı olduğu için bitkiler buyuyemezmis onun için sağolun bide hindistan cevizli daha sonra larda belki olur saol
[/QUOTE]
bence akvaryumda e önemli fazlalık o dekor o hiç olmamış bir işede yaramaz ciklet türü besleseniz tamam belki ama lepistesler mağra türü şeylere girmez ha girmez diye koymamızlık yapcaz diye bişeyde yok ama o çok fazla yapay duruyor bir arkadaş ne güzel bir şey önermiş hindistan cevizi kabuğu çok daha doğal ve hoş durur emin olun[:)] ama yinede sizin bileceğiniz iş inşallah biran önce bitkiler çoğalırsa sağlıklı bir şekilde daha hoş bir akvaryuma sahip olursunuz
[QUOTE=Muslim63]Sağolun canlı bitkileri cikarmama amacım kumun mercan kırığı olduğu için bitkiler buyuyemezmis onun için sağolun bide hindistan cevizli daha sonra larda belki olur saol
[/QUOTE]
bence akvaryumda e önemli fazlalık o dekor o hiç olmamış bir işede yaramaz ciklet türü besleseniz tamam belki ama lepistesler mağra türü şeylere girmez ha girmez diye koymamızlık yapcaz diye bişeyde yok ama o çok fazla yapay duruyor bir arkadaş ne güzel bir şey önermiş hindistan cevizi kabuğu çok daha doğal ve hoş durur emin olun[:)] ama yinede sizin bileceğiniz iş inşallah biran önce bitkiler çoğalırsa sağlıklı bir şekilde daha hoş bir akvaryuma sahip olursunuz
Lepistes
[QUOTE=KaanKarakas]
Arkadas bana acıklamıs ama yinede sagol arkadaş :)[/QUOTE]
özel mesajdan açıkladıysa bilmem size açıklama yapılmamış yapmak istedim önemli değil
[QUOTE=KaanKarakas]
Arkadas bana acıklamıs ama yinede sagol arkadaş :)[/QUOTE]
özel mesajdan açıkladıysa bilmem size açıklama yapılmamış yapmak istedim önemli değil
2-3 Cm Arası Balık Önerisi
[QUOTE=lojistisyen]25 lt bitkili akvrayumum var. Yakın zamanda canlı ekleyeceğim ama ne balık ekleyeceğime karar veremedim. Omurgasız olarak salyangoz ve kerevit ekleyeceğim. Aradığım balık türü 2-3 cm civarlarında olmalı. Renk olarak belirli bir tercihim yok. Önerilerinizi bekilyorum.
Hayırlı forumlar[/QUOTE]
tetra lepistes olabilir canlı doğuran türler olabilir büyük çoğunluğu çok büyümez ama bnce tetra ve lepistes olabilir moli plati de olabilir ama biraz daha tankınız büyük olsa daha iyi olurdu ama sizin göz zevkinize hangisi daha çok uyarsa dediğim türlerden bakabilirsiniz tabi daha bilgili arkadaşlar daha farklı türler önerebilir
[QUOTE=lojistisyen]25 lt bitkili akvrayumum var. Yakın zamanda canlı ekleyeceğim ama ne balık ekleyeceğime karar veremedim. Omurgasız olarak salyangoz ve kerevit ekleyeceğim. Aradığım balık türü 2-3 cm civarlarında olmalı. Renk olarak belirli bir tercihim yok. Önerilerinizi bekilyorum.
Hayırlı forumlar[/QUOTE]
tetra lepistes olabilir canlı doğuran türler olabilir büyük çoğunluğu çok büyümez ama bnce tetra ve lepistes olabilir moli plati de olabilir ama biraz daha tankınız büyük olsa daha iyi olurdu ama sizin göz zevkinize hangisi daha çok uyarsa dediğim türlerden bakabilirsiniz tabi daha bilgili arkadaşlar daha farklı türler önerebilir
SON MESAJLAR
- Cüce Kerevit Beslenmesi hho41, 21:23
Omurgasızlar - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesin Türü Nedir Jemaisvu, 20:27
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 20:18
Güney Amerikan Cichlidleri - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Sump Sistem Malzeme Dizilimi B.Erdinc, 18:50
Filtre ve Sump Yapımı - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 18:38
Deniz Akvaryumları Genel - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Kayalar Nedir? Hobivaryum eren, 16:53
Yeni Üye Forumu - Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ? Hobivaryum eren, 16:50
Bitki Akvaryumları Genel - Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir Hobivaryum eren, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? Hobivaryum eren, 16:48
Taban ve Gübreleme - Su Piresi Hobivaryum eren, 16:46
Omurgasızlar - Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi Hobivaryum eren, 16:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları Hobivaryum eren, 16:41
Canlı Doğuranlar - Hamilelik Özgür5evli, 15:54
Canlı Doğuranlar - İç Parazit Mi? bendeniztayfun, 15:24
Yeni Üye Forumu - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 15:17
Akvaryum Tanıtımı - 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) fishhyy, 12:06
Akvaryum Tanıtımı - Fluval Fx6 Hortumla Ekleme mutlubaba, 11:24
Filtreleme Seçenekleri - Ankara'da Akvaryumcu m.furkandemir, 10:31
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Hastalığı Cyber_Scout, 09:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Deniz Akvaryumcusu İsmail_96965, 08:34
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme ArifhbsAquatics, 08:05
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Suyu ahmetfiratozkaya, 00:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre İçin Hava Pompası Önerisi? Cyber_Scout, 22:53
Filtreleme Seçenekleri - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Hidro Dinamik, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Sitrik Asit Ve Karbonat Hakkında Sorularım NightWist, 21:05
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumun İçi Pas Tutuyor giyotyn, 21:03
Hastalıklar ve İlaçlar - 45x45x45 Işık Önerisi YigitKuzey, 20:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Canlıları Ve Ürünleri İçin Güvenilir Site bilgilialexa, 18:28
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Yıkama Ve Temizleme İkilemi nightybird, 17:53
Bitki Akvaryumları Genel - İzmir Ve Çevresinde En İyi Bitki Nereden Bulurum? Samnastrp, 17:37
Bitki Akvaryumları Genel - Mikolji Nin Neon Tetra Biyotopu Farkı ArifhbsAquatics, 15:25
Amerikan Tetraları - Lepistes Yavrularını Salma Zamanı nightybird, 14:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığımın Cinsi Nedir? ternapi, 13:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 12:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Walstad Metodu Co2 Ve Gübresiz Bitkili Akvaryum İnsect, 09:32
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı Yardım Tataaa4325, 09:25
Yeni Üye Forumu - Hagen Kum Orhan76, 09:01
Taban ve Gübreleme - İki Çiçekli Anubias Değeri Nedir? ArifhbsAquatics, 08:30
Bitki Türleri ve Bakımı - Bu Kayanın İsmi Ne? m.furkandemir, 08:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 75 Litre Balık Önerisi NightWist, 02:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tamamen Doğal Akvaryum Kurulumu ternapi, 01:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Astronot Yem Yememe Problemi NightWist, 01:33
Yeni Üye Forumu - Nası Bir Akvaryum Yapmalıyım İsmail_96965, 01:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:26
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 21:26
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 21:11
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 19:51
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 19:51
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 19:51
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 19:51
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 18:29
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak, Soil Rafayel 18:29
- Akvaryum 1 Metre Redrainbow 18:18
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Siyah (özel Tür) Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Eheim Professionel 4+ egedin 17:15
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:15
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 16:42
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 16:39
- Jbl E902 Dış Filtre ibrahim_ 15:59
- Satılık Full Dolu Lifetech838 Fiyatı İndirdim Ch1988 15:53
- Yem Tablet BUCALILAR 15:25
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:25
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 15:03
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 13:57
- Akvaryum 30*30 metsi 13:57
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:53
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:53
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:53
- 1 Albino L144 Shortfin 5 Siyah Cüce Vatozlar gürkanbey 13:51
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 13:46
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 13:30
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 13:30
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:13
- Boy Boy Kribensisler Koksal Gurkan 13:13
- Sıfır İç Filtre Ler Gursoyhasan 12:48
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:28
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 12:28
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 12:27
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:27
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 12:27
- Resun Aco-012 TahaArif 12:22
- 4 Lü İçten Sumplu Akvaryum Set ozkan.06 12:05
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:03
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 12:03
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:03
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:03
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 11:36
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 11:36
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 11:35
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 11:35
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 11:35
- Brichardi Eş Tutmuş Çift Ciyus 11:21
KULLANICILAR
- 94 Online Kullanıcı, 51 Üye
Online Kullanıcılar
K0L0Ni,
GhostKoi,
Hobimus,
AmatorLepistesci,
Balikcidede,
Akax,
Azizdurdenn,
Nitrotoluen,
muhammet abaci,
dnzercan,
wasmannia,
osmandbnl,
Kuro,
UEK,
sina cen,
Sunborn,
Cyber_Scout,
floyd,
BTA,
urzais,
Koksal Gurkan,
kopruluonur,
ardaagnaday,
ramicekicc,
sıtkı,
feritakan,
Burak PEKDEMİR,
Kemalk41,
Fatihsen41,
ulutasatilla,
Özgür1978,
nightybird,
ternapi,
Adnansarikaya,
ali özer,
Flawlessense,
cagrikarabas,
MCY4,
Özgür5evli,
Veyselkaragoz,
Bare,
mrah,
enginhayta,
Antler,
İnci Kefali,
Taha60,
Tataaa4325,
mar76,
Kankamy,
bertanz,
dimbeleth,
AtlasPoyraz,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.