ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
uA_35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Haziran 2008 23:06
Son Ziyaret:
14 Şubat 2009 15:34
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali ihsan Mahmat
Doğum Tarihi:
27 Mayıs 1994
Yaş:
29
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali ihsan Mahmat

SON 7 MESAJI

kabuk yumuşuyor
Devit-3 ( eczanelerde satılıyor çok ucuz ) almanızı ve yemine damlatıp kaplumbağaya yedirmenizi tavsiye ederim ayrıca yumurta kabuğu da yararlı olur. murad2008-12-25 10:07:35
teleskop japon balıkları
Bende bi aralar beslemiştim çok dayanıksız oluyorlar
Kaplumbağam hastalandı
Devit-3 İlacını ve Yumurta Kabuğu yedirmeni tavsiye ederim
Yem Sorunu
[QUOTE=MissSevda]Annenize düzgün bir sekilde çok yemlersek bu olur diye anlatmaniz gerek (ayni sorunu bende yasadim) Ardindan siz yavas yavas kendi beslenme yöntemine dönün. Ben degisik degisik yem verdigim için anneme düzeni bozma hastalanir veterinere senin paranla götürürüm dedigimde kadin kendini çekti Big%20smile yoksa su böregini bile vermeye kalkiyorlardi.[/QUOTE]

Valla bin kere söylesemde anlamıyorlar seni de aç bıraksınlar nolur vs. diyolar:D babam desen geçen günlerde fındık attı :D ne yapcam bilmiyorum acaba sadece yumurta kabuğu vs. gibi şeylerle beslesem olurmu ?
Yem Sorunu
Arkadaşlar Haydar adında bir kaplumbağam var ilk zamanlar ölüm kabında 1 kaç gün besledim daha sonra ısıtıcılı bir akvaryuma aldım şimdi çok mutlu 2-3 aydır benimle.Benim tek sorunum haydarı ailemin çok sevmesi :%29 Çünkü hayvanın metabolizmasını bozuyorlar , suyun daha çabuk kirlenmesine vs. sebep oluyorlar.Turtle Gran ve Normal Pond Yemlerden Sabah Akşam 2-3 tane veriyorum ama annem geceleri benden gizli yem atıyor.Hayvan bu yemle doyarmı vs. gibi şeyler söylüyorlar ve demin anne yemini sen ver dediğimde akvaryumda 13 tane yem gördüm şimdi ben n'apayım :%28 yemleri atıp bir süre yumurta kabuğuyla beslesem olurmu?
Bu Hobide En Hoşunuza Giden Şeyler
Balıklrımı elimle besleyebilmem
Japon Balıklarım
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında akvaryum dünyasınada yeni katıldım diyebilirim..eskiden acemice bir kaç kere japon balığı beslerdim ama bugünden itibaren yeniden beslemek istedim ve bugün 50 cm lik bir akvaryum aldım 5 tanede japon balığı aldım balıkları çok sevdim hızlılar canlılar sevecenler yalnız bu 5 tane hep dipte ve beraber geziyorlar sürekli aynı anda hareket ediyorlar bu neden olabilir teşekkürler..

Ayrıca hava motoru almadım ve hava motorunu kullanmayı düşünmüyorum ama çöpçülere ve vatozlara hayranlığım var onları almak istiyorum illaki hava motoru gereklimidir ? ve yaşama oranları nedir yaşayabilirlermi teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.