ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
malavi_meraklısı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Nisan 2014 18:08
Son Ziyaret:
27 Temmuz 2014 08:42
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre parmaksiz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Malavileri Severim ''Ahmet Emre Parmaksız''

SON 10 MESAJI

Icemanlarımin derisinde beyazliklar var.
Baliklarimi alqli sadece 2 hafta oldu.Alsigimda baliklarimda sorun yoktu ama bir hafta sonra derisinde buyuk bulanik beyazliklar olustu.Bu beyazliklar ciktiktan sonra 4 iceman 1e 3d akvaryumu en sag ust kosesine gectiler ve kimildamitor 165L 2 b.p 4s.p 4 iceman var.Bastan soylim beyaz benek degil.Ne olabilir bastan tskler.


Yeni Akvaryumumu kurdum.
Arkadaslar verdigibiz bilgi icin tskler.Yunus hala kimildamiyor ve kuyrugu nerdeyse yok kuyruk erimesi mi yoksa savasta mi oldu bilmiyorum.Beyazlqr o kadar kavga cikarmadi.Ayrica sze bir soru sorcam

Biraz genel bir soru olcak ama sakin bir akvaryum nasil olur.Baliklarin davranislari nasil olur bide baliklarin ureme caginin geldigini ve ne zaman ureyecegini nerden anliyacaz?


Ve her konuda farkli diyorum ama simdikini olcerek soyluyorum akv. 165 L imis.
Yeni Akvaryumumu kurdum.
Sizlerin dediği ve verdiğ. tavsiyeler sonucu yeni akvaryumumu kurdum akvaryum 1 hafta bekledi beklerken dış filtre açıktı.Daha sonra balığı aldım 120 L akvaryum 13 balık.Sarp prenses (3d 1e)Iceman(3d 1e)Beyaz Prenses (1d 1e) Yunus (1d1e).Şimdi herkes muhtemelen yunus 120 L de yasamaz beyaz prenses 120 L de yasmaz ve dişi erkek ile kavga eder dedi.Ama bununda açıklaması var Kısaca ''Kardesim Tutturdu!!!!'' ve almak zorunda kaldım.Fotolarını en yakın zamanda koyucam.
Nasıl resim koyulur yardım ederseniz sevinirim.Birkaç tuyo verenlere simdiden Tsk.Bu arada ilaç almadım hangi ilaçlardan almalıyım .Akvaryum taşı gynas taşı (Beyaz).1 vazo 2 buyuk içi oyuk taş.1gemi dış filtre lamba ısıtıcı.Bence kardesim b.p ve yunus almasaydı cok guzel olcaktı.Simdi soruyorum b.p kavga cıkartırmı tum balıklar daha kucuk. Ayrıca yunus en köşeye gelmiş kımıldamıyor hıc olmedi ama kımıldamıyor mağalesef diğer yunus da cok az kımıldıyor.Nasıl kımıldatabiliriz.İnşallah dişi erkekde satıcı yanılmamamıştır.Cevaplayana simdiden TSK.
Yeni Akvaryumumu Kurdum
Tskler japonsever yeni baliklari ekledim
Sari Prenses Yavru Sorunu
Peki cok fazla yavru alinca ne yapicaz?Tesekkurler.
Sari Prenses Yavru Sorunu

Ya aslında bir sorun değil doğru kelimeyi bulamadım.  Beni düşündüren şey sari prensesler yavrulayacak. Ama bu sari prensesler baya bir yavru verince ben ne yapacağım. Satabilirmiyim aldığım yerden. Ayrıca s.pnin yanına başka hangi türler olur. İceman düşünüyorum ama yumurtladığı için düşündürüyor. Başka bir canlı doğuran tavsiyesi verirseniz sevinirim.120L lik akvaryumum var.

 
2.Satırda s.pler yavrulayacak dedim ama daha balık koymadım yani yavrularsa anlamın da.

omardaing2014-05-05 21:55:37
Yeni Akvaryumumu Kurdum
Merhaba ben mutfaga yeni bir akvaryum kurdum.100 L lik bombeli akvaryum.Umarim fotorafini koyucam.Egerbir hatam falan varsa lutfen soyleyin.Daha balik koymadim.Mutfakta.sari prenses beslicem ama sari prensesin yanina ne koyabilirim.Copcu veya vatoz koyiyim mi?Telefondan yaziyorim hata varsa ozur dilerim.İp ucu verin tekrar tesekkur.
Su dinlendirme sorunu
Tşk Cevaplar içi anladım sizin dediğiniz gibi yapıcam.
Su dinlendirme sorunu
Bayağı araştırdım ama her yerde farklı şeyler yazıyor maalesef. Her kes kendi bildiğini yazıyor .Daha prof. kisiler daha sağlıklı cevaplar yazılabilir. Ama beni uyardığın için teşekkür ederim miralay32.

Vieja2014-04-25 14:38:46
Su dinlendirme sorunu
Ben daha önce balik besledim ama onceki yil olsu mqğalesef.Birdaha beslicem ama su değistirirken suyu dinlendirmek gerekitormus.Bende 100 L lik bir akvaryum var su dinlendirmek zorunlu mu ve klor cozucu almak onemli mi.Cevap verenlete simdiden tesekkurler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.