ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
TuRKeR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
428
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 26 Dakika önce
Toplam Mesaj:
386 [0.40 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
154 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
TuRKeR
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

TuRKeR ˃˃˂(((°˃ Gold and Endler

SON 10 MESAJI

Bu Su Kertenkelesi Mi Semender Mi Sizce?

Şu arkadaş çok ilgili bu canlıyla. Videolarına bi göz atabilirsin.

https://youtube.com/@4me?si=aTXQeZ7VcC1OYlKt
En Çok Üreyen Lepistes Türü
[QUOTE=Karahanlı]
Nasıl yani?[/QUOTE]
Şaka şaka , kim gelirse[EDIT]Hoppala,2025-04-15 18:43:55[/EDIT]
[QUOTE=Karahanlı]

Onun için anne-oğul baba-kız şeklinde 3 ayda bir çaprazlama yapsam olurmu[/QUOTE]

Kendinize uğraş arıyorsanız dene ama canlı doğuranda kural genel olarak ana bir bacı iki tamamına salla şeyi olacağından çok farketmeyecektir.
Lepistes türleri genel olarak genetiği değiştirlmiş canlılar olduğundan, ürettiğiniz koloni eninde sonunda patlayacaktor. O yüzden safkan Endler diyorum.
Ufak Yüzen Siyah Canlılar
[QUOTE=Hasan öncü]Slm arkadaşlar içerde pencerenin önünde yeşil su oluşturmaya çalışıyorum akvaryum filtresindeki süngeri şaşala sıktım azda akvaryum camında oluşan yosunları koydum 2 haftada biraz biraz yeşil su oluştu sanki fotosentez kabarcıklarınıda görüyorum.Yosunlarıda süzüp vatozlara veriyorum.Bu gün baktımki içerisinde artemiadan biraz buÿuk siyah canlılar yüzüyor.Ne olduğu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.[/QUOTE]
Ostracode dur muhtemelen. Balıklarınıza verebilirsiniz. Lepistes veya tetralarınız varsa yerler.
Lepistes Türü Nedir
Akvaryumcular yer sıkıntısı olduğu için farklı türleri aynı yerde besleme konusuna çok dikkat etmiyorlar bir şekilde yakın türler birbiriyle karışıyor. Safkan tür elde etmek isteyenler farklı yöntemler (seleksiyon) kullanıyorlar ama çok insancıl yöntemler değil maalesef
Lepistes Türü Nedir
[QUOTE=Tolga ozmn]Kırma olduğunu nasıl anladınız [/QUOTE]
Kuyruktan, V şeklinde kuyruk tipik Endler kuyruk yapısıdır.
Lepistes Türü Nedir
HB Blue neon ve Endler kırması.
Su Piresi Ve Karides İlişkisi
Sorun yok. Yeni nir hreket algılayınca tırsmışlar. Zamanla alışırlar. Benim sadece su piresi, karides ve ramshorn beslediğim ufak bi tankım var. Su piresi ve tamshornu canlı yem için besliyorum karidesler de dip temizliği yapıyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.