ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ettu_brute
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Eylül 2020 01:45
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
M
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
M
SON 7 MESAJI
Takla Atan Molly Balığı Acil
[QUOTE=Redmi]Bakteri kültürü oluşmamış akvaryuma canlı eklemişsiniz. Bu olayın özeti budur.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Çok üzüldüm gerçekten. Satın aldığımda her hafta filtreyi temizlemem gerektiğini söylediği için sık sık temiz tutmuştum akvaryumu, ama sanırım akvaryumu ve balıkları aynı gun almak oldu benim ilk hatam.
[QUOTE=Cengizhan06]Başlangıç seviyesi en az 50 litre olmalı.Canlı doğuran besliyorsunuz yakın zamanda hızla çoğalacaklardır.[/QUOTE]
Teşekkür ederim
[QUOTE=Redmi]Bakteri kültürü oluşmamış akvaryuma canlı eklemişsiniz. Bu olayın özeti budur.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Çok üzüldüm gerçekten. Satın aldığımda her hafta filtreyi temizlemem gerektiğini söylediği için sık sık temiz tutmuştum akvaryumu, ama sanırım akvaryumu ve balıkları aynı gun almak oldu benim ilk hatam.
[QUOTE=Cengizhan06]Başlangıç seviyesi en az 50 litre olmalı.Canlı doğuran besliyorsunuz yakın zamanda hızla çoğalacaklardır.[/QUOTE]
Teşekkür ederim
[QUOTE=Cengizhan06]Motordan korkmazlar.Büyük akvaryum almak için balığın sakinleşmesini beklerseniz yüzde 90 ihtimalle o balık 2 haftaya çıkmaz.Stres yapan balık zamanla yemden kesilir.Bağışıklığı ciddi oranda zayıflar,hastalanabilir ve neticede ölür.Motorun yanına saklanma sebebi stres yaptığından akvaryumun karanlık köşelerine saklanmaya çalışıyor bu şekilde bir nebze rahatlatmaya çalışıyor kendini.Şöyle bir tavsiyede bulunmak isterim.Şu anda yeni bir akvaryum almaya imkanlarınız yetersizse en azından evinizde bulunabilen, iç filtreyi takıp,geçici süreliğine (akvaryumu büyütünceye kadar) akvaryum niyetine şeffaf,büyük boy saklama kabı,bakliyat kabı kullanabilirsiniz.[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum. Kaç litre akvaryuma ihtiyacim var üç molly için, ona göre en yakın zamanda temin edeyim. Ama bu balıkların yavrulama ihtimali de var dediğim gibi hamile olduğunu söylediler bana iki dişinin de.
[QUOTE=Cengizhan06]Motordan korkmazlar.Büyük akvaryum almak için balığın sakinleşmesini beklerseniz yüzde 90 ihtimalle o balık 2 haftaya çıkmaz.Stres yapan balık zamanla yemden kesilir.Bağışıklığı ciddi oranda zayıflar,hastalanabilir ve neticede ölür.Motorun yanına saklanma sebebi stres yaptığından akvaryumun karanlık köşelerine saklanmaya çalışıyor bu şekilde bir nebze rahatlatmaya çalışıyor kendini.Şöyle bir tavsiyede bulunmak isterim.Şu anda yeni bir akvaryum almaya imkanlarınız yetersizse en azından evinizde bulunabilen, iç filtreyi takıp,geçici süreliğine (akvaryumu büyütünceye kadar) akvaryum niyetine şeffaf,büyük boy saklama kabı,bakliyat kabı kullanabilirsiniz.[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum. Kaç litre akvaryuma ihtiyacim var üç molly için, ona göre en yakın zamanda temin edeyim. Ama bu balıkların yavrulama ihtimali de var dediğim gibi hamile olduğunu söylediler bana iki dişinin de.
[QUOTE=Samettkeskin]Filtre kac l/h akinti fazla geldigi icin filtrenim yaninda saklaniyordur bu baliklar fazla akinti sevmez ki bu filtreler en az 400 l/h oluyor ki o bile fazla boyle bir akvaryuma hayvanlar nasil rahat etsin bu durumda ruzgara karsi yururken biz bile zorlaniyor afedersin gt kadar yerde onlar ne yapsin nereye kacsin ? Baligi malzemeleri almadan once lutfen arastirin ya onlarda canli ! Ayrica dezenfektan dediginiz nedir acaba
[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Ben ilk defa balık baktığım için bu seti akvaryumcu hazırladı ve verdi benim için. Satıldığı akvaryumda yüzlerce balık dip dibe olduğu için benim akvaryumumda strese gireceğini düşünmedim. Babam daha önce balık baktığı için biliyor o yüzden onun gozetiminde bakıyorum balıklara. Biyo contrablue diye mavi bir damla dezenfektan dediğim, suyu temizlemesi için.
[QUOTE=Samettkeskin]Filtre kac l/h akinti fazla geldigi icin filtrenim yaninda saklaniyordur bu baliklar fazla akinti sevmez ki bu filtreler en az 400 l/h oluyor ki o bile fazla boyle bir akvaryuma hayvanlar nasil rahat etsin bu durumda ruzgara karsi yururken biz bile zorlaniyor afedersin gt kadar yerde onlar ne yapsin nereye kacsin ? Baligi malzemeleri almadan once lutfen arastirin ya onlarda canli ! Ayrica dezenfektan dediginiz nedir acaba
[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Ben ilk defa balık baktığım için bu seti akvaryumcu hazırladı ve verdi benim için. Satıldığı akvaryumda yüzlerce balık dip dibe olduğu için benim akvaryumumda strese gireceğini düşünmedim. Babam daha önce balık baktığı için biliyor o yüzden onun gozetiminde bakıyorum balıklara. Biyo contrablue diye mavi bir damla dezenfektan dediğim, suyu temizlemesi için.
[QUOTE=Oguzhank]Bir akvaryum resmi var içinde bir iç filtre 2 adet siyah bir adet sari moli var.birde kirmizi bir yapay bitki.Doğrumudur?.
Sorular şunlar.Akvaryumu ne zaman kurdunuz.Suyunu ne zaman doldurdunuz.Nasil su kullandiniz.Dinlendirdinizmi suyu.Suyu koyduktan sonra veya birkaç gün içerisinde baliklari attinizmi içine.??[/QUOTE]
Evet doğrudur. 15 gün once kurdum. Dinlendirilmiş şişe su kullandim ve baligi aldığım kişinin onerisiyle birkac damla dezenfektan ve biraz kaya tuzu attım içine. Bugün balık bu duruma geldikten sonra suyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüp suyu uc dort parmak kalacak sekilde boşaltıp yine ayni metodla hazır şişe suyla doldurdum, iki damla dezenfektan ve cok az kaya tuzu attim içine ve sonrasında yem verdim. Bir sabah bir aksam olmak uzere yem veriyorum balıklara. Ama son zamanlarda yemdeki yeşil renkli olanlari hemen yiyip kirmizi olanlari daha sonra yemeye başladılar. Balikci bunun normal olduğunu yesillerin bitkisel olduğu için bunu yaptiklarini söyledi. Yem degistirmeyi dusunuyordum acikcasi.
[QUOTE=Cengizhan06]15 litrede 3 adet balık olmaz.Akvaryumunuz çok küçük.Resimden anladığım kadarıyla stres yapmış olma ihtimali kuvvetle muhtemel.Balığınız gördüğüm kadarıyla temiz.Hasta olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Akvaryumunuzu acil büyütmeniz lazım.Balığınızda yüzgeç kısma,derisinde deforme felanda göremedim bence kesinlikle stresli.Zaten yanına yaklaşınca korktuğu zaman yapıyor bunu cümlesiyle teşhisi kendinizde koymuşsunuz.Yani aslında farkında olmadan sizde balığın bu davranışının sebebinin farkındasınız.Tabi ki akvaryumun küçük olmasının yanı sıra stresi tetikleyici başka sebeplerde olabilir.[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum. Akvaryumum odamin kapisinin yaninda duruyor bu yüzden yanindan cok gecildigi için belki korkmus olabilir veya birkac gün önce hava motorunu enine ufleyecek sekilde koymustum biraz daha temizleyebilsin filtresi diye, bugün suyunu yenileyince tekrar normal bir sekilde yerlestirdim. Ama motordan korkuyor olsa motorun altinda veya ustunde yatar mı sürekli bilmiyorum. Şu an elimde başka akvaryumum yok ama baligim biraz sakinlesince alacağım. Şimdilik uzaktan kontrol ediyorum çok yaklasamiyorum akvaryuma, korktukları için.
[QUOTE=Oguzhank]Bir akvaryum resmi var içinde bir iç filtre 2 adet siyah bir adet sari moli var.birde kirmizi bir yapay bitki.Doğrumudur?.
Sorular şunlar.Akvaryumu ne zaman kurdunuz.Suyunu ne zaman doldurdunuz.Nasil su kullandiniz.Dinlendirdinizmi suyu.Suyu koyduktan sonra veya birkaç gün içerisinde baliklari attinizmi içine.??[/QUOTE]
Evet doğrudur. 15 gün once kurdum. Dinlendirilmiş şişe su kullandim ve baligi aldığım kişinin onerisiyle birkac damla dezenfektan ve biraz kaya tuzu attım içine. Bugün balık bu duruma geldikten sonra suyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüp suyu uc dort parmak kalacak sekilde boşaltıp yine ayni metodla hazır şişe suyla doldurdum, iki damla dezenfektan ve cok az kaya tuzu attim içine ve sonrasında yem verdim. Bir sabah bir aksam olmak uzere yem veriyorum balıklara. Ama son zamanlarda yemdeki yeşil renkli olanlari hemen yiyip kirmizi olanlari daha sonra yemeye başladılar. Balikci bunun normal olduğunu yesillerin bitkisel olduğu için bunu yaptiklarini söyledi. Yem degistirmeyi dusunuyordum acikcasi.
[QUOTE=Cengizhan06]15 litrede 3 adet balık olmaz.Akvaryumunuz çok küçük.Resimden anladığım kadarıyla stres yapmış olma ihtimali kuvvetle muhtemel.Balığınız gördüğüm kadarıyla temiz.Hasta olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Akvaryumunuzu acil büyütmeniz lazım.Balığınızda yüzgeç kısma,derisinde deforme felanda göremedim bence kesinlikle stresli.Zaten yanına yaklaşınca korktuğu zaman yapıyor bunu cümlesiyle teşhisi kendinizde koymuşsunuz.Yani aslında farkında olmadan sizde balığın bu davranışının sebebinin farkındasınız.Tabi ki akvaryumun küçük olmasının yanı sıra stresi tetikleyici başka sebeplerde olabilir.[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum. Akvaryumum odamin kapisinin yaninda duruyor bu yüzden yanindan cok gecildigi için belki korkmus olabilir veya birkac gün önce hava motorunu enine ufleyecek sekilde koymustum biraz daha temizleyebilsin filtresi diye, bugün suyunu yenileyince tekrar normal bir sekilde yerlestirdim. Ama motordan korkuyor olsa motorun altinda veya ustunde yatar mı sürekli bilmiyorum. Şu an elimde başka akvaryumum yok ama baligim biraz sakinlesince alacağım. Şimdilik uzaktan kontrol ediyorum çok yaklasamiyorum akvaryuma, korktukları için.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/225249/120820202234241.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/225249/120820202234271.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/225249/120820202234241.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/225249/120820202234271.jpg[/IMG]
15 litre, 3 molly balığım var 2 dişi 1 erkek. Hava motorum var, suyu ısıtmak için henüz bir şey almamıştım havalarin ve suyun sicak olmasindan dolayı. Seyrek ve yapay bitki kullaniyorum akvaryumum cok büyük olmadığı icin, birkac tane daha ekleyecektim suyunu yenileyince ama malesef olmadı durumdan dolayı.
Takla atan balığım dişi ve hamile diye biliyorum. Diğer dişinin de karnı şişmeye başladı sanırım o da hamile.
15 litre, 3 molly balığım var 2 dişi 1 erkek. Hava motorum var, suyu ısıtmak için henüz bir şey almamıştım havalarin ve suyun sicak olmasindan dolayı. Seyrek ve yapay bitki kullaniyorum akvaryumum cok büyük olmadığı icin, birkac tane daha ekleyecektim suyunu yenileyince ama malesef olmadı durumdan dolayı.
Takla atan balığım dişi ve hamile diye biliyorum. Diğer dişinin de karnı şişmeye başladı sanırım o da hamile.
Arkadaslar Molly balık besliyorum, bir süredir hava motorunun üstüne yatiyordu bugün de yan yüzmeye ve ters taklalar atmaya başladı kriz geciriyormus gibi. Ayni akvaryumda 2 tane daha molly baligim var onlar da çok hareket etmiyor durgunlar. Bir balık ters takla atıyorsa sebebi ne olabilir, yanina yaklasinca korktugu zaman yapiyor bunu. 15 gün önce satın aldığımda hamile demişti satan kişi ama sebebi bu olabilir mi acaba? Nasıl iyilestirebilirim, böyle giderse çok yaşamaz gibime geliyor. Acil yardimci olursanız sevinirim
Arkadaslar Molly balık besliyorum, bir süredir hava motorunun üstüne yatiyordu bugün de yan yüzmeye ve ters taklalar atmaya başladı kriz geciriyormus gibi. Ayni akvaryumda 2 tane daha molly baligim var onlar da çok hareket etmiyor durgunlar. Bir balık ters takla atıyorsa sebebi ne olabilir, yanina yaklasinca korktugu zaman yapiyor bunu. 15 gün önce satın aldığımda hamile demişti satan kişi ama sebebi bu olabilir mi acaba? Nasıl iyilestirebilirim, böyle giderse çok yaşamaz gibime geliyor. Acil yardimci olursanız sevinirim
SON MESAJLAR
- Filtre Uygunluğu Leskova, 23:41
Filtreleme Seçenekleri - Discus Kararma Yememe! Urar, 23:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Kısa Bitkiler Çıkarsam Mı. Cyber_Scout, 23:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Işıklı Lowtech 72lt. Kapalı Balkon Tankım ahmetfiratozkaya, 23:05
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Kurulumu Oozer3466, 22:57
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 22:54
Akvaryum Tanıtımı - Sobo Wp-628h Filtrasyon Malzemesi 35mehmet35, 21:14
Yeni Üye Forumu - 40x40x40 Küp Bitkili Akvaryum nanomania, 21:10
Yeni Üye Forumu - 30 Küp Akvaryumda Balık Cyber_Scout, 21:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taşlara Sıkışmış Yan Yatan Trans Genetik Tetra Moon11, 20:48
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Pul Yaralanması Urar, 20:27
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Longfine Vatoz Cyber_Scout, 20:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Mavi Melek Karides Akvaryumu kagolotti, 18:22
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Tortuga7, 12:21
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Betta Kuyrukta Şişlik Hk. Giftsy, 10:49
Yeni Üye Forumu - Sineklik İle Moss Dağı Yaptım :) Before After Ömer yılmaz, 01:22
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Uygunluğu Cyber_Scout, 00:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yetişkin Yunus Balıklarım Çiftleşmiyor Cyber_Scout, 23:54
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Astronot Balığı Bilgi Ve Düşünceleriniz User4848, 23:53
Yeni Üye Forumu - Electric Blue Acara Üreme? Umutoty, 22:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 55 Litre Akvaryum İçin Canlı Yüküm Fazla Mı? Sufisu, 22:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betamın Kafasındaki Şişlik Cyber_Scout, 20:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Kuyruk Erimesi Mi? GzmTnr, 17:13
Yeni Üye Forumu - 11 Yavru Yunus İle Akvaryum Hsrt, 16:47
Akvaryum Tanıtımı - Orando Yem Miktarı sina450, 15:45
Sazansıgiller - Lepistes Balıkları Nasıl Satılır Ya Da Sahiplndlir Akvaryumcu_Doru, 15:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Crystalpro Parazemix urzais, 14:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Değerli Tavsiyelerinizi Beklerim. kocoglu, 12:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Çaprazlama Üretim Ygghjh, 12:12
Yeni Üye Forumu - Filtre Seçimi EmiirKaan, 11:00
Yeni Üye Forumu - Sessiz Şelale Filtre Önerisi s.ugursahin1, 08:44
Filtreleme Seçenekleri - Beta Bakımı Cyber_Scout, 04:54
Yeni Üye Forumu - Yeni Resif Akvaryumum Tortuga7, 23:37
Akvaryum Tanıtımı - Bir Türlü Büyümeyen Melek Balıkları Cyber_Scout, 22:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Coccina Complexi Cyber_Scout, 21:45
Labirentliler - Boylandırma Akvaryumu Şart Mı? xfuriousx, 21:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Walstad Metodu (ternapi) ternapi, 21:13
Bitki Akvaryumları Genel - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 21:02
Akvaryum Tanıtımı - Goldian Finch Dgr, 20:03
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 150-70 Lt Akvaryum Kaç Balık Efe ulu, 17:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Medaka Japon Pirinç Balığı (japanese Rice Fish) Cyber_Scout, 16:18
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Yeni Aldığım Balıklar Teker Teker Ölüyor Cyber_Scout, 15:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Sobo Sf 550f Bypass Sorunu Cyber_Scout, 15:52
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balığı Derisinde Pullanma Tarzı Beyazlıklar Cyber_Scout, 15:50
Yeni Üye Forumu - 🎧 Şu Anda Ne Dinliyorsunuz? | Bir Forum Klasiği ツ Cyber_Scout, 14:02
Forum ve Site Hakkında - Lepistesin Felç Olması pianoƒish, 06:38
Canlı Doğuranlar - Zebra- Lepistes Akvaryumu Başlangıç Cyber_Scout, 00:15
Akvaryum Tanıtımı - Ciklet İçin Diyet Listesi Cyber_Scout, 00:14
Yeni Üye Forumu - Mikroskop Altında Artemia Açılımı Kaangzkr, 17:56
Makaleler ve Tercümeler - Yeni Kurulumum 2. Ayını Tamamladı Sizce Nasıl? ogurcay, 17:55
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 23:21
- Creaqua Gübre Seti + Flora Carbon + Af Red Boost UKSTUDIO 23:21
- Jbl Sansibar Red 10 Kg Ve Haqos 500 Pilli Dip Süp Oozer3466 22:55
- Ph Metre/ Tds Metre Oozer3466 22:55
- Crptocoryne Crispatula Var SeaWorld 22:52
- Bitki Armatürü SeaWorld 22:52
- L 144 Bristlenose Yavruları SeaWorld 22:52
- Mobilyalı Akvaryum - Kurulu Ve Oturmuş Ciyus 22:17
- Cyp. Microlepidotus Kiriza Yavru Hiko 21:28
- 1,5---2---2,5 Cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 19:19
- Çeşitli Akvaryum Malzemeleri. OKIRATLI 19:15
- 700 Tl Den Red Galaxy Boa Karides Omer901 18:59
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:37
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:32
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:32
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:32
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:32
- 2+4 Tam Damızlık Sarı Imparator Gursel 18:06
- Sağlıklı Farklı Çeşitlerde Melekler altum123 17:52
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 16:22
- 2 Yaşında Erkek Flowerhorn Yasarozen 16:20
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 16:17
- Mygos Plant Plus 40 Cm Led Aydınlatma BadgeR 16:17
- Bucephalandra Kedagang Mini Round Grupları BadgeR 16:17
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 15:57
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 15:39
- Yerli Üretim Apistogramma Trifasciata rhn35 14:52
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 14:42
- Akvaryum 30*30 metsi 14:42
- Mesaquarium Dan Sağlıklı Ramshorn Salyangoz Mesaquarium 14:40
- Satılık Afro Jalo Reef Yavrular-yemle Takas Olur thercan 14:28
- Panda Oranda Japon Arıyorum 2 Adet sirhill 14:26
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 13:51
- Flame Moss , Java Moss gyunda 13:51
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 13:51
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 13:48
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 13:48
- Moss Teli CevdetSERBEST 13:48
- Medaka Yetiştirme Seti 5''''lik-10''''luk ternapi 13:41
- Artemia Kültürü (canlı-yetişkin) ternapi 13:41
- Canlı Yem(grindal,mikrofex,mikrokurt) Kaangzkr 13:21
- Silver Black Flame Endler Lepistes Kaangzkr 13:21
- Kan Kırmızı Kiraz Karides(seleksiyon Yapıldı) Kaangzkr 13:21
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 12:38
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 12:38
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:26
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 12:26
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 11:42
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 11:32
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:32
KULLANICILAR
- 96 Online Kullanıcı, 52 Üye
Online Kullanıcılar
Cyber_Scout,
sina cen,
swordfishhhh,
Laetacara,
emirkagan,
TolgahanA,
Urar,
ternapi,
Aqua Discovery,
urzais,
ereneroglu,
Tortuga7,
Tnrfb,
Tatar10,
darkaura,
downbelow,
Benmuro,
Sfenks111,
SeaWorld,
ugurcoban79,
iEmre,
yusuf-konca,
ballantines,
bugra_81,
bysmokin,
Canerkartal,
capodicapii,
mostbet_xjEl,
egecinar,
Ahmet53,
Leskova,
UKSTUDIO,
oguzhanns,
NightWist,
osmandbnl,
Ghuney,
Att19,
Giftsy,
Elpasomilas,
hazalca,
Sungurr,
akvaryum27,
fffurkan9,
Legionsgamer,
omersayar,
BurakDRHN,
Rhymestein,
JujuSeri,
Tuby,
√olkaπ,
TuRKeR,
esensml,
OKIRATLI,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.