ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
funnyboy44
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Eylül 2013 13:57
Son Ziyaret:
21 Ocak 2017 02:44
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Özkan Reis
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci.Elektronik Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

bu hangi ciklet turu ?
Merhabalar herkese , balık kesinlikle hongi . Aynı balık türünden 2 gün önce aldım 15 tane kadar . hepsi neredeyse damızlık boydalar ve içlerinde sizin balığınız gibi rengi olanlar var . Ayrıca balığın üst yüzgeci turuncu da olabilir. Dişileri kahvemsi de olabilir , mavimsi de olabilir. Görünüşleri çok güzel balıklar . Damızlık erkeğimin boyu 12-13 cm arası . Ele avuca sığmayan bir tür.
Akvaryumuma 15 tane balık fazla olduğu için satmayı düşünüyorum belli bir miktarını.Siteye ilan koyarsam eğer . burda paylaşırım sizde fotoğraflara bakıp fikir sahibi olursunuz.Sağlıklı balıklar herkese.

funnyboy442014-01-08 21:24:18
Karın bölgesinde biraz kızarıklık
2 günde yaklaşık 20 tane demasoni balığım öldü.Balıkların karın bölgesinde az kızarıklıklar var.belli belirsiz.haftada 1 düzenli su değişimi yapıp , kaya tuzu koyuyordum.Hiçbir sıkıntıları yoktu.Birden 10 ar 10 ar neden öldüklerini anlamadım.Birde fotoğraf koyuyorum çok net olmasa da.Alt solungaç ve karınlarından , ağızlarının altına kadar gelen belli belirsiz bir kızarıklık var.Yardımcı olursanız sevinirim.


funnyboy442013-10-19 19:36:14
Canlı doğurganlar hakkında birkaç sorum var
Merhabalar Herkese , Ben canlı doğurgan a yeni geçiyorumda birkaç soru soracağım size.1 erkek lepistes ve kılıç a kaç dişi almak gerekiyor ? cinsiyetleri kaç cm iken belli olur ? sadece renklerinden mi yoksa farklı bir yöntem de var mı ? Akvaryum kaç cm olmalı ve kaç adet balık önerirsiniz ? ne tür bir yem kullanmalıyım ? Başlangıç için hangi tür balıkları tavsiye edersiniz ? Akvaryuma bitki de almak istiyorum, Ne tür bitkiler almalıyım ? Tecrübesi olan arkadaşlardan bana tavsiye edeceği önemli konular var mı ? Teşekkürler şimdiden herkese.
Şelale Filtre
Merhabalar, Ben neredeyse girdiğim her akvaryumcuda gördüm bunlardan.Gayet rahat bulunan bir ürün bence.3 gün önce , küçük pazar tarzı biryerde 4-5 tane akvaryum+japon balığından başka birşey satmayan bir akvaryumcu da bile vardı bundan.Birkaç akvaryumcuyu ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Sarı prensesim türü nedir
Ben sarı dan çok şeker pembe veya portakal ciklete benzettim.Tam cinsiyet için anüs vent kontrolü yapın.
Su rengi turuncu, Lütfen bi okuyun.
Ovaladığınızda boyası çıkıyorsa , akvaryumda da salınım yapıyordur.Bence küpleri akvaryumdan çıkartın.Balıkların atıklarıda suyun rengi biraz değişebilir.Ama birinci faktörün küpler olduğu düşüncesindeyim.
Nasıl olur?
Merhabalar, Ben zannetmiyorum birşey olacağını ama sen yine de sok suya madem dalgıç florasan
Lepistesten Malawiye Geçiş
Merhabalar , benim tavsiyem sarı prenses , mavi prenses , ahli , iceman türlerinden hangileri hoşuna giderse 3-4 cm lik boylarda cikletlerle başlamanı tavsiye ederim.
Beta ve lepistes
Bence hiç böyle birşey içine girme :) 
DISCUS (çok güzel bir anlatım)
Merhabalar,Bende böyle birşey arıyordum.Bayağı ayrıntılı bir konu.teşekkürler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.