ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AYTUN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Nisan 2022 16:32
Toplam Mesaj:
23 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
aytun altuntaş
Doğum Tarihi:
04 Eylül 1988
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
aytun altuntaş
SON 10 MESAJI
Su Bulanık Bir Türlü Düzeltemedim
Akvaryumda bazen böyle sıkıntılar olabiliyor ısı değişimi olduğu yaz dönemlerinde özellikle ısıtıcı ve soğutucuyu aynı anda çalıştırın çok az bakteri kültürü filtrelerden purigen koydunuzmu sıkıntı kalmaz [:iyi:]
Akvaryumda bazen böyle sıkıntılar olabiliyor ısı değişimi olduğu yaz dönemlerinde özellikle ısıtıcı ve soğutucuyu aynı anda çalıştırın çok az bakteri kültürü filtrelerden purigen koydunuzmu sıkıntı kalmaz [:iyi:]
Bitkili Karides Akvaryumum
Akvaryuma giden hortuma cek valf ve damla sayacıda takarsan hem akvaryuma giden co2 ti ayarlaya bilir hemde sisteme akvaryum suyunun kaçmasını engellersin
Akvaryuma giden hortuma cek valf ve damla sayacıda takarsan hem akvaryuma giden co2 ti ayarlaya bilir hemde sisteme akvaryum suyunun kaçmasını engellersin
Ben Wish adlı yerden alışverişimi yaptım ortalama 15 günde elime ulaştı basınç göstergesinin olduğu şişeye 200 gr limon tuzu 600 ml su koyuyorum diğer şişeye 200 gr karbonat 200 mltle su koyuyorum ve döngüyü başlatıyorum hemen haZır oluyor bekletmeye gerek yok saniyede akvaryumum küçük olduğu için 1 damla olarak ayarladım ve ortalama 1 ay co2 ihtiyacını karşılıyor tavsiye ederim sorunuz olursa yine yardımcı olurum
Ben Wish adlı yerden alışverişimi yaptım ortalama 15 günde elime ulaştı basınç göstergesinin olduğu şişeye 200 gr limon tuzu 600 ml su koyuyorum diğer şişeye 200 gr karbonat 200 mltle su koyuyorum ve döngüyü başlatıyorum hemen haZır oluyor bekletmeye gerek yok saniyede akvaryumum küçük olduğu için 1 damla olarak ayarladım ve ortalama 1 ay co2 ihtiyacını karşılıyor tavsiye ederim sorunuz olursa yine yardımcı olurum
Güncelleme yapalım cabombolar suyu sevdi bulamaktan yoruldum limonlarda gelişim devam ediyor anubiasım haftada bir Yen’i yaprak açıyor crismıs moss güZel bir görüntü aldı daha öğrenecek çok şey var devam🤗[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/080120180317271.jpg[/IMG]
Güncelleme yapalım cabombolar suyu sevdi bulamaktan yoruldum limonlarda gelişim devam ediyor anubiasım haftada bir Yen’i yaprak açıyor crismıs moss güZel bir görüntü aldı daha öğrenecek çok şey var devam🤗[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/080120180317271.jpg[/IMG]
Evet uzun aradan sonra bir güncelleme daha yapalım akbaryumun son hali planarya sorunundan kurtuldum bazı hatalardan dersler çıkardım bu bana 20 karidese mal oldu ama öğrenecek daha çok şey var[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/141220170204191.jpg[/IMG]
Evet uzun aradan sonra bir güncelleme daha yapalım akbaryumun son hali planarya sorunundan kurtuldum bazı hatalardan dersler çıkardım bu bana 20 karidese mal oldu ama öğrenecek daha çok şey var[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/141220170204191.jpg[/IMG]
Karides Akvaryumunun Camındaki Canlı
İlk gün sonunda %30 su değişimi yapıldı şimdilik karides ve yavrularda sıkıntı yok planarya akvaryumdan temizlendi şuan herhangi bir sorun gözükmüyor 1 hafta boyu %30 su değişimi yapmaya devam edeceğim daha sonra sistemi oturtmak için sera aquatan ve sera bio nitrivec kullanmaya başlayacağım sıvı gübre şuan su oturana kadar kullanmayacağım şelale filtrenin içine 1 haftanın sonunda eheim substrat eklemeyi düşünüyorum gelişmelerden haberdar edeğim sizi[:)]
[EDIT]AYTUN,2017-11-23 16:15:52[/EDIT]
2 . Gün %30 su değişimi yapıldı sera Aquaton ve bio nitrivec eklendi ilk gün hiç görünmeyen planaryalar 2 3 adet camda çok ufak olarak gözlendi 15 gün sonra 2 . Dozu uygulayacağım bu güne kadar hergün su değişimi %20 kadar yapacağım ve hiç yemleme yapmayacağın gözlemlerim sonucunda karides yavruları ve karidesler hala sağlıklı sadece kabuk değiştirme döneminde olan karidesler du duruma hassasiyet gösteriyor
İlk gün sonunda %30 su değişimi yapıldı şimdilik karides ve yavrularda sıkıntı yok planarya akvaryumdan temizlendi şuan herhangi bir sorun gözükmüyor 1 hafta boyu %30 su değişimi yapmaya devam edeceğim daha sonra sistemi oturtmak için sera aquatan ve sera bio nitrivec kullanmaya başlayacağım sıvı gübre şuan su oturana kadar kullanmayacağım şelale filtrenin içine 1 haftanın sonunda eheim substrat eklemeyi düşünüyorum gelişmelerden haberdar edeğim sizi[:)]
[EDIT]AYTUN,2017-11-23 16:15:52[/EDIT]
2 . Gün %30 su değişimi yapıldı sera Aquaton ve bio nitrivec eklendi ilk gün hiç görünmeyen planaryalar 2 3 adet camda çok ufak olarak gözlendi 15 gün sonra 2 . Dozu uygulayacağım bu güne kadar hergün su değişimi %20 kadar yapacağım ve hiç yemleme yapmayacağın gözlemlerim sonucunda karides yavruları ve karidesler hala sağlıklı sadece kabuk değiştirme döneminde olan karidesler du duruma hassasiyet gösteriyor
Özcan bey dün akşam uyguladım sabah kalktığımda bir adet bile camda kalmamıştı şimdi akşam dediğiniz gibi %30 su değişimi yapacağım ertesi günlerdede su değişimi gerekli mi
Özcan bey dün akşam uyguladım sabah kalktığımda bir adet bile camda kalmamıştı şimdi akşam dediğiniz gibi %30 su değişimi yapacağım ertesi günlerdede su değişimi gerekli mi
No Hydra No planaria ferbandazol için andazol şurup önerisi
Bende bugün aldım bide insülin iğnesi aldım 14 litreye kaç mg vermemiz lazım şurubu sulandırıp mı vereyim yoksa direk şırıngadan çekip mi vereyim yardımınızı bekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG][EDIT]AYTUN,2017-11-21 20:33:22[/EDIT]
Bende bugün aldım bide insülin iğnesi aldım 14 litreye kaç mg vermemiz lazım şurubu sulandırıp mı vereyim yoksa direk şırıngadan çekip mi vereyim yardımınızı bekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG][EDIT]AYTUN,2017-11-21 20:33:22[/EDIT]
[QUOTE=Ibrahim90]Tekrar merhaba.
Yazıda ifade etmeye çalıştığım gibi , yemleme azaltamak falan ,maalesef işin biraz geyik kısmı. Neden böyle düşündüğümü de hemen ifade edeyim:
Planarya beslenmediğinde küçülür. Aylarca avlanmadan hayatta kalabilir. Karides akvarymu oladuğu için aç kalınca yavrulara ne yapacağını tahmin edebilirsiniz.
yaşam şartlarını zorlaştırmak elbette etkilidir ve her tedavide iyi oturmuş bir döngü kaliteli su gerekir. Ancak bu sadece önlem ve o canlıları zorlamaya yönelik oluyor. Bunlar kesin çözüm değil. Salyangoz varsa akvaryumda ayırın, tedavi yöntemleri ölümcül oluyor kabuklularda.
İlk mesajımda dediğim gibi , yüksek ihtimal planarya. Özcan Özkan da benim forumda bu konuda bilgisine tecrübesine ciddi anlamda güvendiğim önerilerini de bahsi geçen derlemeye eklediğim birisidir. O da o kadar kesin konuştuktan sonra ben emin oldum neredeyse planarya olduğuna.
Fakat;
en iyi ayrımı siz yapabilirsiniz. En iyi siz görüyorsunuz. Derleme içerisindeki video ve resimlerde net ayrımı yapılabilmekte. Baş kısmının belirginliği, hareket şekli , yassı vücut yapısı ile serbest nematode türlerinden ayrılmaktalar.
Genchem no planarya , andazol kullanabilirsiniz. Ama bu ilaçlar tehlikelidir. İsterseniz bir süre planarya trap ve su kalitesini arttırarak nufuslarını kontrol altına alın.
Sonra olabildiğince düşük dozda ilacı uygulayın. Hatta imkan varsa bütün canlıları ayırmak risksiz olacaktır. Döngü her koşulda sarsılacaktır , buna hazırlı olmak gerek. Armağan bey' in (imbelis) tecrübelerini de okuduysanız risklere karşı hazırlıklı olmak gerektiğini net ifade etmişti konu içerisinde.
[/QUOTE]
Tekrar tekrar okudum şimdi akvaryumun başındaydım daha küçük olduklarından başları çok belli değil ama bende planarya olduğuna karar verdim hem kalın oluşları hemde kalın beyaz yapılarından dolayı s şeklinde hareket ediyorlar andozal şurup veya noplanariayı deniyeceğim umarım kurtulurum karides yavruları tankımda mevcut ve yolda daha 2 batım dolu yavru var inşallah ilaç uygulamasında kayıp yaşamam deneyerek tecrübe edeceğim zaten bu lanetler akvaryumuma çinden getirttiğim yosun toplarından sonra bulaştı hydra hariç ne varsa bu yosun toplarından geldi :(
Evet ilacı ve ölçüm için insülin iğnesi aldım şimdi bu ilacı nasıl uygulayacağım yardımlarınızı bekliyorum akvaryum litrem 15 litre [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG]
[QUOTE=ÖzcanÖzkan]O karides akvaryumundaki kesin planaryadır. Bu canlılara salyangoz ile baş edemezsiniz, ancak yem miktarını azaltarak ve çok sık su değişimi yaparak kurtulma yoluna gidersin. no planaria ve flubenol %5 kimyasal cözüm bunlarıda bulamazsan andozol şurup [/QUOTE]
Özcan bey ilacı TEM’in ettim akvaryumum 14 litre şurup olanından aldım bunu nasıl kullanacağım direk çekip akvaryumamı yoksa suyla seyreltip mi koyacağım bide kaç mg eklemem gerekli yardımınızı bekliyorum teşekkürler
[QUOTE=Ibrahim90]Tekrar merhaba.
Yazıda ifade etmeye çalıştığım gibi , yemleme azaltamak falan ,maalesef işin biraz geyik kısmı. Neden böyle düşündüğümü de hemen ifade edeyim:
Planarya beslenmediğinde küçülür. Aylarca avlanmadan hayatta kalabilir. Karides akvarymu oladuğu için aç kalınca yavrulara ne yapacağını tahmin edebilirsiniz.
yaşam şartlarını zorlaştırmak elbette etkilidir ve her tedavide iyi oturmuş bir döngü kaliteli su gerekir. Ancak bu sadece önlem ve o canlıları zorlamaya yönelik oluyor. Bunlar kesin çözüm değil. Salyangoz varsa akvaryumda ayırın, tedavi yöntemleri ölümcül oluyor kabuklularda.
İlk mesajımda dediğim gibi , yüksek ihtimal planarya. Özcan Özkan da benim forumda bu konuda bilgisine tecrübesine ciddi anlamda güvendiğim önerilerini de bahsi geçen derlemeye eklediğim birisidir. O da o kadar kesin konuştuktan sonra ben emin oldum neredeyse planarya olduğuna.
Fakat;
en iyi ayrımı siz yapabilirsiniz. En iyi siz görüyorsunuz. Derleme içerisindeki video ve resimlerde net ayrımı yapılabilmekte. Baş kısmının belirginliği, hareket şekli , yassı vücut yapısı ile serbest nematode türlerinden ayrılmaktalar.
Genchem no planarya , andazol kullanabilirsiniz. Ama bu ilaçlar tehlikelidir. İsterseniz bir süre planarya trap ve su kalitesini arttırarak nufuslarını kontrol altına alın.
Sonra olabildiğince düşük dozda ilacı uygulayın. Hatta imkan varsa bütün canlıları ayırmak risksiz olacaktır. Döngü her koşulda sarsılacaktır , buna hazırlı olmak gerek. Armağan bey' in (imbelis) tecrübelerini de okuduysanız risklere karşı hazırlıklı olmak gerektiğini net ifade etmişti konu içerisinde.
[/QUOTE]
Tekrar tekrar okudum şimdi akvaryumun başındaydım daha küçük olduklarından başları çok belli değil ama bende planarya olduğuna karar verdim hem kalın oluşları hemde kalın beyaz yapılarından dolayı s şeklinde hareket ediyorlar andozal şurup veya noplanariayı deniyeceğim umarım kurtulurum karides yavruları tankımda mevcut ve yolda daha 2 batım dolu yavru var inşallah ilaç uygulamasında kayıp yaşamam deneyerek tecrübe edeceğim zaten bu lanetler akvaryumuma çinden getirttiğim yosun toplarından sonra bulaştı hydra hariç ne varsa bu yosun toplarından geldi :(
Evet ilacı ve ölçüm için insülin iğnesi aldım şimdi bu ilacı nasıl uygulayacağım yardımlarınızı bekliyorum akvaryum litrem 15 litre [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195632/211120172008341.jpg[/IMG]
[QUOTE=ÖzcanÖzkan]O karides akvaryumundaki kesin planaryadır. Bu canlılara salyangoz ile baş edemezsiniz, ancak yem miktarını azaltarak ve çok sık su değişimi yaparak kurtulma yoluna gidersin. no planaria ve flubenol %5 kimyasal cözüm bunlarıda bulamazsan andozol şurup [/QUOTE]
Özcan bey ilacı TEM’in ettim akvaryumum 14 litre şurup olanından aldım bunu nasıl kullanacağım direk çekip akvaryumamı yoksa suyla seyreltip mi koyacağım bide kaç mg eklemem gerekli yardımınızı bekliyorum teşekkürler
[QUOTE=Ibrahim90][URL=https://www.akvaryum.com/Forum/derleme_-_planarya_ve_nematod_hakkinda_k911521.asp]Derleme - Planarya Ve Nematod Hakkında[/URL]
Yukarıdaki konuyu forumda 200 civarında konu ve alakalı yerli yabancı kaynaklardan derledim. Sorularınıza cevap bulacağınızı düşünüyorum. Anlaşılmayan bir şey olursa tekrar konuşabiliriz.
Düzeltme: Yazmayı unutmuşum ; videodakiler tam emin olmakla birlikte çok yüksek ihtimal planarya.
[/QUOTE]
ibrahim bey yazınızı iyice okudum metodları deneyeceğim fakat nematod mu yoksa planaryamı bende tam anlamadım yemleme haftada 1 kere kaliteli karides yemiyle yapıyorum oda çok ufak olarak her gün %10 su ekleme haftada birde %50 su değişimi yapıyorum ama sorun devam etti en son buraya yazdım ne olduğuna bir karar versem diğer tedavileri deniyeceğim galiba hafta içi gidip noplanaria alacağım inşallah çözüm olur
[QUOTE=Emrsnmz]Ben nematod gibi görüyorum. Ne karideslerize ne yavrularınıza bir zararı dokunmaz. Tavsiyem karides akvaryumlarında bu tip canlılarla(cyclops, nematod vs) barışık olmanız. Her karides akvaryumunda azda olsa vardır veya her an tureme olasılığı mevcuttur. Yemlemeyi azaltarak nüfuslarını en alt seviyeye çekebilirsiniz. Tabii barışık olun derken Hydra gibi çok korkulması gereken canlılarda mevcut onu da akıldan çıkarmamak lazım. Ama dediğim gibi bu işin başı yemi azaltmanız. [/QUOTE]
yemi çok az veriyorum haftada bir kere fakat bu sorun ortaya çıktı nematod daha ince yapılı oluyor galiba planaria biraz daha kalın yapıda tam karar veremedim :(
[QUOTE=Ibrahim90][URL=https://www.akvaryum.com/Forum/derleme_-_planarya_ve_nematod_hakkinda_k911521.asp]Derleme - Planarya Ve Nematod Hakkında[/URL]
Yukarıdaki konuyu forumda 200 civarında konu ve alakalı yerli yabancı kaynaklardan derledim. Sorularınıza cevap bulacağınızı düşünüyorum. Anlaşılmayan bir şey olursa tekrar konuşabiliriz.
Düzeltme: Yazmayı unutmuşum ; videodakiler tam emin olmakla birlikte çok yüksek ihtimal planarya.
[/QUOTE]
ibrahim bey yazınızı iyice okudum metodları deneyeceğim fakat nematod mu yoksa planaryamı bende tam anlamadım yemleme haftada 1 kere kaliteli karides yemiyle yapıyorum oda çok ufak olarak her gün %10 su ekleme haftada birde %50 su değişimi yapıyorum ama sorun devam etti en son buraya yazdım ne olduğuna bir karar versem diğer tedavileri deniyeceğim galiba hafta içi gidip noplanaria alacağım inşallah çözüm olur
[QUOTE=Emrsnmz]Ben nematod gibi görüyorum. Ne karideslerize ne yavrularınıza bir zararı dokunmaz. Tavsiyem karides akvaryumlarında bu tip canlılarla(cyclops, nematod vs) barışık olmanız. Her karides akvaryumunda azda olsa vardır veya her an tureme olasılığı mevcuttur. Yemlemeyi azaltarak nüfuslarını en alt seviyeye çekebilirsiniz. Tabii barışık olun derken Hydra gibi çok korkulması gereken canlılarda mevcut onu da akıldan çıkarmamak lazım. Ama dediğim gibi bu işin başı yemi azaltmanız. [/QUOTE]
yemi çok az veriyorum haftada bir kere fakat bu sorun ortaya çıktı nematod daha ince yapılı oluyor galiba planaria biraz daha kalın yapıda tam karar veremedim :(
SON MESAJLAR
- Colisa Laila (cüce Gurami) Üretim Guramilks, 03:21
Labirentliler - Hep Aynı Yemi Vermek Doğru Mu ? merutay, 02:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Salyangoz Cyber_Scout, 01:35
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumu Taşırken Sorun Çıktı Ne Yapmalıyım Uriel, 01:35
Yeni Üye Forumu - Çöpçü Balığı İsmail_96965, 00:27
Yosun - Balığımın Sırtındaki Yara hilaliko, 00:06
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Köşesinde Kırık Hakkında xfuriousx, 23:40
Yeni Üye Forumu - Mutlu Bettam alpemreerden, 23:27
Akvaryum Tanıtımı - Axolotl Mantar Tedavisi Nasıl Yapılır (Rehber) mericer4577, 23:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Betamın Karnı Neden Şiş ? alpemreerden, 23:21
Yeni Üye Forumu - Lowtech Küp Betta Akvaryumu alpemreerden, 23:12
Akvaryum Tanıtımı - Yıllar Sonra Tavsiye İstiyorum celikcem, 22:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İç Zeminine Strafor Olur Mu? IgorVladimir, 22:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığı Üretimi Hakkında Cyber_Scout, 22:09
Labirentliler - Sıfırdan Zirveye, Acısu Velifera Günlüğüm AtaDemircii, 21:57
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Channa Asiatica Sorularım AmatorCichlidci, 21:20
Labirentliler - Lowtechten Highteche Geçiş 35x35x35 Nano fishhyy, 20:50
Akvaryum Tanıtımı - Camda Ve Zemindeki Beyaz Sümüksü Şeyler TurX, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Dıscus Hastami Beyaz Sivilce Benzeri Leke K0L0Ni, 20:16
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kapağı IgorVladimir, 20:05
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Akvaryum Sorunu Aquarium lover, 19:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Sunsun 603b Filtre Dizilimi IgorVladimir, 19:41
Filtreleme Seçenekleri - Betta Balığı İçin Yem Önerileri fishhyy, 17:24
Labirentliler - 3 Yıl Sonrası Hobiye Dönüş pengasusboi, 17:17
Akvaryum Tanıtımı - Astronot İçin Yem Aktasefe, 14:54
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Safkan Velifera MertSoyumert, 14:38
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yavru Vatozlardaki Yaralar. DenizOlsam, 14:28
Hastalıklar ve İlaçlar - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) CoryCory, 13:45
Akvaryum Tanıtımı - 200x80x55h İle Hobiye Dönme İhtimali. basketbol6, 13:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 80 Litreye 603b Ve 604b Oguzhan.Y, 13:04
Filtreleme Seçenekleri - Co2 Tüp Antalya ArGeX, 12:50
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin neomeo, 12:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Karidesi Ne Zaman Eklemeliyim? fishhyy, 10:32
Yeni Üye Forumu - Pipo Fitre Kullanımı Hakkında K0L0Ni, 09:56
Filtreleme Seçenekleri - Tetra Yumurta Alımı Cyber_Scout, 09:48
Yeni Üye Forumu - Canlı Doğuranlar Hakkında Samnastrp, 08:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Multi Tankım - 0dan Tanganyika İnci Kefali, 06:55
Akvaryum Tanıtımı - Başlangıç İçin Beta Balığı Akvaryumu Taha Yanık, 00:55
Yeni Üye Forumu - Saulosi İle Demasoni Cinsiyetleri Nelerdir xfuriousx, 00:55
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yağmur Akvaryum fishhyy, 23:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Önerisi wolxa, 23:28
Malzemeler ve Yemler Forumu - Walstad Akvaryumu Bitki Delinme Sorunu Merennn, 23:17
Bitki Akvaryumları Genel - Low Tech Bitkili Tankım 60*40*40 Cyber_Scout, 23:07
Akvaryum Tanıtımı - Şelale Filtre Dizilimi Guramilks, 23:03
Filtreleme Seçenekleri - 275 Litre Akvaryum İçin Filtrasyon Seçenekleri Guramilks, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Bitkili Akvaryum Cyber_Scout, 20:20
Akvaryum Tanıtımı - Channa Limbata Mrtozmen, 19:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeniden Kurulum TTezcan, 19:06
Yeni Üye Forumu - Neon Tetra Yumurtası Cyber_Scout, 18:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Kurşun Şeritler Zararlı Mı ? İnci Kefali, 17:51
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Aquael Leddy 60 Xl Sessiz Motorlu Ers1905 06:48
- Cüce Vatoz Cücevatoz99 02:39
- 2 Adet Dantum Melek Tekin35 00:43
- Duboisi Maswa 5-6 Cm emree06 00:18
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 23:30
- Alabalık Yemi 2,8 Kg 500 Tl ootkn 23:30
- Astronot Black Ve Koiler piranhabull 22:47
- Malawi Erkekleri AlisBaba 22:23
- Yellow Tuxedo AlisBaba 22:23
- Ramshorn Salyangoz yns325 22:15
- L144 Düz Kuyruk Tam Damızlık Çift Ve Tek Erkekler yns325 22:15
- Afrika Cichlidleri devito 22:07
- Anubias Montekarlo cagdas_0606 22:07
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 21:18
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:18
- Microfex Kültürü sefailgaz 21:16
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 21:16
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 20:32
- Akvaryum 30*30 metsi 20:32
- Nano Akvaryum Ve 3 Japon LEGEND59 20:21
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 20:07
- Demasoni Yavru 2cm tarikyksl 20:07
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 19:58
- Bohem Akvaryum, Mobilyalı, Kapaklı,100x40x50 200lt Pena 19:50
- Moss -pelia Moss - mightymurat 19:11
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 19:11
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 19:11
- Cryptocoryne Flamingo Arıyorum mightymurat 19:11
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 18:48
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:17
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 18:17
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 17:09
- Yavru Veren Çiftler + Sarı Prenses Genç Koloni FrkMbuna 17:09
- Balıkesir Su Piresi Kültürü ternapi 17:06
- Medaka+pire+bitki Set ternapi 17:06
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 16:26
- Karides Türleri karidesrehberi 16:26
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 16:26
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 16:26
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 16:21
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 16:21
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak Balikcidede 16:21
- 90 Cm Monte Carlo Takasa Uygun yusuf-konca 16:18
- 3 Neon Tetra Ve 2 Ember Tetra, 1 Su Sümbülü Aquarist101 16:07
- 40cm İthal Akvaryum Ve Malzemeler Takasa Açık Aquarist101 16:07
- 3 Erkek Saulosi Emirk 15:54
- L333 Damızlık Çift rebelde 15:35
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 15:32
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 15:32
- Neolamprologus Pulcher (daffodil) Her Boy Yavru Cichlid_Universe 15:28
KULLANICILAR
- 38 Online Kullanıcı, 21 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.