ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
polermo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Şubat 2008 16:16
Son Ziyaret:
18 Temmuz 2016 13:47
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
MURAT SEN
Doğum Tarihi:
03 Ağustos 1979
Yaş:
44
İl:
Bursa
Meslek:
reklamcılık
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100x40x45h Ps.elongatus mpanga chewere soulosi afra jalo reef

SON 10 MESAJI

Bu balıkların türü nedir?

İlk 2 resim ıceman 3. resim kenyi.saygılar cinsiyeti bilmek zor.resimler net değil.

Malawi-Mbuna Akvaryumu(Yeni foto syf 8de)

Anladım bende kobay olarak değilde en azında 10 canlının hasta olmasıyla bir balığın hastalanması arasında biraz fark var diye düşünüyorum.kobay konusu da deney yapmıyoruz ki hastalık riskine karşı en azından önlem alıyoruz.ben böyle yapıyorum diye söylemedim yanlış anlaşılmasın sakın sadece tedbir amacıyla söyledim.son zamanlarda yaşadığım hastalıkların ardı arkası kesilmiyor.canlıların önemini bilmemiş olsam tedavi konusunda duyarsız olurdum ki durum öyle değil.

Malawi-Mbuna Akvaryumu(Yeni foto syf 8de)

Bu akvaryumda hastalık riski yüksek eğer dikkat etmezseniz sonuç benimkiyle aynı olur. Kum tercihinizde ne kadar yıkarsanız yıkayın o tortu hayvana zarar veriyor. Eğer değerli bir tür besleyecekseniz kobay olarak(denemek amaçılya)küçük bir balık atın ve veya yararlı bakteri oluşması için sera aquatan kullanıp sonrasında balıklarınızı ekleyin bu tabi tavsiyem.

bakteriyel hastalık ELONGATUS CHEWERE hasta
Balık 4. Gününde bacterim forte uygulaması yapıldı. Ama durum aynı ve ağzından birşey cıkarmak ister gibi yapıyor. Daha önce başına böyle hastalık gelen var mı?Ben solungaç paraziti teşhisi koydum ama teşhis yanlış da olabilir. Erdal Hoca2008-08-11 12:10:15
İceman"ım erkek mi dişi mi?
bende dişi gibi gördüm ama kesin konuşmak için tam profilden bir foto gerkiyor.Ve balığınız karın bölgesi şiş keyifsiz bir hal sergilemiş.muhtemelen ya hamile yada hasta?
Sarı prensesim hali yaman
stresi önlemek için ne yapılmalı nelere dikkat edilmeli peki?
İÇ PARAZİT TEDAVİSİ

Ben emre bey'e katılıyorum. Herkez başka antibiyotik söylüyor bende bacterim forte kullandım ama bir yararını görmedim şimdi tekrar başka yöntemle aynı ilaçı deniyorum. Sonuç ne olacak merak ediyorum hayvanım solungaç parazitinden rahatsız size bir tavsiyemde eğer ilaç tedavisi gören balığınız varsa tedavi sonrası mutlaka vitamin takviyesinde bulunun. Saygılar. ...

bu balığın türü nedir acaba

Http://www. Akvaryum. Com/forum/forum_posts. Asp?tıd=193086 link' tekrarlıyorum konuya sonradan dahil olan ve yorumda bulunmak isteyen arkadaşlar için. Eğer kesin ve net bir sonuç'a varılırsa dişi dengesi kurulup koloni oluşturulcaktır. Hiç bir akvarist istemez'ki çapraz tür kayması oluşumunda bulunulmasın!.

bu balığın türü nedir acaba
tamam ama benim söylemek istediğim şey linkte habsi geçen türle karşılaştırma yapıldığında biraz fark var onu anlatak istedim.likte görünen balık bariz elongatustur ince yapısı (mavi prenses gibi)ama tartışmaya açılan türde ise obez bir yapı görünüyor kafa yapısı buna dahil.eğer link incelenirse bana hak verilecektir.

polermo2008-08-09 14:04:51

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 19 Online Kullanıcı, 10 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.