ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
fishhyy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
810
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
9 dakika önce
Toplam Mesaj:
973 [2.87 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
332 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1
BİLGİLER
Ad Soyad:
keepingfishys
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Neolamprologus multifasciatus 37 L
Neocaridina davidi (mavi melek karides) 5 L
SON 10 MESAJI
Yeni Kurduğum Karides Akvaryumu Nasıl?
[QUOTE=merutay]Akvaryum hobisinde kullanılan özellikle gidip atakanpetshoptan alabileceğiniz hiçbir nerite salyangoz nesli tükenme tehlikesinde değil. Forumda bunun birkaç defa söylendiğini gördüm. Bu konu özelinde söylemiyorum ama bahsedilen hangi türmüş, Türkiye'de kimin akvaryumunda bu türden varmış belirtirlerse sevinirim. Akvaryum ortamında uğraşsanız üretebilirsiniz. Ticari ölçekte üretimi çok kısıtlı yapılıyor. Benim şahsen F0 türlerin toplanmasıyla bir problemim yok. Umarım bir gün amazon havzasından kendim de F0 Altum toplayabilirim. Kurban bayramında salata yemeyecekseniz bunu da çok samimi bulmuyorum. [:lol:][/QUOTE]
Siz dünyayı tüketmeye ve sürdürülebilir hobi de olmak üzere her şeyi samimiyetsiz bulmaya devam edin. Dünyada sadece 3 kişi topluyor zaten size göre. Büyük resmi görmeye davet ediyorum sizi.
[QUOTE=pianoƒish]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/120420262147541.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=merutay]Akvaryum hobisinde kullanılan özellikle gidip atakanpetshoptan alabileceğiniz hiçbir nerite salyangoz nesli tükenme tehlikesinde değil. Forumda bunun birkaç defa söylendiğini gördüm. Bu konu özelinde söylemiyorum ama bahsedilen hangi türmüş, Türkiye'de kimin akvaryumunda bu türden varmış belirtirlerse sevinirim. Akvaryum ortamında uğraşsanız üretebilirsiniz. Ticari ölçekte üretimi çok kısıtlı yapılıyor. Benim şahsen F0 türlerin toplanmasıyla bir problemim yok. Umarım bir gün amazon havzasından kendim de F0 Altum toplayabilirim. Kurban bayramında salata yemeyecekseniz bunu da çok samimi bulmuyorum. [:lol:][/QUOTE]
Aslında benim anlatmak istediğim şey; şu tür nesli tükenmekte, herkes satın almayı bıraksın! Değil. Sanayi devriminden bu yana insanların 3 gün sonrasını planlamadan tüketmesi, plansız çarpık kentleşmesi, ozon tabakasına zarar vermesi, filtre sistemi takmadan fabrikalar tüttürmesi, yarın öbür gün torunlarım bu suyu içer demeden derelere göllere denizlere kimyasal dökmesi. Samimiyetsiz bulan beyefendi bugün böyle bir sorun yok diyor. Ben de diyorum ki yarın böyle bir sorun olabilir. İşte bu zihniyet yüzünden 1970lerden bu yana tatli su populasyonu yüzde 84 azalma gosterdi. Bu zihniyet yuzunden artik eskisi kadar kar yagmiyor. Bu zihniyet yuzunden topraklarimizin verimi düştü. Çunku insanoglu olarak yarını koruyarak değil bugünü kurtararak yaşamayı sectik
Siz dünyayı tüketmeye ve sürdürülebilir hobi de olmak üzere her şeyi samimiyetsiz bulmaya devam edin. Dünyada sadece 3 kişi topluyor zaten size göre. Büyük resmi görmeye davet ediyorum sizi.
[QUOTE=pianoƒish]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/120420262147541.jpg[/IMG][/QUOTE]
Aslında benim anlatmak istediğim şey; şu tür nesli tükenmekte, herkes satın almayı bıraksın! Değil. Sanayi devriminden bu yana insanların 3 gün sonrasını planlamadan tüketmesi, plansız çarpık kentleşmesi, ozon tabakasına zarar vermesi, filtre sistemi takmadan fabrikalar tüttürmesi, yarın öbür gün torunlarım bu suyu içer demeden derelere göllere denizlere kimyasal dökmesi. Samimiyetsiz bulan beyefendi bugün böyle bir sorun yok diyor. Ben de diyorum ki yarın böyle bir sorun olabilir. İşte bu zihniyet yüzünden 1970lerden bu yana tatli su populasyonu yüzde 84 azalma gosterdi. Bu zihniyet yuzunden artik eskisi kadar kar yagmiyor. Bu zihniyet yuzunden topraklarimizin verimi düştü. Çunku insanoglu olarak yarını koruyarak değil bugünü kurtararak yaşamayı sectik
[QUOTE=pianoƒish]
Nerite alacak gibiyim yazdığınız için dedim. Normal nerite yerine boynuzlu olanı alın. Normal olanları fazla büyük nano tanklar için. [:)][/QUOTE]
Ben akvaryum ortamında uğraşsak da üretemediğimiz canlıların doğadan toplanılıp akvaryumlarda ölümünü beklemeye karşıyım. Nerite salyangozları acı suda ürer. Hobici üretemiyorsa ve doğadan toplanılanları satın almaya devam ediyorsa nesillerinin tükenmesi yakındır
[QUOTE=pianoƒish]
Nerite alacak gibiyim yazdığınız için dedim. Normal nerite yerine boynuzlu olanı alın. Normal olanları fazla büyük nano tanklar için. [:)][/QUOTE]
Ben akvaryum ortamında uğraşsak da üretemediğimiz canlıların doğadan toplanılıp akvaryumlarda ölümünü beklemeye karşıyım. Nerite salyangozları acı suda ürer. Hobici üretemiyorsa ve doğadan toplanılanları satın almaya devam ediyorsa nesillerinin tükenmesi yakındır
Tür Değişikliği Önemli Destek
Merhaba. Hangisini değiştireceksiniz? Eğer litreniz uymayacaksa söylediğiniz cikletler yerine daha ufak koloni türleri bakabilirsiniz. Ph yüksek olacaksa saz bitkisi gayet güzel gelişiyor. İthal olmayan canlıları sahiplenirken ph konusunda içiniz rahat olsun ülkemizin ph i düşük değil ufak desteklerle sularimiza adapte olmus canlilara bakabilirsiniz. Tür olarak renk isteğiniz yoksa ben kabukçul ciklet neolamprologus multifasciatus bakiyorum kesinlikle öneririm böyle bir karakter hiç bir balikta yok
Merhaba. Hangisini değiştireceksiniz? Eğer litreniz uymayacaksa söylediğiniz cikletler yerine daha ufak koloni türleri bakabilirsiniz. Ph yüksek olacaksa saz bitkisi gayet güzel gelişiyor. İthal olmayan canlıları sahiplenirken ph konusunda içiniz rahat olsun ülkemizin ph i düşük değil ufak desteklerle sularimiza adapte olmus canlilara bakabilirsiniz. Tür olarak renk isteğiniz yoksa ben kabukçul ciklet neolamprologus multifasciatus bakiyorum kesinlikle öneririm böyle bir karakter hiç bir balikta yok
Yanlis hatirlamiyorsam mavi kirmizi beta vardi sizde, duruyor mu? Kurulum guzel olmus karidesler yüksekliği az akvaryumlarda uzun köklü pistiaların köklerinin yere kadar uzanmis halini seviyor hep aralarinda geziyorlar. Moss yerine bu da karidesler icin iyi bir saklanma ve oyun alani.
Yanlis hatirlamiyorsam mavi kirmizi beta vardi sizde, duruyor mu? Kurulum guzel olmus karidesler yüksekliği az akvaryumlarda uzun köklü pistiaların köklerinin yere kadar uzanmis halini seviyor hep aralarinda geziyorlar. Moss yerine bu da karidesler icin iyi bir saklanma ve oyun alani.
Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus
Gecenin bi yarisi selale filtrem calismamaya karar verdiginde filtremi ameliyat etmekten biktim. Bi anda icindeki su bosaliyor ve su cekememeye basliyor. Sizce neden? 1 hatta icinde 4. Kez oldu. Pervanesini kurcalayinca bi sekilde duzeltiyorum ama sebebi cozumu nedir benim de fikrim yok [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/110420260105231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/110420260105521.jpg[/IMG]
Gecenin bi yarisi selale filtrem calismamaya karar verdiginde filtremi ameliyat etmekten biktim. Bi anda icindeki su bosaliyor ve su cekememeye basliyor. Sizce neden? 1 hatta icinde 4. Kez oldu. Pervanesini kurcalayinca bi sekilde duzeltiyorum ama sebebi cozumu nedir benim de fikrim yok [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/110420260105231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/110420260105521.jpg[/IMG]
10 Nisan 2026 ( üşenilmiş geç güncelleme)
Ooof of. Bu iş tahmin ettiğimden de zormuş. Geçen hafta yavrular beslensin diye mikrokurt kültürü sipariş ettim. Kültürü 1 hafta kapta hazir hale getirdim. Hala kurtlar cikmadi. Umarim çöp etmemişimdir. Kuru yemim bitiyor. Gećen hafta zet akvaryumdan artemia süzgeci almıştım. Kurtlar olusmadigi icin artemia veriyorum. 2 ergen yavrum vardı, onları yavruluğa ayırmıştım. 2 gün önce 1 tanesi akvaryuma atlamıs. Ara ara yok. Akvaryumun bir köşesine sinmiş büyük erkek den dayak yiyor. Hayvanın hali kalmamış. Diğer kardesini de yanına aldim, elimdeki 35x35cm plastik sineklik telle akvaryumun çeyreğini çevreledim, yavrular artik icinde serbestce yuzuyor. Büyük damizliklarim kovalamak istiyor ama gecemediği icin herkes güvende. İlk batın yavrularimsa bayaaa büyüdü. 8 tane saydım. Kabukların etrafında rahatca yuzebilseler de cook korkaklar. Henüz fotograflayamadim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/100420262319551.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/100420262320001.jpg[/IMG]
10 Nisan 2026 ( üşenilmiş geç güncelleme)
Ooof of. Bu iş tahmin ettiğimden de zormuş. Geçen hafta yavrular beslensin diye mikrokurt kültürü sipariş ettim. Kültürü 1 hafta kapta hazir hale getirdim. Hala kurtlar cikmadi. Umarim çöp etmemişimdir. Kuru yemim bitiyor. Gećen hafta zet akvaryumdan artemia süzgeci almıştım. Kurtlar olusmadigi icin artemia veriyorum. 2 ergen yavrum vardı, onları yavruluğa ayırmıştım. 2 gün önce 1 tanesi akvaryuma atlamıs. Ara ara yok. Akvaryumun bir köşesine sinmiş büyük erkek den dayak yiyor. Hayvanın hali kalmamış. Diğer kardesini de yanına aldim, elimdeki 35x35cm plastik sineklik telle akvaryumun çeyreğini çevreledim, yavrular artik icinde serbestce yuzuyor. Büyük damizliklarim kovalamak istiyor ama gecemediği icin herkes güvende. İlk batın yavrularimsa bayaaa büyüdü. 8 tane saydım. Kabukların etrafında rahatca yuzebilseler de cook korkaklar. Henüz fotograflayamadim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/100420262319551.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/100420262320001.jpg[/IMG]
Mikrokurt Kültür Nasıl Kullanilir
Merhaba, kabukçul cikletlerim için mikrokurt sipariş etmistim. Salı günü yem yatagini hazirlayip gelen kültürü içine döktüm. Şu an kutuda hiç göremiyorum. Nerede hata yaptım acaba. Beyaz süzme yoğurt kovası kullandim. Içine 1 parmak kadar yatak koydum.
Yem yatagi
4 5 bebe biskuvisi
Biraz yavru kedi süt tozu maması
Biraz Süt
Yulaf
Bugün fircayla duvarlarini siyirdim beyaz beyaz şeyler geldi akvaryuma dokundurdum ama kılcal görünümde bir şey yoktu dağilan toz bulutunda
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/050420261937251.jpg[/IMG]
Merhaba, kabukçul cikletlerim için mikrokurt sipariş etmistim. Salı günü yem yatagini hazirlayip gelen kültürü içine döktüm. Şu an kutuda hiç göremiyorum. Nerede hata yaptım acaba. Beyaz süzme yoğurt kovası kullandim. Içine 1 parmak kadar yatak koydum.
Yem yatagi
4 5 bebe biskuvisi
Biraz yavru kedi süt tozu maması
Biraz Süt
Yulaf
Bugün fircayla duvarlarini siyirdim beyaz beyaz şeyler geldi akvaryuma dokundurdum ama kılcal görünümde bir şey yoktu dağilan toz bulutunda
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/050420261937251.jpg[/IMG]
Filitre Önerisi
[QUOTE=Mert065]Henüz hangi balık alacağıma da karar vermedim. Sizler hangi balıkları önerirsiniz 67 litreye birde bahsettiğiniz filitrenin markası nedir çok iyi olur ses duymamak benim için. [/QUOTE] tek mi, sürü mü, koloni mi? Hızlı mı yavaş mı? Büyük mü küçükmü? Görsel mi karakterli mi? 67 litreye uygun tür sayısı çok, sizin nasıl bir tür görmek istediğinize bağlı. Forumun ansiklopedi kısmından balık bulucu yu kullanarak araştırabilirsiniz.
[QUOTE=Mert065]Henüz hangi balık alacağıma da karar vermedim. Sizler hangi balıkları önerirsiniz 67 litreye birde bahsettiğiniz filitrenin markası nedir çok iyi olur ses duymamak benim için. [/QUOTE] tek mi, sürü mü, koloni mi? Hızlı mı yavaş mı? Büyük mü küçükmü? Görsel mi karakterli mi? 67 litreye uygun tür sayısı çok, sizin nasıl bir tür görmek istediğinize bağlı. Forumun ansiklopedi kısmından balık bulucu yu kullanarak araştırabilirsiniz.
28 MART 2026
Balıkları edinmemden tam 4 hafta geçti. Yetişkin çift hediye gelen yavrulara başta umursamıyor, 2 ve 3. Haftalar sadece kovalıyor, son yani 4. Haftaysa kabuğun içinde vurmaya başlamışlardı ben de artık ayırmakmzorunda kaldım. Yavrular stresten ve kaçmaktan yorgun düştüler, öyle ki artık kabukta saklanmak yerine filtrenin ve ısıtıcının arkasında öylece süzülüyorlardı. Tabii bu biekaç saatliğine oldu sonra hemen müdahale ettim. İki yavruyu da yavruluğa ayırdım. Artemia ve kuru yem yediler. Şu an huzurlu ve enerjikler. Zavallı miniklere neden böyle bir dışlama yaptılar anlamıyorum. Her bilgi kaynağı bana bu türün kendi içerisinde çok iyi geçindiklerini söylüyordu, yetişkinlerin bölgeciliği ile ilgili bir durum da yok, henüz küçükler. Ama bu vurma işi yenidoğan yavrularını gördükten sonra başladı. Acaba yavrularını mı koruyorlardı?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/280320260053581.jpg[/IMG]
Yenidoğanlar iyi bu arada , 3 4 tane görüyorum. Artemia ve gözümle göremediğim şeylere yeme hamlesi yapıyorlar. Herhalde doyuyorlardır. 6 7 tane olmalarını diliyordum biraz hayal kırıklığı yaşıyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/280320260053221.jpg[/IMG]
Akvaryumu 2 haftadır korkumdan su değişimi yapmıyordum, su değişimi yaptım, sazları budadım, filtreyi temizledim, salyangozları topladım. Bakımını yaparken de termometremi kırdım. 3 yıl içinde 2. Termometre kırışım [:?]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/280320260056471.jpg[/IMG][EDIT]fishhyy,2026-03-28 00:56:50[/EDIT]
28 MART 2026
Balıkları edinmemden tam 4 hafta geçti. Yetişkin çift hediye gelen yavrulara başta umursamıyor, 2 ve 3. Haftalar sadece kovalıyor, son yani 4. Haftaysa kabuğun içinde vurmaya başlamışlardı ben de artık ayırmakmzorunda kaldım. Yavrular stresten ve kaçmaktan yorgun düştüler, öyle ki artık kabukta saklanmak yerine filtrenin ve ısıtıcının arkasında öylece süzülüyorlardı. Tabii bu biekaç saatliğine oldu sonra hemen müdahale ettim. İki yavruyu da yavruluğa ayırdım. Artemia ve kuru yem yediler. Şu an huzurlu ve enerjikler. Zavallı miniklere neden böyle bir dışlama yaptılar anlamıyorum. Her bilgi kaynağı bana bu türün kendi içerisinde çok iyi geçindiklerini söylüyordu, yetişkinlerin bölgeciliği ile ilgili bir durum da yok, henüz küçükler. Ama bu vurma işi yenidoğan yavrularını gördükten sonra başladı. Acaba yavrularını mı koruyorlardı?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/280320260053581.jpg[/IMG]
Yenidoğanlar iyi bu arada , 3 4 tane görüyorum. Artemia ve gözümle göremediğim şeylere yeme hamlesi yapıyorlar. Herhalde doyuyorlardır. 6 7 tane olmalarını diliyordum biraz hayal kırıklığı yaşıyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/280320260053221.jpg[/IMG]
Akvaryumu 2 haftadır korkumdan su değişimi yapmıyordum, su değişimi yaptım, sazları budadım, filtreyi temizledim, salyangozları topladım. Bakımını yaparken de termometremi kırdım. 3 yıl içinde 2. Termometre kırışım [:?]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/280320260056471.jpg[/IMG][EDIT]fishhyy,2026-03-28 00:56:50[/EDIT]
Şelale Filtre Taşma Sorunu İlkel Çözümü
Ya da sadece malzemeleri su çıkış eşiğinin en yüksek noktasına kadar hizada doldururuz [:?]
Ya da sadece malzemeleri su çıkış eşiğinin en yüksek noktasına kadar hizada doldururuz [:?]
SON MESAJLAR
- Sunsun 603b Debi Ayarı Varmı ? pabloqs, 14:49
Yeni Üye Forumu - Yeni Bir Kurulum yhackup, 14:24
Akvaryum Tanıtımı - Hdyra Problemi Aguamentist, 14:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurduğum Karides Akvaryumu Nasıl? NightWist, 13:38
Omurgasızlar - Denizli İli, Dalaman Çayı Havzası Ve Çay Balıkları Orhan76, 13:30
Sazansıgiller - 30x30x30 Akvaryuma Filtre Önerisi pabloqs, 12:34
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Slikonda Buğu Kabarcık aquaticathearmi, 12:23
Yeni Üye Forumu - Sump Dizilimi Nasıl Olmalı ilhannnn01, 11:21
Filtreleme Seçenekleri - Beta Kuyruk Erimesi Başlangıcı portre, 11:19
Labirentliler - Karides Akvaryumu Alışverişim aquaticathearmi, 10:04
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MuratOzdemir, 09:46
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Tropheus Işıklandırma Tavsiye Lazımmm dimbeleth, 08:43
Aydınlatma - Oase Marka Dış Filtre Hakkında Eminsalih, 02:11
Filtreleme Seçenekleri - Dıy Peltierli Termostatlı Akvaryum Soğutucu Deneme Cyber_Scout, 01:35
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Karides Üretim Tankında Filtre Tercihi Erkay0, 00:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 23:44
Akvaryum Tanıtımı - Denizden Blackwatera Dönüş Atankofnature, 23:15
Akvaryum Tanıtımı - Ciklet Balıkları İçin Kaç Litre Akvaryum adem5454, 23:07
Yeni Üye Forumu - Ankara Uygun Fiyatlı Akvaryum Yapan Yer CNDRAqua, 22:22
Ankaralı Akvaristler - Pipom Garip Bir Ses Çıkarıyor tayfunyabaci, 22:01
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Canlı Balık Yermi Doğannn, 20:57
Yeni Üye Forumu - Armatürk 2200h Kullanan Var Mı? abstract07, 20:28
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Karides Tankı Gübre Seçimi Efe ulu, 19:52
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Akvaryumu İçin Seçtiğim Malzemeler Doğru Mu? Aguamentist, 18:52
Bitki Akvaryumları Genel - Koi Havuzu GhostKoi, 17:46
Sazansıgiller - Pipo Filtre Betta Köpüğünü Bozar Mı? yhackup, 17:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - About Bluviva Aguamentist, 16:18
Makaleler ve Tercümeler - Tateurndina Ocellicauda (tavuskuşu Gobi) Cyber_Scout, 15:55
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Besleme Tavsiyesi Orhan76, 15:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beylikdüzü Akvaryum Satan Yerler Cyber_Scout, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yemek Masam - Ada 45p & 45f - Uns 25c Gunlugu mrah, 14:15
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - 30x20x20 akvaristsaglam, 13:55
Akvaryum Tanıtımı - Bitkilerimde Deformasyon Var SaviaSora, 13:50
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Düzenim İyi Mi Ve Hangi Toprak Kullanılma Sosis1, 13:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Demasonı-sp Arka Fon Sorunsalı MasterChiefHakan, 10:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 200 Litre İçin Nasıl Bir Dış Filtre Almalıyım? Ghuney, 09:39
Filtreleme Seçenekleri - Calvus İçin Akvaryumum Yeterlimi SaRCoPhiLiuS, 09:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çöpçü Balığındaki Yüzgeç Eksilmesi Cyber_Scout, 01:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Balık Önerisi Cyber_Scout, 23:40
Yeni Üye Forumu - Kaliteli Yem Önerisi Hüdai, 23:36
Tropheus - Akvaryum Işığı b3yzz44, 22:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hafif Jbl Manado Sorunu Ve Taban Değişimi burakkaraa, 22:22
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Vücudunda Pamuklaşma Cyber_Scout, 22:04
Hastalıklar ve İlaçlar - 30cm Küp Nano Neocaridina Kurulumu Suprabranchial, 21:02
Akvaryum Tanıtımı - Çok Uzun Süre Kullanılmayan Isıtıcı Bozulur Mu? asliaral, 20:42
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bettamda Beyaz Benekler Var Cyber_Scout, 20:07
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Köşesinde Çatlak Tony_Soprano, 20:05
Yeni Üye Forumu - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 hsnygc, 19:16
Akvaryum Tanıtımı - 35 Litre Lepistes Akvaryumu SaviaSora, 18:39
Akvaryum Tanıtımı - Damla Sayacım Normalmi? hakanmorcicek, 18:02
Işık CO2 ve Ekipmanlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirke Kurdu-canlı Yem tuncaysargin 15:28
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:14
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 15:14
- Helena Salyangozu -samsun orcrist 15:03
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 14:40
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:39
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 14:21
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 14:21
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 14:21
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 14:16
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 13:36
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 13:36
- Anubias. Tek Fiyat 400₺ (nana 200₺) propecia 13:36
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:28
- Su Piresi & Infusoria Amati340 13:28
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:28
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:28
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:28
- Agassizi Blue Flame Ve Borelli Opal yamansengonca 13:23
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 13:23
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 12:50
- Mobilyalı Akvaryum Ercankurt 12:44
- Dev Saz // Anubias Hobiçiler Kazansın Kolay Bitki ozanercan34 12:28
- 120x30x30 Ultra Clear, Tüm Canlılar Ve Malzemeleri blenny 12:10
- Nannacara Anomala, German Ramirezi, Kardinal Tetra blenny 12:10
- Sera Baktopur Direct Tablet Aquaboy 10:59
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:40
- Hb White Lepistes Damızlık omererbas 10:32
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 10:32
- Cüce Kerevit Umt61 10:31
- Üretilebilir Tubifex ( İzya Kurdu) Ve Diğer Yemler Lotus88 10:29
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 10:20
- Katil Saly. & Kiraz & Sarı Ateş & Ramshorn scorpion26 10:20
- Leleupi & 4 Çeşit Nadir Endler scorpion26 10:20
- L144 Longfin scorpion26 10:20
- Sürekli Güncel Özel Türler.. Aqualandakvaryum 10:15
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-30/03/26 osmandbnl 10:12
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:46
- Damızlık C.sterbai, Red Cap Oranda nikon_ 09:46
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 09:46
- Yati Kökü- Lily Pipe - Co2 İnce Ayar Vanası - Co2 Mehari 09:46
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 09:23
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 09:23
- Neocaridina Karides, Salyangoz yasiiinyldrm 09:07
- Microfex Canlı Yem yasiiinyldrm 09:07
- Bloody Mary Karadesler JDEAN 09:02
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 09:01
- Hemigrammus Bleheri (kırmızı Burun Tetra) ozkan61 08:58
- Kiraz Karides Salyangoz Arıyorum Kadıköy, Üsküdar nefox5757 08:57
- Canlı Yem Mikro Kurt Kültürü nefox5757 08:57
KULLANICILAR
- 156 Online Kullanıcı, 85 Üye
Online Kullanıcılar
fikret43,
suleymankol88,
Anyy,
TheDS,
scorpion26,
Hoper,
mustafahancer,
ulutasatilla,
CihanEfruz,
pabloqs,
yigidoumit,
neo1907,
Nanoaqua,
sertacsut,
a.gumrah,
ahmet7632,
urzais,
Atankofnature,
darkaura,
emre12ozkan,
Tatar10,
MiSoSiKiaN,
sakpolat,
Ozzgur,
ssener,
Durustyilan,
Aqualandakvaryum,
İsmail YILDIRIM,
NightWist,
Bülent55,
osmandbnl,
Cyber_Scout,
aquaticathearmi,
equmeqayup,
MuratOzdemir,
sina cen,
HT_Halil,
FurkanYnk,
tolga,
memo9800,
ferhatarikoglu,
EKAR,
Senceryigit,
Manguday,
Itwo77,
Orhan76,
mutama,
aslanaslan,
EkremVarna,
seiryuhare,
sinor,
bysmokin,
MDForensic,
marihuan,
BerkBey,
rseven,
mustafatelli,
DrBerkay,
DenizUlucutsoy,
eackgzz,
aupqua,
KartalŞafak,
Keweln09,
Delraich,
EmiirKaan,
yeekim,
qurocumufuy,
sinanbyr,
Ceylokan,
Blueberry,
Ehtiyar,
agucutodomuh,
_bburak,
Oktaykra,
semih058,
HüseyinUysal,
Serkanejder,
Alperen27,
dream07,
Başak u,
TuRKeR,
Redko,
propecia,
oktay42,
Laetacara,
Yusferl,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.