ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
orhanarda
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Aralık 2013 11:44
Son Ziyaret:
23 Haziran 2014 13:40
Toplam Mesaj:
132 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Orhan Arda
Doğum Tarihi:
11 Haziran 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Uluslararası Ticaret
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

Lepistes Derneği resmi web sitesi
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Lepistes Derneği resmi web sitesi
Merhabalar,

Lepistes derneği'nin resmi websitesi www.lepistesdernegi.org yayına girmiştir.

Saygılar
Orhan Arda


Türkiye Geneli Siporax ve Su Düzenleyiciler
Ahmet Bey selamlar,

Kargo elime ulaştı çok teşekkür ederim.
Türkiye Geneli Siporax ve Su Düzenleyiciler
Sanırım 1 litre aquatana 2 kişi talip oldu. Yarımşar litre alınsa daha hoşmu olur acaba? Zira hem sırf 1 litre için yeni talep açmak olmaz, hemde kimse kırılmamış olur.
500 LT LEPİSTES(Balıklarım geldi Fotoları S:6)
Bol bitkili şahane bir tank olur. Starbai çöpçü ve bir-iki tür vatoz koyarsınız. Kaç lepistesle başladığınız önemli değil. Lepistesler troplar gibi sürü balığı olmadıklarından daha sonra yanlarına aynı türde yeni kan ekleyebilirsiniz. Ayrıca 2 ayda zaten tankınız doğacak yavrularla şenlenir :D

sevgiler
Fullblack Akvaryumum
Maşallah çok beğendim Fullblack akvaryumunuzu
Türkiye Geneli Siporax ve Su Düzenleyiciler
Ahmet Bey selamlar,

İsmimin yanında soru işareti ve bir tane artı işareti var. Bu soru işareti nedir acaba? Eksik bir ödeme yapmadığımı düşünüyorum eğer öyle ise hemen düzelteyim.

Sevgiler
Türkiye Geneli Siporax ve Su Düzenleyiciler
Ahmet Bey merhabalar,

Bence 25TL lik fiyat şu anki piyasa şartlarına göre iyi bir fiyat. Her an her şeye zam gelir korkusuyla yaşar olduk. Dövizin ani oynamaları ve piyasalardaki güvensizlik bunun esas sebebi. Siporax arttırımındaki sebep ise hem kotanın dolması hemde elbette kullanacak olmam :D o bakımdan sorun yok. Sağ sağlim ürünleri tedarik edelimde gerisi önemli değil.

Saygılar benden
Orhan
Türkiye Geneli Siporax ve Su Düzenleyiciler
Merhabalar,

Bu kadar uygun fiyata olan siporax ın hala gerekli talep miktarına ulaşmaması çok enteresan. Ben 2 pay daha siporax alıp toplam 6L siporax ile 150 Tl bakiye olarak düzeltilmesini rica ederim. 

Saygılar
uyilkinc başkasına ait balığı satıyor.
Öncelikle neden Fatih yerine benim bu konuyu başlattığımı açıklamak isterim.

Biz dernek çatısı altında toplanırken sadece yurtdışından balık getirelim yada yarışma yapalım diye toplanmadık. Dernek çatısı altında olan her üye, diğer bir üyenin haklarını savunmak ve desteklemekle de görevlidir. Bu birleşmenin ve STK olmanın birinci şartıdır. Bir satışçı dernek üyelerinden birine ticari etiğe aykırı bir tavır sergilese yine aynı tavrı hep beraber veririz. Bu olması gerekendir. O bakımdan "sana ne?" yada "sen kimsin" gibi kelimeleri manasız buluyorum. Biz birlik olduğumuz için bu hobi daha ileri gidecektir ve bu konuyu benim açmamdaki sebepte bu birliktir. Yarın aynı durum bana yapılırsa başka bir üye buna benzer bir konu açacaktır.

--------------------------------------


Ulaş Bey,

Aşağıda sadece bu konuda bana yaptığınız hakaretleri topladım. Doğru düzgün saygı çerçevesinde yazı yazmaktansa neden hakaret içeren mesajları yazmayı tercih ediyorsunuz? Bu sizi yüceltmekten ziyade küçük duruma düşürüyor. En sonunda dürüstlüğümü sorgulamışsınız ki, başkasının fotoğrafıyla balık satmaya çalışan ve ardından uyarılınca ilanını düzeltip, "baştan beri ilan böyleydi" şeklinde yalan söyleyen biri olarak dürüstlük sorgulayacak durumda olmadığınızı düşünüyorum. Size neden mesaj atmadım diye sormuşsunuz. Oysa bu konu açılmadan önce size mesaj attım ve sizden hakaret vari cevaplar aldım. Siz bu şekilde cevap vermek yerine doğrudan ilanınızı düzeltseydiniz, hem yorumu kaldırırdım hem bu başlığı açmazdım hem de konu bu noktaya gelmezdi. Ama şu ana kadar olan bütün olaylar sizin seçtiğiniz yolun sonuçları.

Bakın aşağıda bana yaptığınız hakaretleri yazıyorum. Sizin bu söylemlerinizi kabahatinizi örtmek için bu kadar küçülen bir kişinin söylemleri olarak gördüğüm için bu laflarınızı gerçekten önemsemiyorum. Ancak sizden yaşça büyük biri olarak tekrar söylüyorum. Bu üslupla hobinin sosyal tarafında olamazsınız.

Tanıyan yanıyor demişsiniz. Ancak kişi esas sözleriyle ve hareketleriyle kendini tanıtır ve sizin doğruyu söyleyip, uyaran birine karşı yaptığınız hareketler ve sözler aşağıdadır. 

Bakın kendinizi nasıl tanıtmışsınız;

-Dengesizmisin özürlümüsün
-insan muamelesi göresiniz
-kuyruk acısı varsa başka yerde gidersin acısını.
-arkadaşın kompleksi var
-komplex li birisi oldugu anlaşılıyor zaten.
- benim gözüm de bu kadar dürüst birisi olsa beni suçlarken ilk başta benimle nasıl irtibat kurdugu nuda açıklardı

Bu sözleri söyleyen biri hobi yi öğrenmeden önce beşeri ilişkileri öğrenmeli. Yaş farkı hiç önemli değil ancak üslup olarak size karşı oldukça temiz bir üslupla hitap eden birine bu şekilde hitap etmeniz sizin beşeri ilişkiler ve adap konusunda daha öğrenecek çok şeyiniz olduğunu gösterir.


Bu saatten sonra konu benim açımdan kapanmıştır. Hatalı olan kişi daha hatalı bir tavırlada olsa hatasını düzeltmiştir. Umarım buna benzer tatsız olaylar bir daha yaşanmaz.

Saygılar
Orhan
orhanarda2014-02-26 11:07:22

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.