ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SuBükücü
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Kasım 2020 02:38
Son Ziyaret:
18 Mayıs 2021 02:33
Toplam Mesaj:
14 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
F b
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

JAPON

SON 10 MESAJI

Çöpçü Yem Sorunu
Yavaş yavaş alışıyorlar, teşekkürler tavsiye için bir sonraki için yazayım :)
5-6 Litre Karides?
Saygıdeğer hobici dostlarım. Şu an elimde bomboş duran 6 litrelik ufak bir akvaryum var. Geçen gün petshopa gittiğimde birsürü karides türünü inceleme fırsatım oldu ve çok hoşuma gittiler ancak ana tankımda ki japon ve çöpçülerimin içine koyamayacağımı araştırmalarım sonucu anladım. Şimdi size sormak istediğim bu ufak 6 lt lik tankda karides bakabilir miyim? Kaçtane bakabilirim? Nasıl olur ne yapmam gerekir. Şimdiden teşekkür ederim.
Çöpçü Yem Sorunu
Anladım dostlar teşekkürler ilginiz için. Benim yemde sizin söylediklerinizin aynısı aslında sadece marka farklı. Demek ki sorun yemde değil sabırda. Biraz balıkların alışması için zaman vereceğim,bakalım nolacak.
Çöpçü Yem Sorunu
Yanıt için teşekkürler. Sizin çöpçüleriniz tetranın wafer ını toplaşıp yiyorlar mı? Bütün halinde attığımızda.
Çöpçü Yem Sorunu
Arkadaşlar herkese iyi hobiler. Geçen günlerde daha iyi beslenebilmeleri için çöpçü balıklarıma dajana nın wafer mix ini aldım. Ancak o koca tableti suya attığımda çöpçü balıklarım onu yemiyor onun yerine her zaman ki gibi zemini eşeleyip yem arıyorlar ve tablet yaklaşık 1-2 saat dipte öylecekalıyor. Sadece komando çöpçümün bir tanesi tableti üstüme çıkıp onu emiyor. Kafam karışık bu tabletleri parçalayıp mi atmamız gerekiyor ilk defa wafer yem kullanıyorum,yardımcı olursanız sevinirim. [EDIT]SuBükücü,2021-01-11 22:40:00[/EDIT]
Japon Baligim Kovaliyor.
Eğer yeni aldığınız büyük japonun ağız kısmı, akvaryumda hep olan eski japonlarınızın boyutundan büyükse yeni aldığınız onları yiyebilir. Bunu vahşiliğinden değil yem algısından yapabilir. Ama japonlarınız yeni aldığınız japonun ağzından büyükse korkmanıza gerek yok.
Japon Ve Çöpçü
Teşekkürler. Panda takımı yapacağım 😊. Bu arada filtrem VenusAqua 6005F - 880L-H 5 çöpçü ye kadar çıkmayı düşünüyorum.
Japon Ve Çöpçü
Biri 6 biri 7 cm japonların. Çöpçüler ise 2.5 cm kadar ikiside. Açıkçası japonlarımı klozete dökemem o yüzden onlar hiçbir yere gitmiyorlar.Ancak yeni japon almamak konusunda bende hemfikirim. Ben sadece akvaryum 2 çöpçüyü daha kaldırır mı onu merak ediyorum çünkü çöpçüler biraz sıkılıyorlar gibi hissediyorum.
Japon Ve Çöpçü
[QUOTE=metehangezer34]Çıkar hocam şuan ki Japon sayısının üstü ağır yük olur[/QUOTE]

Peki Japon sayısını aynı tutsam ama çöpçü eklemek istiyorum çünkü 2 taneler ve sürü şeklinde yaşamaları gerektiğini biliyorum. Hacme aşırı bir etkisi olur mu çöpçülerin? 2 japon 5 çöpçü olur mu mesela.
Japon Ve Çöpçü
60 lt tankta 2 japon 2 çöpçü bulunmakta. 2 japon + 3 çöpçü daha eklemeyi düşünüyorum. Litrede problem çıkarmı balıklarım 2 yıldır bende .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.