ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ErsinTemiz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Mart 2012 14:50
Son Ziyaret:
31 Ağustos 2016 12:18
Toplam Mesaj:
23 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ersin TEMİZ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Antrenör
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ersin TEMİZ 100*45*35 1e 3d SP
65*35*40 SP/Yunus yavruları

SON 10 MESAJI

Kusturmadım ama...
Bu sabah hepsini kendi başına kusup yem yemeye başladı teşekkürler herkese..
Kusturmadım ama...
Zaten hala dolu ağzı dedim ki az önce 10 yavru daha verdi..
Kusturmadım ama...
Herkese merhaba.. Ben kusturma yanlısı değilim hamile sarı prensesimi kusturmadım ve 21. gününde 13 yavru elde ettim. Yalnız sorun şu ki balığımın hala ağzı dolu ve yem yememeye devam ediyor. Hepsini bırakmamasının sebebi nedir ve bu evre ne kadar sürede tamamlanır, ayrıca kusturmam gerekir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Yeni doğanlar..
20 günlük mpanga yavrularımın yanına yeni doğmuş keselerinden kurtulmuş sarı prenseslerimi koymam sorun teşkil eder mi?
Ağır taciz..
Merhabalar.. Dün akvaryumuma 2 dişi sarı prenses ekledim fakat akvaryumdaki kendisinden küçüklerde dahil bütün balıkların tacizi altındalar. Akvaryum 1m ve yaklaşık 150lt civarı, her iki yanında kayalıklar var. Yinede saklanma yerlerinin yetersiz kaldığını düşünerek 3 adet anfora ekledim az önce. Ağıt taciz devam etmekte :) Ayırmalı mı yoksa biraz daha sabırla beklemeli miyim?
Kusturmasam?
Daha önce hiç balık kusturmadım ve açıkçası bana eziyet gibi geliyor. Daha önce nası olduda o kadar ufakken hamile kaldığını bilmediğim 3-3.5cm lik mpanga dan kusturmadan karantina tankıma ayırarak 16 adet yavru aldım. Şimdi yaklaşık 6cm lik sarıprensesim hamile ve yine kusturma yanlısı değilim, tanka ayırdım bugün 10. günü ve öylece bekliyorum. Kusturmak ve kusturmamanın balığın halsiz kalması dışında (doğal ortamlarında da halsiz kalıp bunu yenebildikleri için sorun etmiyorum) avantajları ve dezavantajları nelerdir öğrenmek isterim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Malawiden Mbuna Akvaryumumun Sakinleri....
Eline, keyfine sağlık kardeşim. Yalnız bi sorum olucak; bu kadar kayayı koymak için kumun altına strafor yerleştirdin mi?
Akvaryuma taş..
Akvaryumum şu an çatlak değil değiştirdim aynı gün. Stafordan sonra sorun yaşamadım yalnız straforu akvaryumun altına yerleştirdim. 10kg silis kumum var taşları strafor olmadan direk kumun üzerine yerleştirsem yine problem teşkil edermi merak ediyorum..
Akvaryuma taş..
Malawi akvaryumuma denizden aldığım taşları yerleştiricem. Ne tür uygulamalardan geçirmem gerekir?

Ayrıca bu koyacağım taşların limiti ne olmalıdır? Akvaryumumun altında strafor var ama straforu koymadan önce zeminde bir çatlama yaşadım taşları koyduğumda tekrar aynı şeyi yaşamaktan endişe ediyorum.  Boyut 100*45*35
Sarı prenses diye aldım ama..
Paslı chiclid in var olduğunu malawilerle az çok ilgilenen herkes bilir. Zaten seninde şakacılığın balığın türünde değil benzetmende yatıyor. Herneyse uzatmanın âlemi yok sorunu bu sabah çözdüm ilgilenmeye çalışan herkese teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.