ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
blackmamba
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Şubat 2008 12:56
Son Ziyaret:
27 Mart 2014 18:11
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ramazan Özsoy
Doğum Tarihi:
15 Mayıs 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Lojistik ve Dağıtım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ramazan...

SON 10 MESAJI

Böyle bir eziyet olamaz
Böyle turşu kavanozu gibi ufacık fanusları akvaryumları bende görmek bile istemiyorum.Yeterli imkanı sağlayamıyosan bırak eziyet etme
Reeflowers Pearl White Sand
Arkadaşlar bu kumdan bende aldım salı günü nette yazılan yıkama gerektirmez yorumlarına aldanarak  akvaryuma ekledim.Sanırım benim aldığım kum eski sürüm kumu boşalttıktan sonra kovasına baktım yıkama gerektirmez yazısının  aksine eklemeden önce durulayın yazıyor.Sonuç 3 gündür cebelleşiyorum.Dış filtrenin dibindeki tortuyu kurutsam herhalde alçı gibi olur  Kumu kepçeyle karıştırdıkça aynı sorun devam ediyor.Ürünü kötülemek gibi niyetim yok alan arkadaşlar benim gibi dikkatsizlik yapmasın 
Rainbowlarım yumurtladı ama...

Kerim bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler  dediğiniz gibi sinekliği yerleştirirken sanırım onları korkuttum.Peki o sinekliği çıkarmasam aynı yerde yumurta dökerlermi yoksa çıkarayım mı? Veya yumurtadan sonra erkek dişinin yanında olmalımı?Bildiğim kadarıyla amerikanlarda genel olarak erkek dişi beraber bakıyorlar.Yumurtalar kaybolana kadar kendilerinden 3 kat büyük g.t e bile kafa tutuyorlardı.

Rainbowlarım yumurtladı ama...

Selam arkadaşlar 300 lt lik akvaryumumda rainbow çiftim yumurta döktü bende diğer balıklardan korumak için yaklaşık 30 cm lik tarafı sineklik ile ayırdım (dişi-erkek) beraber ancak akvaryumu böldüğüm günden sonra yumurtaların yarısı gitmiş bugün tekrar baktım hiç kalmamış.Birde yumurtaların bazıları beyaz olmuştu.Bunun sebebi ne olabilir acaba bilgisi olan varmı su değerleri,çiftin ilk yumurta dökmesi gibi...

Şimdiden teşekkürler
110*50*55 tropheus tavsiye
Teşekkürler arkadaşlar bemba veya duboisi den birini tek tür olarak seçicem yavruyken cinsiyet belirlenebiliyormu bilmiyorum ama yetişkin olursa erkek dişi oranı ne olmalıdır 1e 5d uygunmudur.
110*50*55 tropheus tavsiye
Arkadaşlar bugün 110*50*55 ölçülerinde akvaryum siparişi verdim.Daha önce malavi ve amerikan besledim artık tropheus beslemek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan bakımı kolay trop. ve kum tavsiyelerini bekliyorum  hepinize şimdiden teşekkürler.
Aile Baskısı :D
Ben babamda sıkıntı çektim bir sürü laf söyledi sizinkilere benzer yok elektrik faturasını sen öde yok su parasını sen ver.Ama o günler geçti bizimki artık akvaryumun başından ayrılmıyo.
2.akvaryumu kurdum bile...Big%20smile
Bu Hobide En Hoşunuza Giden Şeyler

Oscarlarımın beni tanıyıp akvaryuma yaklaşınca canlanmaları ve elimden yem yemeleri

Ne yapıyorlar ?
Saolun arkadaşlar hava motorunun içine su gittiği için çalıştırmıyordum 2 gündür dün akşamçalıştırdım balıklar bu sabah normale döndü teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..
Ne yapıyorlar ?
Selam arkadaşlar 4 cobalt ,4 sarı prenses ,2 yunusum var balıklarım 2 gündür su yüzeyine çıkıp nefes almaya çalışır gibi bir durumdalar yem yemiyorlar sürekli su yüzeyinde ağızları dışarda dolanıp duruyolar acaba sebebini ve çözümünü bilen varmı ?
Şimdiden teşekkürler..
JaCobSEn__2008-04-27 11:01:55

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.