ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fish
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Nisan 2006 17:47
Son Ziyaret:
02 Ekim 2007 13:10
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ogun sercan
Doğum Tarihi:
01 Mart 1969
Yaş:
55
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ogun sercan

SON 10 MESAJI

ciftlesen ahliler

Çağlar Bey,

Balıklar ve fotoğraflar gerçekten harika. Fotoğraflama sırasında kullandığınız ışıklandırma nedir acaba? Makinanın flaşımı yoksa akvaryumunuzun kendi aydınlatması mı? Elinize sağlık tam arşivlik olmuşlar.

Saygılar.

dayak yiyen sarı prenses

Yasin bey yanıtınız için teşekkürler. Aklıma geldi ama ben bu balıkları alalı neredeyse 1 yıl oldu ve aldığım akvaryumcu tekrar alır mı? Dişi oranı konusuda kesilikle haklısınız ancak bu ikinci erkekte zaten zamanında bana dişi diye satılanlardan. Ayrıca erkek balığın bir gözünde ne yazık ki beyazlık var. Diğer erkeğin günahını almak istemem ama görüntü olarak çok albenili bir balık değil onun için kimse istemeyecektir (bedava bile veririm). Bu gidişle sırf o balık için yeni bir akvaryum kuracağım herhalde çünkü gerçekten onu gördükçe çok üzülüyorum.

Saygılar.

dayak yiyen sarı prenses

Arkadaşlar bende iki erkek iki dişi sp. var. Erkeklerden birisi baskın ve diğerini hırpalıyor. Ancak hırpalanan erkeğin kafası mavileşti ve dişiler ile sürekli kur dansı yapıp duruyordu. Ancak baskın erkek ne kendisi çiftleşiyor ne de diğerine izin veriyordu ve hayvanı mahvetti. Ne yazık ki -almayı istesemde- bulamadığım için başka dişi sarı prenses alamıyorum. Ne yapmalıyım? Dayak yiyen erkek artık strese girdi ve sürekli saklanıyor, bu durum da beni gerçekten çok üzüyor. Önerileriniz olursa çok sevinirim.

Saygılarımla.

Not: Akvaryum 200 lt ve saklanacak yerler var.

balık yakalamak

Ben bir yöntem kullanıyorum ve çok işe yarıyor. Akvaryumun içine büyükçe bir kavanozu yan (uzun kenar boyunca uzunlamasına) yerleştiriyorum, azıcık bekliyorum balık kendiliğinden kavanozun içine girince ağız kısmını kepçe ile kapatıp balığı yakalıyorum. Bunu ağzında yavru olan balıklar için yapıyorum. Eğer balık kavanoza gimekte nazlanırsa azıcık yardımcı oluyorum ama genellikle bugüne kadar sorun olmadı. Yöntemin bana ait olduğunu da iddia etmiyorum.

İyi bayramlar.

Annenin ağzında gözler(resimli)

Arkadaşlar hepinize tekrar güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yavrular sağlıklı ve kayıpsız büyüyorlar (nazar değmesin). Yarışma konusunda ise inanın sizlerden gelen sözler ile kendimi birinci olmuş kadar mutlu hissettim ve hissediyorum.Bu da bana yetiyor.Hepimize sağlıklı balıklar.

Saygılarımla,

Annenin ağzında gözler(resimli)

Bunlarda yavruların resimleri. Ben 63 adet saydım. Saygılar.

Annenin ağzında gözler(resimli)

Arkadaşlar güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok sağolun. Fotoğraf makinem "Sony DSC-85" 4.1 megapiksel çözünürlüklüdür. Objektifin ayrıca bir özelliği bulunmamaktadır, yalnız close-up lens kullandım. Yarışmaya katılmak tabi ki isterim ancak resimleri  forumda kullandıktan sonra yarışmaya katılabilirmiyim onu bilmiyorum.

Sağlıklı günler.

Annenin ağzında gözler(resimli)

Arkadaşlar daha önce fotoğraflar bölümüne ahlim ve ağzındaki yumurtalarının resmini koymuştum. Şimdi o resime iki tane daha ekleyip sizlerle paylaşmak istedim. İkinci karede annenin ağzından, üçüncü karede ise annenin çene altındaki incelmiş derisinden görülen yavruların gözleri benim çok hoşuma gitti.

Sağlıklı günler.

Not: Resimleri fotoğraflar bölümünede ekleyeceğim.

fish2006-10-5 23:13:18
yavrulara spirulina

Merhaba,

Ahli yavrularına (daha 3 gunlukler) spirulina verilirmi?

Saygılar.

Kusturdum ama!

Zannederim anneyi almakta geç kaldım. Yavrulardan sadece ikisi ortalıkta ve anne gene ağzında yumurta varmış hareketi yapıyor. Ne yapayım tekrarmı kusturayım.

Saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.