ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fishhyy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
508
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 11 Dakika önce
Toplam Mesaj:
655 [3.54 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
570 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
keepingfishys
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

keepingfishys

SON 10 MESAJI

Karidesimin İçindeki Kırmızı Şey
[QUOTE=Cyber_Scout]

Siz algılamak istediğiniz gibi algıladınız sadece... (bilgiç bir söz) [/QUOTE]
Haklisinizdir her daim...
Adi Salyangoz?
Bu ne ya ejderha gibi bir sey bu adi salyangoz degil bence böyle sivri olmuyorlar benim bildiğim
[QUOTE=Cyber_Scout]

"Bilgiç Dede" sözünüzü dikkate almadan tedavi etmeniz için dün ve bugün kendi karideslerim üzerinde size ilaç önerisi öncesi deneme yaptım.
48 saat sonra tam doz ve ilaç adı verebilirim...
[/QUOTE] keske zahmet etmeseymissiniz bunu soylemem kabaydi ozur dilerim ama o zaman oyle davranmistiniz bize
Anubias Cenneti (mütevazı) (204 Litre Goldfish)
En sevdiğim en sevdiğim hayirli olsun masallah. Ileride atraksiyon olsun diye belki çakılı bir köşeye tepe olusturacak sekilde bir duzen yapabilirsiniz hos durabilir.
[QUOTE=Cyber_Scout]
Kancaları ile tutunduktan sonra sabit şekilde kalır.
[/QUOTE] eyvahlar olsun o zaman en sevdigim karidesimdi aramizda bağ vardi onla :(
Katil Salyangoz Helana'nın Beslenmesi
[QUOTE=MasterChiefHakan]Fotoğraflar açılmadı, videoları şu anda izleyemiyorum.
Helenalarım karideslerimi yakalayıp yedikleri için akvaryumdan çıkardım, artık kardies bulunan akvaryumumda helena beslemeyeceğim.[/QUOTE]
Sizin akvaryumlarınıznda bir terslik var[:D] beta ramshorndan zehirleniyor salyangozlar karidesleri yiyor [:D] tedirgin olmadım değil geçen karidesin ayağını kaptı sandım helenam [:)]
[QUOTE=Cyber_Scout]Fenbendazol içerikli ilaç ile 14 günde bir tekrar doz ile 3 kür uygulamanız gereken çok bulaşıcı bir parazit.

İlaç Karidesleri öldürebilir..

Geçmiş olsun..[/QUOTE]
Teşekkürler acaba bu kurtsa sürekli görünümde farklı halde gözükmesi gerekir mi 3 gündür aynı yerde görünüyor aynı pozisyonda
[QUOTE=Cyber_Scout]
Bir evvelki karideslerin resmi ile otocinclusların resimleri aynı akvaryum zamanından mı?[/QUOTE]
Hayır değil digerini karides popülasyonunu gostermek icin oylesine atmistim bu otoların karın görüntüsü için çünkü özellikle sordunuz
Dış Filtre Dizilimi
Dozunda bitki gübresi kullanıyorsanız ozellikle 3 ay yetersiz. Elyaf zaten normal filtrelerde haftada bir iki kez değiştirilmesi gereken ince bir malzeme. Ayda bir yapmalısınız en azindan arkadasin dedigi gibi. Seramikleri hiç degistirmeyin lav kirigi aktif karbon eklenebilir yoksa.
[QUOTE=Cyber_Scout]Otocincluslar cama yapışıkken yakın ve net bir resim çekerseniz parazit mi değilmi anlaşılır..[/QUOTE]
Otolar temiz gibi geldi bana
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/121120250113311.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.