ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
maynax
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Nisan 2008 15:46
Son Ziyaret:
14 Ocak 2020 21:23
Toplam Mesaj:
89 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
musa kültür
Doğum Tarihi:
28 Ekim 1988
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilgisayar Tekniker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



60 LT L144

SON 10 MESAJI

Albino Longfin Hareket yok
Balığınıza bir kaç gün daha verin tam alışamamıştır erkekler genelde daha hareketsiz oluyor ışığı kapattığınızda çıkıyordur.
iç parazit ve flagly
Benim bildiğim en etkili yöntem ilacı biraz suda eritip bu suyun içersine yem koymak yemler suyu çekince yemleri kurutup balıklara vermek.
Uzan Gelen Camlar.
valla şu an için aklıma tek gelen şey eskiden bıçakları falan bilemek için kullanılan büyük beleme taşları vardı onlarla biraz uzunda sürse yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
L144 longfin blue eye üretim setim 7= aro
Gerçekten çok güzel olmuş bende bu şekilde bi set yapmayı düşünüyorum uzun süredir umarım bende en kısa zamanda yapıp tanıtımını sizinle paylaşırım. :)
Lepistes karın şişikliği ve cinsiyet
Teşekkürler recep abi yemlemeyi tek öğüne düşürerek iki günde şişkinliği indirdim şu an için bir sorun gözükmüyor. :)
Çok Çok uzun bir aradan sonra L144 Tankım :)
Herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum. Konudaki fotoğraflar ilk çektiklerim, şu an pek bitkim kalmadı vatozlarım aperatif niyetine tükketiler :D Gelişmeleri bu akşam paylaşacağım 4 yavru kaybetmemin harici bir sorunum şu an için yok gayet büzel gidiyor ve yeni akvaryum üyelerim var onlarıda paylaşacağım.
Lepistes karın şişikliği ve cinsiyet
Arkadaşlar akvaryumumdaki bir lepistesin son 3,4 gündür karnı inanılmaz şişmiş durumda. balığı erkek sanıyordum ama şüphelenmeye başladım. kabız diye düşündüm ama balık pisliyor sorun yok gibi resimlerden anlayabilirseniz yardımcı olurmusunuz.









Kırmızı olan balık.
L144 Tül Kuyruk Yavrular Ölüyor(1-2 cm) Dikkat
belkide doğru söylüyorsunuz bilemiyorum bunu zaman göstericek. 2 hafta sonra tekrar bu konudan size haber vereceğim. :) umarım kayıp yaşamam şu an tahminlerime göre en fazla 2 balığımı kaybedicem diğerinde bir sorun yok (görünürde) 2 balıkda da protein eksikliği düşünüyorum çünkü 2 hafta boyunca hep otcul yemler ile beslendiler. dün protein yem vermeye başladım.
L144 Tül Kuyruk Yavrular Ölüyor(1-2 cm) Dikkat
hayır benim yavrularımda longfin. üstünü tekrar çizmek istiyorum. sudaki ağır metaller ve protein ağırlıklı besleme yaşanan kayıpları en aza indirir. günlerdir bu konu hakkında araştırma yapıyorum. söylediğim gibi karnı çekik yavrularım günden güne toparlıyorlar. ilk hafta bu bilgilere sahip olsaydın belkide hiç balık kaybetmezdim.
L144 Tül Kuyruk Yavrular Ölüyor(1-2 cm) Dikkat
Bu konuda benimde tecrübem oldu aldığım 10 yavrudan 2 kaybım var 3cm+ balıklarınızda su değişimini yapın kesinlikle günde en az 2 defa besleyin. yem çeşidini arttırın  yaşamıyor değil tamamen bilgisizlik kaynaklı yavruları PROTEİN ağırlıklı besleyin. ilk kayıplarım bilinçsizliğim yüzünden oldu. Hala akvaryumumda karnı çekik 3 yavrum var ve günden güne toparlıyorlar. ve kesinlikle ama kesinlikle su düzenleyici kullanın longfinlerin en büyük düşmanı sudaki ağır metaller.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.