ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BrAy TwİCK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Şubat 2014 22:03
Son Ziyaret:
24 Mart 2014 11:38
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Selçuk Dabis
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Selçuk Dabis

SON 10 MESAJI

Zebra Tetra Varyeteleri
Merhaba internette tetralar ile ilgili videolara bakarken çok ilgimi çekti ce bu konuyu sizle paylaşmak istedim Evet hepimizin bildiği Zebra Danionun çok değişik varyeteleri olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Ben zebra Danio beslerken her zaman beyaz ve pembe türlerini biliyordum birde tabiki siyahlar.                     Fakat artık bu balıkların yanı sıra çok değişik zebra türleri var. Bunlar saymak ile bitmeyen renkler hepsini teker teker göstereceğim.  Leopar Danio.  Mavi Danio.
    Sarı Danio.    Pembe Danio.  Yeşil Danio.     İşte renkleri. Arkadaşlar bu balıklar aslında Glofish yani genleriyle oynanmış balıklardır. Bunu Amerikada satışa sunmuşlar ve burada gelişmiş şu anda bu balıkların satılması yada üretilmesi yasak ancak yine de dünyada satışa sunulıyorlar ülkemide ise sadece pembe versiyonu mevcuttur. Çok pahalı olduklarını söyleyemem. İŞte bir Glofish akvaryumu  Aslında Güzel gözüküyor ancak maalesef dünyada yasak artık sadece zebra danio değil diğer tetra türlerine de sıçramış durumda.           Bu balıkların akvaryumlarıda kendileri kadar değişikler.                                                                                                                                    
Yeni Akvaryum
Eğer japonlar giderse benim tavsiyem balık olarak ramirezi ve tetra türleri olacaktır neon koymayı unutmayın
Akdenizin suyundan tuzlu su akvaryumu
Bubu akvaryum sadece 5 gün kurulu halde olacak sonra canlı lar tekrardan denize salınacak
Akdenizin suyundan tuzlu su akvaryumu
Merhaba arkadaşlar konu tam net değil akvaryumumun ölçüleri en 25 boy 25 yükseklik 25 şeklinde ve içi boş akvaryumcuya yaptırdım ve deniz akvaryumu kurmayı düşünüyorum yaz tatillerinde akldenize gidiyorum ve dalıyorum çok değişik deniz balıkları var ben bu akvaryuma bu balıklardan yakalayıp koysam ve kumunu akdenizden doldurup suyunu da akdenizden getirsem olur mu ve bunu yapabilmem için hangi aletlere ihtiyacım var yanıtlarsanız sevinirim.
Eşime hediye
Bence sadece kırmızıburun değil şöyle bir karışım güzel olur kaç tane alacağınız size kalmış tabili; Neon Tetra,Kırmızıburun tetra,Rasbora,Zebra tetra,Danio türleri,Ramirezi,ve bol bol bitki tabi ki daha değişik tetra türleri eklenebilir mesela kardinal neon tetra.Keyifli Hobiler
Akvaryumu Kurduk Sıra Balıkta

Bence bu akvaryuma astronot çok yakışır.Lelepui olabilir Calvus ile beraber yakışır tropheus olabilir ama hacim biraz küçük sarı prenses portakal prenses olabilir.Keyifli hobiler.

Pengasus köpek balıgı
Peceneqe katılıyorum 200 litrede çok güzel malawi tankı olur bunun yanında bitkili tankta olur. Piranha olur.Discus olur.Terrarium yapabilirsiniz benim düşüncem tabikide.Keyifli Hobiler
Pengasus köpek balıgı
Kardeşimn çok sıkı bir tavır verdiniz bence nedeen olmasın ki uygun şartlar sağlandıktan sonra akvaryumunuzun litresi ne kadar zaza bey eğer bu balık omazsa böyle vahşi balıklar istiyorsanız astronot ciklet flowerhorn piranha gibi balıklar olabilir tavsiyem..Keyifli Hobiler.
10 Litre
Hayır fakat o akvaryumda çok güzel nano bitki tankı yapabilirsiniz mesela içine kiraz karides koyarsınız sürü şeklinde 10-20 tane bol bol bitki doldurursunuz mesela java moss bir mangrow köküne çok güzel olur benim tavsiyem tabiki.
Bitkili Piranha Akvaryumu
Ancak ben balıkları burada ölesiye kadar tutmayacağım sadece çok az büyüteceğim o zaman olmazsa bana bir vahşi balık tavsiyesinde bulunun fakat ben canlı doğuran ya da tetra türü balıklar istemiyorum ve 80 litrede yaşayıp bunun yanında bitkiler e zarar vermiyecek vahşi ve saldırgan bir balık istiyorum saygilar.

Arkadaşlar ben halfbeak düşündüm  sizce olur mu 80 litrelik akvaryumda halfbeak alacağım balığın gambusya yemesini istiyorum çünkü gölde bol miktarda var.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.