ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
kuala15
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Aralık 2018 20:21
Toplam Mesaj:
24 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
kuala
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
kuala
SON 10 MESAJI
Karides Akvaryumumda Kurt Gibi Bişey Var
Bi kaç tane lepistes atarsanız onları yiyecektir
Bi kaç tane lepistes atarsanız onları yiyecektir
185 60h 45
Bu ölçülere demir profil nasıl yapmalıyım ne kadara mal olur ?
Bu ölçülere demir profil nasıl yapmalıyım ne kadara mal olur ?
185 60h 45
[QUOTE=muratdeg]Hem şık olmaz hem de verimli olmaz. Filtreleme sorunu yaşarsınız, lepistes yavruları aradan diğer tarafa geçebilir...
130 litre için güzel bir kurulum yapın derim. [/QUOTE]cam kestürip silikonla tamamen kapatacağım
[QUOTE=muratdeg]Hem şık olmaz hem de verimli olmaz. Filtreleme sorunu yaşarsınız, lepistes yavruları aradan diğer tarafa geçebilir...
130 litre için güzel bir kurulum yapın derim. [/QUOTE]cam kestürip silikonla tamamen kapatacağım
185 60h 45
Bu akvaryumu 130 cm den bölüp büyük bölümde astronot diğer bölümde ise lepistes bakmayı düşünüyorum fikirleriniz nedir ?
Bu akvaryumu 130 cm den bölüp büyük bölümde astronot diğer bölümde ise lepistes bakmayı düşünüyorum fikirleriniz nedir ?
1 Metrelik Özel Ölçü Profil Sehpa Yapılacak
[QUOTE=Kınayu]İskeleti demir profilden dışardan ahşap giydirme olursa hem çok güzel olur hemde sağlam olur sehpa [:iyi:] [/QUOTE]sadece demir profil yapmayı düşünüyorum öğrenciyim ahşap giydirme pahalıya mal olur gibi geliyo
[QUOTE=Kınayu]İskeleti demir profilden dışardan ahşap giydirme olursa hem çok güzel olur hemde sağlam olur sehpa [:iyi:] [/QUOTE]sadece demir profil yapmayı düşünüyorum öğrenciyim ahşap giydirme pahalıya mal olur gibi geliyo
1 Metrelik Özel Ölçü Profil Sehpa Yapılacak
Yeni Konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum araştırdım fakat pek bi şey bulamadım 185 45 60h bir akvaryum almayı düşünüyorum nasıl bir sehba kullanmalıyım hiçbir fikrim yok biraz bilgi verirseniz sevinirim ayrıca ne kadara mal olur ?
Yeni Konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum araştırdım fakat pek bi şey bulamadım 185 45 60h bir akvaryum almayı düşünüyorum nasıl bir sehba kullanmalıyım hiçbir fikrim yok biraz bilgi verirseniz sevinirim ayrıca ne kadara mal olur ?
Saz Bitkisi
[QUOTE=KerimGulmez]Büyük sazlar çok hızlı büyür. Ama büyüdükçe yani uzadıkça kısaltmak gerekir. Çünkü ışığı kapatır. Işığa yaklaşan yaprakları zamanla kızarır. Çok güzel olur.
90'ların sonunda en çok kullandığım bitkilerdendi. Çok severdim. Tabii o zamanlar çok çeşit yoktu.
Bir de ince saz var. Oda güzel. Ancak onu çok hızlı büyütememiştim.[/QUOTE] saz nasıl budanıyor istediğimiz yerden kesebilir miyiz ?
[QUOTE=KerimGulmez]Büyük sazlar çok hızlı büyür. Ama büyüdükçe yani uzadıkça kısaltmak gerekir. Çünkü ışığı kapatır. Işığa yaklaşan yaprakları zamanla kızarır. Çok güzel olur.
90'ların sonunda en çok kullandığım bitkilerdendi. Çok severdim. Tabii o zamanlar çok çeşit yoktu.
Bir de ince saz var. Oda güzel. Ancak onu çok hızlı büyütememiştim.[/QUOTE] saz nasıl budanıyor istediğimiz yerden kesebilir miyiz ?
Cüce Vatoz Ölümleri
[QUOTE=DeadRaven]Bende 4 adet büyük elma salyangozu almıştım.Elma salyangozları vatoz yuvalarına giriyor hatta içinde bir süre kalıyor.Benim vatozlar yuvanın başında elmaların çıkmasını bekliyordu.Elmalar yumurtlamayınca ve bitkileri yediğini görünce sattım elmaları.Şuan ramshorn salyangozları var.Ara sıra onlarda giriyor yuvalara ama vatozlar ramshornları uzak tutabiliyor onları emiyor.[:)].Akvaryumunuz küçük.Saklanacak pek bir yer yok yuva dışında ve yuvayada salyangozlar giriyordur.Vatoz yuvasından bir iki tane daha alın yada kaya taş gibi dekorlar kullanarak vatozlara saklanma yeri oluşturun.Ölümler belki kumdan kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum.Su değerleri oturmamış olabilir.Ben 2 ay önce 3 tane 4-5 cm boylarında cüce vatoz aldım hala hayattalar ve gayet mutlular.Kum olarak dipte lav kırığı üstte hagen kum kullanıyorum.Duyduklarıma göre vatozlarda hagen tercih ediliyormuş.Belkide kumda kamufle olup diğer balıkların dikkatini daha az çekiyor ve diğer balıklar vatozları rahatsız etmiyordur.Dibe batan yeşil yuvarlak vatoz yemleri var.Bu yemleri gece ışıkları söndürünce akvaryuma 3-5 parçaya bölüp atacaksınız yoksa diğer balıklar yer yemi.Belkide bakteri kültürü oluşması için pipo filtre kullanabilirsiniz.Balık sayısı biraz fazla gibi geldi bana iyi bir filtrasyonda göremedim açıkçası.Kumun üzerinde ki kahverengi koyu renkli bir yere toplanmış şeyler balık dışkıları mı?Eğer öyleyse dipte yaşayan vatozlar için hiç iyi bir yer değil hatta ölümcül olabilir.Dışkıları haftada bir dip çekimi ile çekmelisiniz.Dipte biriken zararlı atıklar vatozları öldürüyor olabilir.Dinlenmiş çeşme suyu kullanıyorsunuzdur umarım.Akvaryuma ekleyeceğiniz suyu ısıtın ve içine su düzenleyicisi ekleyin.Eğer su düzenleyicisi kullanmıyorsanız kovanın dibindeki suyu akvaryuma dökmeyin çünkü dinlenmiş sudaki ağır metaller dibe çöküyor.Su düzenleyicisi kullanırsanız suyun tamamını ekleyebilirsiniz.Elma salyangozlarını üretmeyi düşünüyorsanız en az 10-15 cm boşluk kalması lazım akvaryumun üzerinde.Yoksa yumurtlamıyorlar.Vatozlar karanlık ortamı severler.Işıktan rahatsız olan vatozlar strese girecektir.Günde 6-7 saat ışıklandırma yeterli olacaktır.Eğer CO2 takviyesi yapmıyorsanız bitkiler CO2 siz nitratı ve zararlı maddeleri kullanamaz ve nitrat artarmış.Bende CO2 takviyesi yapacağım kısa zamanda.Ev yapımı mayalı CO2 sistemlerini izleyebilirsiniz eğer maddi durumunuz el vermiyorsa ev yapımı CO2 sistemleri kullanabilirsiniz.Hazır sistemler biraz pahalı.Bitkiler CO2 siz çok az fotosentez yapıyormuş.Belkide oksijen sıkıntısı vardır ama pek zannetmiyorum.Ben bildiklerimi duyduklarımı yazdım ne kadar doğrudur bilemem.Ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolanıyor.Herkes farklı bir şey söylüyor.Yazdıklarımda yanlış bilgiler varsa düzeltin.
Benim akvaryumumda böyle.İç filtrenin çıkışına akıntıyı azaltmak için aparat takacağım ve akvaryuma en kısa sürede CO2 takviyesi yapacağım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204982/170420181919211.jpg[/IMG]90 litre[/QUOTE]öncelikle bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler evet haklısınız bir filtrasyon yok ama hala bir filtre alamadım pipo alsam yeterli olur mu iç filtre mi alsam yoksa ? Balık yükü dediğiniz gibi çok fazla aslında buraya koyarken kısa süreli koymuştum ama alamadım bir daha bunları ortadan kaldırıp tekrar deneyeceğim
[QUOTE=DeadRaven]Bende 4 adet büyük elma salyangozu almıştım.Elma salyangozları vatoz yuvalarına giriyor hatta içinde bir süre kalıyor.Benim vatozlar yuvanın başında elmaların çıkmasını bekliyordu.Elmalar yumurtlamayınca ve bitkileri yediğini görünce sattım elmaları.Şuan ramshorn salyangozları var.Ara sıra onlarda giriyor yuvalara ama vatozlar ramshornları uzak tutabiliyor onları emiyor.[:)].Akvaryumunuz küçük.Saklanacak pek bir yer yok yuva dışında ve yuvayada salyangozlar giriyordur.Vatoz yuvasından bir iki tane daha alın yada kaya taş gibi dekorlar kullanarak vatozlara saklanma yeri oluşturun.Ölümler belki kumdan kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum.Su değerleri oturmamış olabilir.Ben 2 ay önce 3 tane 4-5 cm boylarında cüce vatoz aldım hala hayattalar ve gayet mutlular.Kum olarak dipte lav kırığı üstte hagen kum kullanıyorum.Duyduklarıma göre vatozlarda hagen tercih ediliyormuş.Belkide kumda kamufle olup diğer balıkların dikkatini daha az çekiyor ve diğer balıklar vatozları rahatsız etmiyordur.Dibe batan yeşil yuvarlak vatoz yemleri var.Bu yemleri gece ışıkları söndürünce akvaryuma 3-5 parçaya bölüp atacaksınız yoksa diğer balıklar yer yemi.Belkide bakteri kültürü oluşması için pipo filtre kullanabilirsiniz.Balık sayısı biraz fazla gibi geldi bana iyi bir filtrasyonda göremedim açıkçası.Kumun üzerinde ki kahverengi koyu renkli bir yere toplanmış şeyler balık dışkıları mı?Eğer öyleyse dipte yaşayan vatozlar için hiç iyi bir yer değil hatta ölümcül olabilir.Dışkıları haftada bir dip çekimi ile çekmelisiniz.Dipte biriken zararlı atıklar vatozları öldürüyor olabilir.Dinlenmiş çeşme suyu kullanıyorsunuzdur umarım.Akvaryuma ekleyeceğiniz suyu ısıtın ve içine su düzenleyicisi ekleyin.Eğer su düzenleyicisi kullanmıyorsanız kovanın dibindeki suyu akvaryuma dökmeyin çünkü dinlenmiş sudaki ağır metaller dibe çöküyor.Su düzenleyicisi kullanırsanız suyun tamamını ekleyebilirsiniz.Elma salyangozlarını üretmeyi düşünüyorsanız en az 10-15 cm boşluk kalması lazım akvaryumun üzerinde.Yoksa yumurtlamıyorlar.Vatozlar karanlık ortamı severler.Işıktan rahatsız olan vatozlar strese girecektir.Günde 6-7 saat ışıklandırma yeterli olacaktır.Eğer CO2 takviyesi yapmıyorsanız bitkiler CO2 siz nitratı ve zararlı maddeleri kullanamaz ve nitrat artarmış.Bende CO2 takviyesi yapacağım kısa zamanda.Ev yapımı mayalı CO2 sistemlerini izleyebilirsiniz eğer maddi durumunuz el vermiyorsa ev yapımı CO2 sistemleri kullanabilirsiniz.Hazır sistemler biraz pahalı.Bitkiler CO2 siz çok az fotosentez yapıyormuş.Belkide oksijen sıkıntısı vardır ama pek zannetmiyorum.Ben bildiklerimi duyduklarımı yazdım ne kadar doğrudur bilemem.Ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolanıyor.Herkes farklı bir şey söylüyor.Yazdıklarımda yanlış bilgiler varsa düzeltin.
Benim akvaryumumda böyle.İç filtrenin çıkışına akıntıyı azaltmak için aparat takacağım ve akvaryuma en kısa sürede CO2 takviyesi yapacağım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204982/170420181919211.jpg[/IMG]90 litre[/QUOTE]öncelikle bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler evet haklısınız bir filtrasyon yok ama hala bir filtre alamadım pipo alsam yeterli olur mu iç filtre mi alsam yoksa ? Balık yükü dediğiniz gibi çok fazla aslında buraya koyarken kısa süreli koymuştum ama alamadım bir daha bunları ortadan kaldırıp tekrar deneyeceğim
Cüce Vatoz Ölümleri
[QUOTE=Zaferalv]
Akvaryumunuzun kumu resimde kirli gözüküyor,hacmin fazla olmamasından ve dip çekiminin periyodik yapılmamasından nitrat vs.. su değerlerinde bir bozukluk olabilir mi?
Biliyorsunuzdur ki vatozlar diğer balıklara göre su değerlerine karşı daha hassastır.Tabi bunların dışında birsürü olasılık var.
Birde vatozlarınız sürekli camda duruyorlasa nitrat fazlağına işarettir diye bir bilgi okumuştum, aklınızda bulunsun.[/QUOTE]su değişimi haftada 1 yapıyorum ama sürekli camda duruyorlardı söylediğiniz gibi nitrat fazla olabilir ne yapmam gerekir ?
[QUOTE=Zaferalv]
Akvaryumunuzun kumu resimde kirli gözüküyor,hacmin fazla olmamasından ve dip çekiminin periyodik yapılmamasından nitrat vs.. su değerlerinde bir bozukluk olabilir mi?
Biliyorsunuzdur ki vatozlar diğer balıklara göre su değerlerine karşı daha hassastır.Tabi bunların dışında birsürü olasılık var.
Birde vatozlarınız sürekli camda duruyorlasa nitrat fazlağına işarettir diye bir bilgi okumuştum, aklınızda bulunsun.[/QUOTE]su değişimi haftada 1 yapıyorum ama sürekli camda duruyorlardı söylediğiniz gibi nitrat fazla olabilir ne yapmam gerekir ?
Beta Baligi Akvaryum İsiklandirmasi
[QUOTE=makina34]Daha ucuzu var mi tavsiye edebileceginiz
[/QUOTE]ben limon saz gibi kolay bitkiler için normal floresan kullanıyorum yeterli oluyor
[QUOTE=makina34]Daha ucuzu var mi tavsiye edebileceginiz
[/QUOTE]ben limon saz gibi kolay bitkiler için normal floresan kullanıyorum yeterli oluyor
SON MESAJLAR
- Hamburg, İç Sump, Alternatif Sistem Önerisi? ecological, 05:11
Filtreleme Seçenekleri - 300 Lt Akvaryum Da Tetra Ve Betta John Constantine, 02:25
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 02:19
Akvaryum Tanıtımı - Düşük Gereksinimli Bitkileri Toparlayamıyorum TheDS, 23:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Bunun Ne Olduğunu Bilen Var Mı? bogaccturhann, 22:53
Bitki Akvaryumları Genel - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 22:43
Akvaryum Tanıtımı - 120x60x50 İçin Tasarım Fikirleriniz John Constantine, 21:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hobiye Tekrar Dönüş dincseref, 20:58
Yeni Üye Forumu - 5020 İtalyano Japon Yapıştırıcısı Umutoty, 20:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - ℹ️ Site Sözlüğü Güncellendi Hoppala, 20:53
Forum ve Site Hakkında - 60 Litre Apisto Hobimus, 19:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 90 Lt Akvaryum İçin Öneri ogurcay, 17:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Bitkinin Türü Nedir? ogurcay, 17:50
Bitki Akvaryumları Genel - Diy Wifi Yem Makinesi, 3d Print TT59, 15:51
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Lepisteslerimde Kuyruk Erimesi Cyber_Scout, 14:43
Hastalıklar ve İlaçlar - 7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :) MuratOzdemir, 14:00
Akvaryum Tanıtımı - Agresif Moli? Velifera? Plati? Ne Bunun Cinsi Fatih_hakankaan, 13:53
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kastamonu'daki Akvaristler aprancoz, 13:36
Akvarist Grupları ve Buluşmaları - Soilde Yosun ? aquaticathearmi, 13:15
Bitki Akvaryumları Genel - Bitki Özellikleri Adet Bakımından Ne Olmalı aquaticathearmi, 13:07
Yeni Üye Forumu - Bir seni sevdim bir de Endleri 💞😁 scorpion26, 11:21
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Japon Balığım Mantar Oldu ahmetfiratozkaya, 10:55
Yeni Üye Forumu - Karnındaki Şişlik Yumurta Mı? Orhan76, 09:23
Sazansıgiller - Co2 Sistemi Hakkında Bilgi Eminsalih, 00:36
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus fishhyy, 00:19
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Bitki Önerisi ercane, 22:17
Bitki Akvaryumları Genel - Erkek Velifera Büyütme Deneyimlerim aXarayli, 20:47
Canlı Doğuranlar - Denizden Blackwatera Dönüş Atankofnature, 20:03
Akvaryum Tanıtımı - Balık Gidici Sanırsam Fatih_hakankaan, 18:56
Yeni Üye Forumu - Yeni Bitki Akvaryum Kurulumu. RhynX, 18:55
Yeni Üye Forumu - Ph Sorunu aquaticathearmi, 17:52
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetralarımın Ağız Bozukluğu Cagansaygılı, 17:45
Amerikan Tetraları - Apisto Macmasteri aquaticathearmi, 17:44
Akvaryum Tanıtımı - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 17:31
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - İthal Akvaryum Aldım Akıntı Çok Mu Güçlü? alp3r, 16:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Canlı Kayalar Suya Salınım Yapar Mı? ogurcay, 16:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İç Parazit Flagly 500mg Kullanımı Hüdai, 15:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Endlerium (hobihane) scorpion26, 15:12
Akvaryum Tanıtımı - Oranda Balığım Ters Dönüyor Esra8181, 12:59
Yeni Üye Forumu - Karides İçin Takviye Önerisi Aguamentist, 07:47
Omurgasızlar - 160x60x60 Akvaryumum Tata, 23:47
Akvaryum Tanıtımı - 60x35x35 High Bitkili Kurulum Başlangıcım emresycn, 23:34
Akvaryum Tanıtımı - Şelale Fitre Önerisi emrehsrc, 22:26
Filtreleme Seçenekleri - 100x45x55 İçin Dış Filtre Tavsiyesi Srknatmn, 21:53
Filtreleme Seçenekleri - 60x40x40 Akvaryum Camı Fiyatı MG, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesleri Min Toplu Ölümleri gorkem41, 20:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Su emiş borusu dipte olmak zorunda mı ? Samet.guven, 20:00
Filtreleme Seçenekleri - Balık Hastalığı Danato, 18:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Büyük Dış Filtre Sorunu GhostKoi, 18:32
Yeni Üye Forumu - Resimdeki Canlıyı Bilen Var Mı Ehtiyar, 18:09
Bitki Akvaryumları Genel
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Çift Geophagus Red Head Tapajos oguzozt 07:02
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 06:34
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 06:34
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 06:34
- 3-4 Cm Boy 5 Adet Pacu/ 15cm Boy 1 Adet Vatoz BerkBey 03:44
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 03:12
- Akvaryum Sehpası Yapıyorum adem5454 02:51
- Sakarya İçi Elden Teslim Japon Balığı Ücretsiz adem5454 02:51
- Ada Solar (green) Aporetti 02:31
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 01:43
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 01:14
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 01:14
- Albino Full Red Bıg Dorsal ataberk28 01:07
- Komple Set ataberk28 01:07
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:02
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 00:02
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 23:56
- Subulata, Java Fern zimdaldil 23:53
- Hb White Lepistes Damızlık omererbas 23:44
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 23:44
- Microfex Grindal Beyaz Sirke Ve Mikro Kurültürleri Efe ulu 22:33
- Eheim 3701 Air100 Hava Motoru BadgeR 21:48
- Elimdeki Özel Türler Satıştadır. Takasa Açıktır Alpbaba 21:01
- Ücretsiz Su Mercimeği Alpbaba 21:01
- Tilki Kuyruğu Ve Frogbit sina cen 20:11
- Chihiros B20 Akvaryum Led Aydınlatma jador 20:08
- Çift Endlerler İnci Kefali 19:35
- Minare Ve/veya Pembe Ramshorn Salyangozları Arıyor Ehtiyar 19:29
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 18:21
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 18:18
- Neocaridina Davidi (kiraz Karides) sakal34 18:18
- Saulosi Coral Red (arıyorum) Ercankurt 18:04
- Azolla, Moss, Karides, Lepistes, Katil Salyangoz Aquarist101 17:17
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 17:17
- Cryptocoryne Türleri corail79 16:33
- Afrika Cichlidleri devito 16:30
- Muhtelif Temiz Malzemeler ootkn 16:11
- Silver Melek bursa98 16:09
- Kırmızı Yapraklı Amazon Ramses06 16:00
- Tüm Akvaryum Malzemelerimi Satıyorum SJess 15:47
- Black Ramirez Ve Endler ILGIN 15:34
- Black Pinto Galaxy Fishbone ILGIN 15:34
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirke Kurdu-canlı Yem tuncaysargin 15:04
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 15:04
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 14:48
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 14:48
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 14:46
- Bitki Armatürü buraktanatar 14:46
- Bitki Armatürü buraktanatar 14:46
- Özel Tür Half Black Hb Gold Tuxedo Lepistes buraktanatar 14:46
KULLANICILAR
- 39 Online Kullanıcı, 21 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.