ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
OrhunKadir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
47
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Kasım 2025 23:54
Toplam Mesaj:
41 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Orhun Kadir HERDOĞAN
Doğum Tarihi:
25 Nisan 1991
İl:
Bilecik
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
OrhunKadir
SON 10 MESAJI
Aquael Leddy 60 Xl
İyi günler bende aynı setten almayı düşünüyorum. Üründen memnun musunuz acaba
İyi günler bende aynı setten almayı düşünüyorum. Üründen memnun musunuz acaba
İlk Profesyonelce Tankım
Çok güzel bir kurulum olmuş ellerinize sağlık.
Çok güzel bir kurulum olmuş ellerinize sağlık.
Walstad Metodu Yeni Kurulum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917481.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918141.jpg[/IMG]
Evet güncelleme ve birazda fikir danışma yapmak istedim öncelikle 6. günde 1/5 su değişimi yaptım 11. günde 1/3 su değişimi yaptım. Bitkiler yavaş ama sağlam bir şekilde devam ediyor öyle çok ağır bir erime gözlemlemedim. Büyük ihtimalle bitkiler ile gelen bir kaç adet adi salyangoz var ama sorun etmiyorum. Bir tanıdığın çöken akvaryumundan tek sağ kalan bir balık verdi hem rahat etsin diye hem de belki nitrat döngüsüne minimalde katkısı olur diye onu ekledim. Arkaya siyah fon ekledim.
-İlk sorum ışıklandırmayı 6 saat açık altı saat kapalı formatında kullanıyorum hafif yosunlanma başladı günde 5+5 açığa mı geçmeliyim sizce ama öyle çok ağırda bir yosunlanma gözlemlemedim bu şekilde devam mı etmeliyim?
-İkinci olarak görüldüğü gibi akvaryumda kök var genelde sıkıntı çıkarabilme ihtimali var deniliyor tabanı hazırlarken içinde hava kalmayacak şekilde gayet güzel bir şekilde karıştırma uyguladım ve arada kütüğü yerinden kımıldatıyorum ve altından herhangi bir gaz çıkışı göremedim. Sizce kütüğü çıkarmalı mıyım yoksa böyle sıkı markajda tutarak durumu gözleyerek tutmaya devam mı etmeliyim?
-Bunlar dışında gözünüze çarpan bir sorun varsa dikkatimden kaçan yardımcı olursanız çok sevinirim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917481.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918141.jpg[/IMG]
Evet güncelleme ve birazda fikir danışma yapmak istedim öncelikle 6. günde 1/5 su değişimi yaptım 11. günde 1/3 su değişimi yaptım. Bitkiler yavaş ama sağlam bir şekilde devam ediyor öyle çok ağır bir erime gözlemlemedim. Büyük ihtimalle bitkiler ile gelen bir kaç adet adi salyangoz var ama sorun etmiyorum. Bir tanıdığın çöken akvaryumundan tek sağ kalan bir balık verdi hem rahat etsin diye hem de belki nitrat döngüsüne minimalde katkısı olur diye onu ekledim. Arkaya siyah fon ekledim.
-İlk sorum ışıklandırmayı 6 saat açık altı saat kapalı formatında kullanıyorum hafif yosunlanma başladı günde 5+5 açığa mı geçmeliyim sizce ama öyle çok ağırda bir yosunlanma gözlemlemedim bu şekilde devam mı etmeliyim?
-İkinci olarak görüldüğü gibi akvaryumda kök var genelde sıkıntı çıkarabilme ihtimali var deniliyor tabanı hazırlarken içinde hava kalmayacak şekilde gayet güzel bir şekilde karıştırma uyguladım ve arada kütüğü yerinden kımıldatıyorum ve altından herhangi bir gaz çıkışı göremedim. Sizce kütüğü çıkarmalı mıyım yoksa böyle sıkı markajda tutarak durumu gözleyerek tutmaya devam mı etmeliyim?
-Bunlar dışında gözünüze çarpan bir sorun varsa dikkatimden kaçan yardımcı olursanız çok sevinirim.
300lt Bitkili Akvaryum
Hayırlı olsun çok güzel bir kurulum olmuş.
Hayırlı olsun çok güzel bir kurulum olmuş.
Karidesler İle Beslenebilecek Farklı Türler
[QUOTE=BurakKara]
Biraz gec oldu yogunluktan bakamadim
Resimleri ekledim,bitkiler masallah costu ,sadece sivi gubre veriyorum ,3 ay olacak akvaryum sadece 1 karidesim öldü onun disinda masallah bir sorun yok suana kadar
Baliklari her gun arastiriyorum,akvaryuma 3 adet ember tetra ekledim
2 tane panda copcu ekledim,pigme copcu alacaktim ,pandalar karidese bakmiyor bile gayet guvenli duruyor
resimlerde gordugunuz gibi canavar bir vatozumuz var ama o da gayet sorunsuz ,ozellikle en son cikmis 2 mm civari karides yavrularina bakiyorum salatalik verdigimde vatozla yan yana yiyolar sorun olmuyor
Akvaryum doldu gibi ama ember tetra yanina bir cins daha ekleyecem,ve vatoz tarzi bir cins daha koyunca bitirecem eklemeyi(balik suretinde olmayan baska cinsler bulursam semender gibi onlardan da eklerim)
1-Hillstream loach :Vatozun bir cinsi stingray vatoza benziyor ama cok hassas canliymis bakmasi zor ama karidesle %100 uyumlu
2-Endler lepistes- Normal lepistesin ufagi,sivrisinek rasbora benziyor ,uremesi lepistes gibi,karidesle uyumlu
3-Rasbora turleri galaksi,sivrisinek bir de renksiz olani var ismini bilmiyorum ,galaksi vardi burada ama endler lepistes alirim belki suan kafamda o var o yuzden almadim,urkek bir canli galaksiler ama guzeller otlarin arasina karisiyolar
Yosunyiyen vb onlari yazmiyorum ,tam bilgi bulamadigim kalem baligi var
akvaryumdan ziplayabiliyormus,karidesle yasiyor deniliyor
Minnowfish turkcesini bulamadim, bu balik da videolarda var karideslerle yasiyor
Kardinal tetra ,pearl danio bunlar da geciyor
Kuhliye gelecek olursak kesinlikle uygun degil geceleri avliyorlarmis karidesi,ben vazgectim kuhliden
Kirmizi kuyruk kopekbaligi ise videolar gordum karidesle yasiyor yabanci kaynaklar da ,cok buyuk olmazsa saldirmaz diyor ama yerli petshoplar beslenmez direk yer seklinde cevap verdi.Ama yabanci kaynaklarda saldirmayi birak yaklasmiyorlar bile diyor o yuzden kararsiz kaldim ve kirmizi kuyruk baya buyuyor ,guzel bir balik
Resimleri ekledim,gordugunuz gibi elma buyuklugunde elma salyangozumuz var :d ama diger salyangozlar bir turlu buyumuyor sorun ne bilmiyorum binlerce yavru var ama 1 cm boyuta gelebilen olmadi.Suan 2 vatoz 2 panda copcu,60-70 civari karides 3 adet ember tetra var ,midye koyacam bir tane ,iste yukaridaki turlerden bir iki tane daha ve halen kafamda kirmizi kuyruklu kopekbaligi var,maksat dogal ortam olsun denge kurulsun ,bir tane de bitki daha ekleyecegim suan 8 tur var [/QUOTE]
Çok güzel bir kurulum olmuş tebrik ederim. Ember tetra güzel bir tercih olmuş bencede yine işinize karışmak gibi adletmezseniz kırmızı kuyruk köpek balığı da sanki o hacimlere pek uygun olmayan bir tür ama hobi ve seyir keyfi sizin aslında bende sizin gibi en az iki tür bakmak istiyorum ama bu seferde balıkların ihtiyacı olan hacim konusunda sıkıntıya düşüyorum belki sizde ikinci bir tür yerine kalabalık bir ember sürüsü yapmayı düşüne bilirsiniz ya da bulabilirseniz güzel gösterişli endler türleri var onlarda hacim için gayet uyumlu olabilirler.
[QUOTE=BurakKara]
Biraz gec oldu yogunluktan bakamadim
Resimleri ekledim,bitkiler masallah costu ,sadece sivi gubre veriyorum ,3 ay olacak akvaryum sadece 1 karidesim öldü onun disinda masallah bir sorun yok suana kadar
Baliklari her gun arastiriyorum,akvaryuma 3 adet ember tetra ekledim
2 tane panda copcu ekledim,pigme copcu alacaktim ,pandalar karidese bakmiyor bile gayet guvenli duruyor
resimlerde gordugunuz gibi canavar bir vatozumuz var ama o da gayet sorunsuz ,ozellikle en son cikmis 2 mm civari karides yavrularina bakiyorum salatalik verdigimde vatozla yan yana yiyolar sorun olmuyor
Akvaryum doldu gibi ama ember tetra yanina bir cins daha ekleyecem,ve vatoz tarzi bir cins daha koyunca bitirecem eklemeyi(balik suretinde olmayan baska cinsler bulursam semender gibi onlardan da eklerim)
1-Hillstream loach :Vatozun bir cinsi stingray vatoza benziyor ama cok hassas canliymis bakmasi zor ama karidesle %100 uyumlu
2-Endler lepistes- Normal lepistesin ufagi,sivrisinek rasbora benziyor ,uremesi lepistes gibi,karidesle uyumlu
3-Rasbora turleri galaksi,sivrisinek bir de renksiz olani var ismini bilmiyorum ,galaksi vardi burada ama endler lepistes alirim belki suan kafamda o var o yuzden almadim,urkek bir canli galaksiler ama guzeller otlarin arasina karisiyolar
Yosunyiyen vb onlari yazmiyorum ,tam bilgi bulamadigim kalem baligi var
akvaryumdan ziplayabiliyormus,karidesle yasiyor deniliyor
Minnowfish turkcesini bulamadim, bu balik da videolarda var karideslerle yasiyor
Kardinal tetra ,pearl danio bunlar da geciyor
Kuhliye gelecek olursak kesinlikle uygun degil geceleri avliyorlarmis karidesi,ben vazgectim kuhliden
Kirmizi kuyruk kopekbaligi ise videolar gordum karidesle yasiyor yabanci kaynaklar da ,cok buyuk olmazsa saldirmaz diyor ama yerli petshoplar beslenmez direk yer seklinde cevap verdi.Ama yabanci kaynaklarda saldirmayi birak yaklasmiyorlar bile diyor o yuzden kararsiz kaldim ve kirmizi kuyruk baya buyuyor ,guzel bir balik
Resimleri ekledim,gordugunuz gibi elma buyuklugunde elma salyangozumuz var :d ama diger salyangozlar bir turlu buyumuyor sorun ne bilmiyorum binlerce yavru var ama 1 cm boyuta gelebilen olmadi.Suan 2 vatoz 2 panda copcu,60-70 civari karides 3 adet ember tetra var ,midye koyacam bir tane ,iste yukaridaki turlerden bir iki tane daha ve halen kafamda kirmizi kuyruklu kopekbaligi var,maksat dogal ortam olsun denge kurulsun ,bir tane de bitki daha ekleyecegim suan 8 tur var [/QUOTE]
Çok güzel bir kurulum olmuş tebrik ederim. Ember tetra güzel bir tercih olmuş bencede yine işinize karışmak gibi adletmezseniz kırmızı kuyruk köpek balığı da sanki o hacimlere pek uygun olmayan bir tür ama hobi ve seyir keyfi sizin aslında bende sizin gibi en az iki tür bakmak istiyorum ama bu seferde balıkların ihtiyacı olan hacim konusunda sıkıntıya düşüyorum belki sizde ikinci bir tür yerine kalabalık bir ember sürüsü yapmayı düşüne bilirsiniz ya da bulabilirseniz güzel gösterişli endler türleri var onlarda hacim için gayet uyumlu olabilirler.
[QUOTE=Aqua Discovery]
Değiştirmedim çöpe attım o anlık sinirle[:D] zaten renkleri çok azalmıştı tek beyaz kalmıştı sağlıklı yanan, şimdi samsung 5630 modül led kullanıyorum [/QUOTE]
İyi en azından sayenizde elimde ki patlarsa yerine ikame olarak kullanabileceğim parçayı öğrendim.[:)]
[QUOTE=Aqua Discovery]
Değiştirmedim çöpe attım o anlık sinirle[:D] zaten renkleri çok azalmıştı tek beyaz kalmıştı sağlıklı yanan, şimdi samsung 5630 modül led kullanıyorum [/QUOTE]
İyi en azından sayenizde elimde ki patlarsa yerine ikame olarak kullanabileceğim parçayı öğrendim.[:)]
Walstad Metodu Kurulum Ve Süreç
[QUOTE=MrBdk]Olay yeri inceleme ekibi [:geek:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/200320210137221.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/200320210137461.jpg[/IMG][/QUOTE]
Gayet uyumlu bir ekip olmuş CSI dizisi gibi uzun soluklu bir seri olur umarım.[:)))]
[QUOTE=MrBdk]Olay yeri inceleme ekibi [:geek:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/200320210137221.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/200320210137461.jpg[/IMG][/QUOTE]
Gayet uyumlu bir ekip olmuş CSI dizisi gibi uzun soluklu bir seri olur umarım.[:)))]
[QUOTE=MrBdk]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/110320211115181.jpg[/IMG]
Şimdi gördüm teşekkürler, ben bir kısmını bu şekilde karasal şekilde yetiştiriyorum ve akvaryumdakinden çok daha hızlı bir şekilde büyüyolar ardından belirli bir boya geleni budayıp akvaryuma alıyorum. Budamadan kalan kısımdan ise yeni sürgüner çıkıyo kısa sürede çok bitki... Belki denemek istersiniz. [/QUOTE]
Galiba sizin bir konunuzda olmak üzere bu yöntemi bir kaç yerde gördüm evin yanında küçük bir bahçe var oraya ufak bir sera yapmıştık bu yöntemi orada denemek gibi bir planımız var bitkilere ilk budama yaptıktan sonra oraya dikim yapmak gibi bir düşüncem var başarılı olursa gelişmeleri paylaşırım.
[QUOTE=MrBdk]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/110320211115181.jpg[/IMG]
Şimdi gördüm teşekkürler, ben bir kısmını bu şekilde karasal şekilde yetiştiriyorum ve akvaryumdakinden çok daha hızlı bir şekilde büyüyolar ardından belirli bir boya geleni budayıp akvaryuma alıyorum. Budamadan kalan kısımdan ise yeni sürgüner çıkıyo kısa sürede çok bitki... Belki denemek istersiniz. [/QUOTE]
Galiba sizin bir konunuzda olmak üzere bu yöntemi bir kaç yerde gördüm evin yanında küçük bir bahçe var oraya ufak bir sera yapmıştık bu yöntemi orada denemek gibi bir planımız var bitkilere ilk budama yaptıktan sonra oraya dikim yapmak gibi bir düşüncem var başarılı olursa gelişmeleri paylaşırım.
[QUOTE=Aqua Discovery]
Insallah sizde de o sıkıntı olmaz üretim hatası olduğunu sanmıyorum ilk yanlış göndermiştiler gün ışığı renk te o da aynıydı 3-4 saat sonunda profilde elinizi 5 sn bile tutamiyorsunuz alev alev yanıyordu. Tank a gelince güncellemeri bekliyoruz bence daha fazla bitki eklemeyin büyükleri zaman daha karmaşık hal alabilir keyifli sağlıklı hobiler dilerim [/QUOTE]
İnşallah yaşamam. Siz değiştirmeyi düşünüyor musunuz yada değiştirdiyseniz yerine ne aldınız onu öğrenebilir miyim? Daha fazla bitki eklemesi yapmayı düşünmüyorum sizinle aynı fikirdeyim sadece arka plan bitkilerini budadıkça sık bir görüntü yakalamak için onları geri eklemeyi düşünüyorum.
[QUOTE=Aqua Discovery]
Insallah sizde de o sıkıntı olmaz üretim hatası olduğunu sanmıyorum ilk yanlış göndermiştiler gün ışığı renk te o da aynıydı 3-4 saat sonunda profilde elinizi 5 sn bile tutamiyorsunuz alev alev yanıyordu. Tank a gelince güncellemeri bekliyoruz bence daha fazla bitki eklemeyin büyükleri zaman daha karmaşık hal alabilir keyifli sağlıklı hobiler dilerim [/QUOTE]
İnşallah yaşamam. Siz değiştirmeyi düşünüyor musunuz yada değiştirdiyseniz yerine ne aldınız onu öğrenebilir miyim? Daha fazla bitki eklemesi yapmayı düşünmüyorum sizinle aynı fikirdeyim sadece arka plan bitkilerini budadıkça sık bir görüntü yakalamak için onları geri eklemeyi düşünüyorum.
[QUOTE=Aqua Discovery]Kurulumunuz hayırlı olsun 15 gün sonra daha güzel görüntü olur nasip olursa. Aqua led den memnunmusunuz sıcaklık nasıl ben aldığıma bin pişman olmuştum profili alev alev yanıyor el değmiyor du sonra o kırmızı mavi ışıklar azaldı gitti beyazlar ı kalmıştı [/QUOTE]
Çok uzun süreli tecrübe etme şansım olmadı ama şimdilik kırmızı ve mavi ışıklarda herhangi bir sorun gözlemlemedim ısınma konusunda evet ısınma var ama dediğiniz kadar değil benim ki acaba sizinkinde fabrikasyon yada üretim hatası olabilir mi ?
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim on beş gün sonra ki durumunu buradan tekrar paylaşırım umarım dediğiniz gibi sağlıklı bir gelişim olur [:)]
[QUOTE=Aqua Discovery]Kurulumunuz hayırlı olsun 15 gün sonra daha güzel görüntü olur nasip olursa. Aqua led den memnunmusunuz sıcaklık nasıl ben aldığıma bin pişman olmuştum profili alev alev yanıyor el değmiyor du sonra o kırmızı mavi ışıklar azaldı gitti beyazlar ı kalmıştı [/QUOTE]
Çok uzun süreli tecrübe etme şansım olmadı ama şimdilik kırmızı ve mavi ışıklarda herhangi bir sorun gözlemlemedim ısınma konusunda evet ısınma var ama dediğiniz kadar değil benim ki acaba sizinkinde fabrikasyon yada üretim hatası olabilir mi ?
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim on beş gün sonra ki durumunu buradan tekrar paylaşırım umarım dediğiniz gibi sağlıklı bir gelişim olur [:)]
SON MESAJLAR
- Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz sinor, 14:57
Akvaryum Tanıtımı - Dumbo Koi Short Body Guppy serkancilek, 14:41
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Bilinmeyen Canlı neomeo, 13:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Boyutu Ve Saldırganlık Esinti10, 13:46
Yeni Üye Forumu - Cok Basit Akvaryum Tasarim Onerileri altum123, 13:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ternapi Medaka Pondları Jotunheim, 13:21
Akvaryum Tanıtımı - Balık Türü Seçimi Hakkında ... Zaid, 13:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100 Lt Akvaryum İç Filtre Osmanşahin, 13:01
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Suyu Kötü Koku KaanE, 12:47
Yeni Üye Forumu - Derideki Bu Deformasyon Nasıl Geçer? flanormimar, 12:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavru Lapistesler Bu Şekilde Yaşar Mı Sosis1, 12:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100*50*40h Bitkili Led Tavsiye cavexle, 12:22
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 20lt Öneri berensglam, 11:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Jotunheim, 11:20
Malzemeler ve Yemler Forumu - Low Tech Bitkili Tankım 60*40*40 oktaydemir, 10:46
Akvaryum Tanıtımı - Aquatan Kullanımı Jotunheim, 10:16
Yeni Üye Forumu - 30 Litre Akvaryumda Hangi Balıklar Beslenir MasterChiefHakan, 10:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 150*50*60 Yan Sump Akvaryum Tavsiye mustafaG51, 10:00
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:52
Akvaryum Tanıtımı - Ada 45p - Bitkili Bilinmezlik Gunlugu Serdariekrem, 09:37
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Yılanbaş Balıklarım Ve Üretim Hikayeleri Street Parrot, 01:07
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bitkilerde Sorun Vakg, 01:01
Bitki Akvaryumları Genel - Sarı Prenseslerde Sürtünme Jasuo, 00:34
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 23:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Sarı Prenses Batu61k, 23:23
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Mantar Hastalığı Cyber_Scout, 23:22
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Japon Balığım Dipte Hareketsiz Duruyor KaanE, 23:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Mutlu Bettam Sirri42, 22:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Yaprakalrı Eriyor İnci Kefali, 22:15
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 22:11
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Cüce Vatoz İçin Akvaryumda Yosun Yaptırma HydroLeaf, 21:50
Yosun - 75 Litre Bitkili Akvaryum Cyber_Scout, 21:44
Akvaryum Tanıtımı - Beta Akvaryumu Kurulumu MelikeAk, 19:57
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Ve Kaplumbağa Begumtar, 19:52
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Görselde Ki Akvaryumda Beta Beslenir Mi? koraykbl, 19:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Çözülemeyen Tanin Problemi Cyber_Scout, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mukus Dokusu Ehtiyar, 19:11
Hastalıklar ve İlaçlar - 150 Lt Akvaryum İçin Filtre Seçimi Fuat.52, 18:38
Filtreleme Seçenekleri - Betta Kuyruk Erimesi osmansen22, 18:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bartın Ulus, Uluçay Biyotopu eackgzz, 17:15
Akvaryum Tanıtımı - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 16:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nano Riparium Tarzı Beta Tank-sığ Su Tropik Gölet AtlasPoyraz, 13:03
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Canlı Önerisi HydroLeaf, 13:02
Bitkili Akvaryum Canlıları - L144 Vatozum Hakkında Bilgi Cyber_Scout, 11:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığında Kuyruk Kısması Ve Renk Solması Cyber_Scout, 11:11
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Patlar Mı? tailgunV2, 10:30
Yeni Üye Forumu - İhtimaller Ve Uzun Soluklu Bir Macera AtlasPoyraz, 09:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık MelikeAk, 08:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Ne Beslesem? - 150 Litre Samnastrp, 07:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 07:25
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 15:02
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 15:02
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 15:02
- Katil Salyangoz bilkan 14:55
- Orjinal Tiger Lotus Red bytrmrt 14:32
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 13:54
- 50x50x45h Sumplı Akvaryumlar Tuby 13:31
- Afrika Cichlidleri devito 13:20
- Beyaz Yunus Yavrusu Ve Cüce Vatoz mertank 12:43
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 12:30
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:27
- Tretocephalus - Oph. Whitecap - M. Kiriza Hiko 12:27
- Chihiros Stand Vivid & Wrgb Hiko 12:27
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 12:25
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 12:25
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:49
- Hongsloi-candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 11:47
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 11:47
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 11:45
- Değişik Renk Ve Boylarda Karides Alpkagan26 11:36
- Bitkiler, Kırma Karides, Lepistes (2+cm.) Ehtiyar 11:29
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 11:18
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn & Java Moss scorpion26 11:18
- Leleupi & Brichardi scorpion26 11:18
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:12
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:12
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:12
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:12
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:12
- Ramshorn Salyangoz yns325 11:07
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 11:07
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 10:57
- Rasbora Arıyorum Miller 10:57
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 10:24
- Özel Tür Lepistesler FULL RED MEHMET 09:51
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar Mükemmel Kan Hattı FULL RED MEHMET 09:51
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 09:51
- 4’lü Set Akvaryumlar FULL RED MEHMET 09:51
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:47
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:47
- Betta Çiftleri, Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai nikon_ 09:47
- Super Red Tül Kuyruk Damızlık Çift DTkadir 09:44
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 09:33
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 09:33
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 09:22
- Özel Tür Japon Blue - Son 10 Çift osmandbnl 09:22
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 09:21
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 09:13
- Tetra Ht 100 Isıtıcı 750 Tl Özgür7 09:13
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 08:37
KULLANICILAR
- 148 Online Kullanıcı, 82 Üye
Online Kullanıcılar
karidesrehberi,
hasancn,
GhostKoi,
Tuby,
ufukkisikk,
Diplomert,
HüseyinUysal,
AtlasPoyraz,
yokte,
abunil,
osmandbnl,
serkancilek,
Kuduoglu,
sina cen,
BlackGoat,
Zaid,
MiSoSiKiaN,
yyiImaz,
Emirk,
emrepablo11,
Mikail Erdoğan,
Kamber Karaaslan,
Kurama,
ciways,
darkaura,
egijfz,
ysuf15,
EKAR,
MuratOzdemir,
Fatih11,
Esinti10,
Koksal Gurkan,
Şahinöztürk,
kdrackgz,
urzais,
rcnkr28,
drersayan,
Malawi34,
yilmaz17,
muhoni,
Orhan76,
Celikahmet288,
eackgzz,
metalhead,
fikret43,
kambortam,
-RBG-,
MUSTAFAEKR,
platinium,
ka2n,
BerkaySahin,
CevdetSERBEST,
salih065,
erimgorgulu,
Helvacı,
Orhans5597,
Yasin034,
Kaan Frt,
Hasandeniz,
oscarus,
efkango,
Sirri42,
sinor,
scorpion26,
Özgür7,
İnci Kefali,
bilkan,
Erdem054,
Qtahya,
Rafayel,
Eminsalih,
yns325,
EBY001,
HuseyinBeraat,
emree06,
umitlee,
berensglam,
onurgilan,
Maiestas,
Anselmo458,
ahmetfiratozkaya,
LewisStits,
yldrmali,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.