ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Great0010
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Ağustos 2019 14:42
Son Ziyaret:
25 Ağustos 2020 02:11
Toplam Mesaj:
13 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gokhan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gokhan

SON 10 MESAJI

Meşe yaprağı faydaları ve kullanım şekli
Merhaba yeni dünya yaprağı topladım bende. Bayram nefenşyle köydeyim şuan 2 3 gündür koyu kahverengş tapraklar dökükdü topladım. Benim merak ettiğm yapraklar erken mi döküldü. Yani bu apaç bu zamanda yaprak döker mi. Yaprak kalitesi çok iyi
Sp Nin Hastaliği Ne
6 d 2 e yunus
2 e 6d sp
4d sp bir hafta oldu alali
Sp Nin Hastaliği Ne
Fotoğraf:
Hastalık Belirtileri: yeme gelmiyor. bir köşede bekliyor.yeni aldigim bir balik. iki gündur bu halde
Akvaryum Kapasitesi (litre): 100
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: yunus
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon: iç filtre pipo ve biolife
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.):[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/217222/161120192225151.jpg[/IMG]
Sump Dizilimi Hakkinda
Fatih bey cevap icin cok tesekkurler. evet akvaryum ikinci el. aldigim kisi bir yerlesim yapmis gonderdi. fakat bana mantikli gelmedi. mesala suyun ilk girdigi hazne bos. ikinci haznede asagidan yukari karbon mavi sunger. 3 de asagidan yukari seramik elyaf mavi sunger. mavi elyafla kapli. sonda ise biobal uzeri elyaf ve kucuk bir ic motorvar. bana forumda baktigima gore hatali geldi. birde su hic selale gibi akmiyor. suyun girdigi yer ile ikinci hazne ayni hizada su dolu. sanirim yetniyor icfiltre. bende sobonun 880l/s sirkilasyon motorunu aldim yeni. arti olarak substrat ve zeolit te aldim. karbonu cikarmayi dusunuyorum. ilk bolmeye su alttan giriyor buraya seramik onun ustune mavu sunger ustu e ince bir elyaf. 3 bolmeye asagidan yukari zeolit sivaci sungeri uzeri substratve biobal ve elyaf koyacagim sonada yeni motor. bu sira dogru mudur. sekile bakip tejrar bir yorum yaparmisiniz. tesekkur ederim.
Sump Dizilimi Hakkinda
Tesekkur ederim. 2 haftadir calisiyor. Fakat aldigim kisinin dizilis sirasi islev yapmadigini dusunuyorum. Yeni dizilis yapmayi dusunuyorum. Biobal ve seramik ikiside mevcut elimde substrat yok. Substrat yerine bioball kullanmam ayni islevi gorur mu?
Sump Dizilimi Hakkinda
Arkadaşlar merhaba
45x30x30 yandan sumplu bir akvaryum aldim. Sump dizilimi hakkinda tereddute dustum. Forumda cok baktim fakat isin icinden cikamadim. Elimde elyaf mavi sunger seramik ve aktif karbon mevcut. Bunlarin dizimi hakkinda yardimci olabilirmisiniz.
Ekte samp olculeri var.
Tesekkur ederim simdiden.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/217222/240920191057331.jpg[/IMG]
Yeni Akvaryum Nasil Kurulur
Evet bu.
Resim denedim [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/217222/310820190156221.jpg[/IMG]

Yunus baligi icin kuvars kum aldim. Bildigim kadariyla silis ile ayni diye dusunujorum. Fakat bir yerde ayni degil gibi b8rsey okudum. Kuvar yunus icin problem olur mu?


Biolife flora filtre ile ilgili bilgi verebilirnisiniz? Sitelerinde dis notira dip cekimine gerek kalmadan diye bahsediyorlar. Yilda bir su degusimi gibi vs
Yeni Akvaryum Nasil Kurulur
Tesekkur ederim cevap icin. Islak mendil gibi dedigim paket ismi Probiacti Aqua Akvayum Bakteri Kültürü 10 Ml  bu. Sizin bahsettiginizle uyumlumudur.
Yeni Akvaryum Nasil Kurulur
Teşekkùr ederim cevaplariniz icin. Yunus ve cuce vatoz koyacagim akvaryuma. Yunuslarin istisna olarak cok saldirgan olmadigini okudum.
Metilen mavisini forumda okudum kullanmayin diye sizin dediginiz gibi fakat bugun 3 tane petshop gezdim biz kullaniyoruz butun tanklarimizda kullanman gerekiyor diye soyluyorlar kafa karistiriyorlar.
Ben bu tanka bir arkadas hediye olara 10 yunus ve 4-5 tane cuce vatoz verecek onlari koyacagim. Fazla gelir mi birde fazla gelmezse yanina ne koyabilirim.
Çopcu olarak balik koymam gerekiyor mu.
Su duzenleyici kullanip icine bakteri kulturu koyup ( islak mendil paketi gibi jel) sureyi kisatutsam bisey olmaz bir gun sonra koy seklinde onerilerde var.
Yukarda da yazdim elimde mevcutlar.
Bunlari kullanmak cok problem yaratiyor?
Yeni Akvaryum Nasil Kurulur
Tesekkur ederim. Baktim kafam karisti cok. Icme suyu dedigimiz damacana su ankadigim. Gerisini mesala 20 koyduk 80 lt cesne suyu mu olacak. Klor giderici su duzenleyici vs gerek yok mu diyorsunuz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.