ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
irfan9985
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Nisan 2013 11:54
Son Ziyaret:
21 Temmuz 2014 00:11
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
irfan aydemir
Doğum Tarihi:
09 Eylül 1985
Yaş:
38
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Sarraf
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

irfan aydemir

SON 10 MESAJI

Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf
Herkeze selamlar, Almanyada yaşayan bir forum üyesi olarak, sizinle 10-15 senedir L144 besleyen bir Alman'dan edindiğim belkide sizinde bildiğiniz bir bilgiyi paylaşmak istedim, yukarda bir arkadaşım 1erkek 3 dişi oranında bir grup yapmış kendisine,bunun yanlış olduğunu bende tıpkı kendisi gibi olacığını düşünmüştüm fakat durum öyle değilmiş. L144 lerde oranın 2erkeğe 1 dişi şeklinde olacakmış. Biraz düşündükden sonra tecrübeli Almana hak verdim. Düşünün dişi yumurtladıkdan sonra işi bitiyo, bütün yük erkek vatozda. Dişi tekrar yumurtlamaya kendini hazırlıyor ve diğer erkekle eş tutuyor. Tabiki bu durum bütün vatozlar için geçerli olsa gerek .Yanlışım varsa düzeltin, anlayışınız için teşekürler, bol yavrulu ve sağlıklı günler.
Erzurum'dan F0 Polli İkola ve İkola Kaiserlerim.
Maşallah çok güzeller, bol yavrulu günler dilerim. Size iki sorum olacak. Gördüğüm kadarıyla Tropheuslarınızla aynı tankta L66 besliyorsunuz. Benimde 450 lt akvaryumumda 21 adet F0 lufubularım var, fakat bir türlü albinolarıma alıştıramadım, kaldıki L66 (ki çok istiyorum beslemeyi) gibi narin vatozları kıyamıyorum Lufubularımın yanına koymayı. Bir tane Albino vatozumun gözünü oymuşlar, diğerlerininde kuyruklarlarını parçalamışlar. Sizden tavsiye istiyorum bu konuda? Lufubularımla L66 nasıl uyum sağlarlar? Diğer sorumda Lufubularımın yanına ikinci bir tür olarak ne tavsiye edersiniz Dubosi Maswa haricinde ? Şimdiden teşekkürler.
Tropheus için L66 veya L400 uygunmudur
Merhabalar,
Hali hazirda 450lt akvaryumumda 21adet Lufubu beslemekteyim. Acaba, L66 veya L400 Tropheuslarim icin uygun türler midir? Önerilerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkürler.
Malawi Stajindan Sonra,Tropheus Duboisi..160x60x60*resim,video(HD)
Sevgili kardesin ellerine, yüreğine sağlik. Örnek olmuşsun yeni başliycak arkadaşlarimiza. Allah yavru almanida nasip eder inşallah!
Anne Mpanga'm hamile

Merhaba iyi günler,

Benim dişim olsaydı ki bende Jalo Reef besliyorum, 2 ayın içinde şuan üçüncü kez ağzına yumurta aldı, duyanlar hala şokta:)) 5. günden sonra kusturuyorum ve yavruları ana tankın içindeki yavrulukta besliyorum, böylece annede kuluçka süresi boyunca aç kalıp formundanda düşmemiş oluyor. Sizde böyle yapın demiyorum sadece benim yaptığım uygulama bu:) Akvaryumumda da 7 tür besliyorum, sadece o dişiden yavru alabildim şimdiye kadar. ilk batımda 4 yavru, ikinci batımda 17 yavru şuan 3. batımda ve haftasonunun gelmesini bekliyorum kusturmak için! ve bunlar sadece 2 aylık zaman zarfında gelişen olaylar:) Sizede bol yavrulu günler!
balıklarım hangi ciklet türü?
Merhaba arkadaşım balığın Jalo Reef ise eğer üst yüzgeçleri açık yeşil olması gerekir,lakin fotodan anladığım kadarıyla pek Jalo  Reefe benzetemedim! Belkide akvaryumun ışığı beni yanılttı. Benimde Jalo Reefim var ve ondan yola çıkarak bu açıklamayı yaptım! Balığın erkeğe benziyor fakat net bişey söylemek için Anüs-Vent büyüklüklerine kendin bakmalısın! Balığı yakalayın ve altını çevirin.eğer altındaki delikler "oo" şeklinde ikiside aynı ise erkektir.Ama "o0" şeklinde ise dişidir :)En sağlıklı bu şekilde anlaşılır.
 
Bu nicktede asıl Jalo Reef nasıl olur bakabilirsin;
Cynotilapia Afra Gallireya Reef ile Metriaclima Maison Reef aynı Türmü
Çok teşekürler arkadaşlar,bilgileriniz gerçekten aydınlatıcı oldu. son olarak altta eklediğim nickteki 8.saniyede enalt solda, açık mavi görünen balık ayrıca daha sonra 19. saniyedede tekrar videoda görünüyor. tahminim Gallireya Reef anlattıklarınıza göre?
Balığımın Türü ve Cinsiyeti Nedir?
Afra cobue erkeği.Tahminim satıcı afra deyince bunu gösterdi fakat buda afra erkeği ama Cobue.Onur Nergiz2013-04-24 17:29:47
Cichlid Türü ve Cinsi
Erkek veya dişi hakkında bir cevap yazabilir misiniz peki? Onur Nergiz2013-04-24 17:30:14
Cichlid Türü ve Cinsi
Merhaba Arkadaşlar,
Balığımın ne cinsini ne ismini nede türünü biliyorum bana yardımcı olursanıız sevinirim, o diil yanına eş alamıyorum malesef bana hediye getiren arkadaşta malesef bilmiyor,cevaplarınızı bekliyorum,iyi günler
-Resimde Koyu lacivert zebra çizgileri olan üst yüzgeci sarımtrak olan balık,

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.