ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
VETDOGAN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ekim 2011 15:51
Son Ziyaret:
03 Kasım 2011 02:27
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
doğan can bilgin
Doğum Tarihi:
21 Ocak 1991
Yaş:
33
İl:
Erzurum
Meslek:
veteriner teknisyeni - HEKİMİ
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

----DOĞAN CAN BİLGİN----

SON 8 MESAJI

yavrular kaç günlük
Bugün yemeye başladı hemde aşırı bir şekilde yiyor yavruları bile yavrulugun altından yemeye çalışıyor mutlu oldum :)fakat karnı uzun süren açlık günlerinin ardından bayagı çekilmiş durumda bunu en kısa zamanda nasıl düzeltebilirim ?
BETA KARNINDAKİ ŞİŞLİK YAVRU ALMAMA ENGELMİ RESM
Aynı durum benim dişi betamda da var arkadaşlar ne yapmalıyım bilgi verirseniz sevinirim ayrı bir tanka aldım fakat zaten diger tankta da yem yemiyordu 4 5 gündür yumurtlama zamanıda gelmiş olabilir mi?
Beta arka kuyruk bükülmesi
Aynı sorun benim dişi betada da başladı 3 gündür karnı da dolu gibi gözüküyor belki yumurtaları atamadıgı için mi böyle diye düşünmüştüm siz çözüm buldu iseniz bizide bilgilendirirseniz sevinirim
yavrular kaç günlük
Yavrulattım :) fakat anne sarı prenses bişey yemedi şimdilik normal mi bu ? karnı bayagı çekilmiş yavruların sağlıgıda oldukça yerinde 11 yavru var :)
yavrular kaç günlük
Normal dogum yaptıgında dogumdan sonra birkaç yavruyu yiyor diye biliyorum
yavrular kaç günlük
Demin baktım büyük gözüküyorlardı bir tane yavru çıkardım karnı çok büyük suyun yüzüne çıkamıyor ağırlıgından bakalım yaşayacak mı kaç gün sonra sağmalıyım ? alpino242011-11-02 18:48:05
Bebek Piranalarım Büyüyor Yeni Resim Ekledim
Piranalar çok hızlı büyümekte ve akvaryumu çok erken kirletiyorlar bu yüzden akvaryumun temizligine dikkat etmelisiniz. Tavsiyem şimdiden daha büyük bir tank kurmaya çalışın büyümelerini şaşkınlıkla izleyeceksiniz. bende bu boylardayken almıştım 1 yılda 2 akvaryum degiştim sonra üni ye gittik mecbur balıkçıya bıraktım aldıgım fiyattan. sahibini tanıyorlar!!!
yavrular kaç günlük
Benim sorum:bugün balıkcıdan dişi bir sarı prenses aldım ağzı dolu fakat ne zaman ağzına yavru aldıgını bilmiyorum kendisi yavruları bırakır mı kendi bırakırsa bir kısmını açlıgın verdigi etki ile yiyor diye biliyorum ne yapmalıyım ???
Yavruluk'a aldım altına da yavruları kendi bırakırsa diye plastik ot şeklinde birşey koydum yavrular aralarına kaçar diye yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.