ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
alirızaseyirci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Kasım 2008 19:04
Son Ziyaret:
16 Haziran 2009 11:54
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
alirıza seyirci
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Alirıza Seyirci

SON 10 MESAJI

ısıtıcının elektrik sarfiyatı nedir ?
4 taraftan kasıt akvaryumun altı arkası ve yanları hocam anladığım kadarıyla. Göz%20Kirpma
su piresi

   Su pireleri için akvaryum suyunu kesinlikle kullanmanızı önermem bu  nitrata karşı çok hassas canlılardır arkadaşlar en iyisi 3-4 gün dinlendirilmiş su kullanmaktır.

5 litrelik pet şişede koşulları sağlarsan rahatlıkla üretirsin ama Emin arkadaşımıznda dediği gibi ne kadar su hacmi büyük olursa okadar cok ürerler.

su piresi
10-15-20 ve üstü litrelerde besleyebilirsin yüksek protein içerikli süper bir yemdir anaç balıların yumurtlama evresinin kısalmasına ve daha cok yavru vermesine , yavru balıkların ise doğal rennklerini çabuk almasına çok daha hızlı büyümesini sağlar . Sitede su piresi satış ilanım bulunmakta isteyen arkadaşlar bakabilir.Üretimi çok kolay vazgeçilmeyecek bir yem.
Saygılar
evde canlı su piresi üretimi
                    Arkadaşlar Kayseri de su piresi üretiyorum hem kendi akvaryumumdaki balıklarıma kullanıyorum hemde sitede satışınıda yapıyorum şehir dışına yalıtımlı kutularda sorunsuz gönderi yapabiliyorum , bu canlı üzerine tez çalışmamda var bazı arkadaşlar 2-3 tane eve zıpladı gibi şeyler yazmışlar su pireleri kesinlikle sudan cıkamazlar ve zooplankton gurubuna girerler bunun anlamı kendileri hareket edebilseler dahi hareketleri daha çok suyun hareketine bağlıdır bu canlının latince adı Daphnia sp. dir.Bizler suda hafif sıçrıyo gibi hareket ettiği için su piresi adını koymuşuz. Göllerden derelerden topladığınız pireleri direk akvaryum balıklarınıza vermenizi tavsiye etmem doğal ortamlarında parazit taşıma oranı çok yüksektir, ben balıklarıma en az 100 nesil evimde ürettiğim saf doğal ortamından arınmış akvaryum koşullarına alışmış ve parazit riski olmayan pirelerimden veriyorum. Almak isteyen arkadaşlar özel msjdan ulaşabilirler.
Saygılar.
alirızaseyirci2009-01-31 22:06:17
80 40 40 akvaryuma kaç tüp silikon gereki

Ben gecen hafta aynı ölçülerde yaptırdım yarım tüp bile gitmez kardeş saygılar.

arka fon
         Evet bencede hiçbirşekilde abartılmamaş kesinlikle tuzlu su muamelesi yapmalısınız dolgu içinde salınım yapacak maddeler varsa salınımı tetikleyecektir bence bol tuzlu suda en az 3 gün bekletin ve sonrasında 2 günde tatlı suda bekletin be bu işlemlerden sonra balık besleyeceğiniz asıl suyunuzu doldurun derim saygılar.
Dijital Fon. Link Güncellendi 07.01.2011
Fiyatlar bellimi arkadaşlar
Dijital Fon. Link Güncellendi 07.01.2011
Erkan Bey fon arka cama dışardan yapıştırma değilmi?
Sarı Prenses Akvaryumum :) ( 08/04 Resimler Sf 3 )
           Akvaryum ve balıklarınız çok güzeller akvaryumunuz da çok hoş duruyo lakin sarı prensesler kayalık girdili çıktılı yerlere bayılırlar ve kendilerini güvende hissederler akvaryumunuz sarı prensesler için çok sade duruyor bence birazdaha kayalık dekoru eklemelisiniz.
70*40*40 bitkili başlamasına tavsiyeleriniz
          Fatmagül hanım maalesef kafa yormaya gerek var öğrenci olmamdan dolayı en iyi şekilde vede en ekonomik sekilde halletmek istiyorum yoksa okudum bi kaç kez makaleyi ama elimde çakıl var vede lav kırığıda bulcam yer var yani bu şekil olursa bana sadecce -aquaclay masrafı kalıyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.