ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Method
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ağustos 2007 20:52
Son Ziyaret:
21 Mayıs 2010 23:08
Toplam Mesaj:
119 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ilker korkmaz
Doğum Tarihi:
29 Temmuz 1979
Yaş:
44
İl:
Izmir
Meslek:
Mekaniker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


633lt Texas
200lt Jaguar
Amerikan Pitbull Terrier

SON 10 MESAJI

Nikaragua'da bir gün(resim 6,7,8,9,10,11)
     Senden çok daha güzel fotoğraflar bekliyorum Cenk kardeşim. Bu arada balıklarında çok güzel, umarım sağlıklı bir şekilde büyütürsün. Rahatsızlığı olan erkekte stresten kaynaklanan bir sorun olabilir diye düşünüyorum.
 
     Saygılar... 
Nikaragua'da bir gün(resim 6,7,8,9,10,11)
    Cenk kardeşim; çok güzel bir akvaryum kurmuşsun. Öncelikle tebrik ederim. İnanıyorum ki bu akvaryum çok gelişecektir, ayrıca birçok Amerikan Cichlid besleyen arkadaşımızda tanıtım formunda tanklarını ve canlılarını bizlerle paylacaktır. Yani sadece Malawi yada Tanganyika biotobu olmayacağını bizlere kanıtlar gibisin. Teşekkür ediyorum.
 
    Saygılar...
Frontosa Brundi Tankım
     İyi dilekler için teşekkür ederim. 8 adet Frontosa vardı akvaryumda, lakin balıkları verdim tekrar Amerikan beslemeye başladım. Şu an bu tankta 6 cm'lik 2 adet Texas beslemekteyim. 200 lt diğer akvaryumumda 5 adet 1 cm eski Jaguarlarımın yavrusu var, onları büyütüp 633 lt'de bakmayı düşünüyorum.
 
    Saygılar...
İşte Amerikan Rüyası
    Bahsettiğiniz arkadaş eğer daha getirmediyse irtibata geçmek isterim. Balıklar yavru ise 10 adete kadar seve seve kendisine ortak olabilirim. Tabii kendileri ne der bilemem ama aracılık yaparsanız sevinirim...
    Teşekkürler. Saygılar...
İşte Amerikan Rüyası
[QUOTE=Boss]Erdal hocam onca yıldır cichlid bakarım, amerikanların hemen hemen her türüne baktım ama JD ve EBJD türlerine bakmak gerçekten ayrı bir zevk.Renkleri karakterleri nebileyim insana bu tutkuyu daha çok yaşatıyor.JD bulmanız pek zor olmasa gerek en azından Bursa dan temin edebilirsiniz.EBJD de yakında tüm Türkiyeye yayılır İstanbulda çeşiti yerlerde olduğunu duymuştum eğer kesin almakta kararlıysanız tanıdık akvaryumcular vasıtasıyla irtibata geçirebilirim sizi ve sorularınız olursa herzaman yanıtlamaya çalışırım.Bu bütün arkadaşlar içinde geçerli tabikide.[/QUOTE]
 
 
  Hocam bende Jack Dempsey arıyorum. İzmirde bulamadım. Eğer bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim...
  Saygılar...
İşte Amerikan Rüyası
    Başta konuyu açan Murat Bey başta olmak üzere, muhteşem balıklarını bu konu altında paylaşan herkese teşekkürü bir borç bilip asıl sorunuma gelmek istiyorum. Arkadaşlar İzmir'de 5-7 cm arası Jack Dempsey arıyorum. Elinde olan yada nerde bulabileceğimi bilen arkadaşlarımız varsa ve benimle paylaşırsa tekrar Amerikana dönücem inşallah.
 
    Saygılar...
bitkili melek
     Hüseyincim evindeki tadilattan dolayı bayadır uğrayamadım. Çalışmaların ne alemde gidiyor? Ben Meleklerden anlamam ama formları gayet iyidi umarım bir değişiklik yoktur. Bu arada söylemiştim ama tekrarlayayım çıkar şu midye kırığını, daha güzel bir taban malzemesi kullan. Bu arada bitki seçiminide Criptonlardan yana kullanırsan vede çoğaltabilirsen bahsettiğin Discus tankın çok daha iyi olacaktır.
    Dikkat ettimde benim cücelerin yavruları nerde, onların fotoğrafınıda görmek isterdimLOL
 
   Saygılar...
Yeni Amerikan Tankım (Resimler Sf.:2-3-5)
   Yalnış anlaşılmasın; Lepistes ile Astronotlar nasıl beraber yaşıyor bunu anlamış değilim. Bence tek türe yönelmeniz daha iyi olur düşüncesindeyim. Mesela Jack Dempseyleriniz güzel, kayalık değilde ağaç kökleri ile kuracağınız akvaryum balıklarınızı daha mutlu edecektir.
 
   Saygılar...
Frontosa Brundi Tankım
   Birkaç resim daha;
 

 

 
 
     Saygılar...
   
Frontosa Brundi Tankım
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Son dekorasyondan sonra akvaryumun seyri inanılmaz güzel oldu, gerçi tam olarak istediğim ortamı kuramadım. Frontosalar biraz daha büyüsünler birkaç küçük değişiklikle yaşam alanlarını oluşturmayı ve bir dahada müdahele etmemeyi düşünüyorum.
 
   Muzaffer Bey ilk resimleri flaşlı çekmiştim parlamalar onun için oldu sanırım, yavaş yavaş öğreniyorum poz yakalamayı Smile İlerleyen zamanlarda umarım çok daha güzel fotoğraflarla tanıtımımı renklendiririm.
 
   Hüseyin bilirsin; sevdiğim balıklarım için yapmayacağım fedakarlık yok. Sen daha iyi biliyorsun ilk ve son hallerini, nede olsa sık sık kontrole geliyorsun Wink 
 
 
    Sağlıklı balıklar...
 
 
    Saygılar...
 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.