ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oscarfysh
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Kasım 2008 20:40
Son Ziyaret:
06 Kasım 2016 10:29
Toplam Mesaj:
52 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ilhan paçalı
Doğum Tarihi:
14 Haziran 1982
Yaş:
41
İl:
Izmir
Meslek:
rot balans ustası
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ilhan paçalı

SON 10 MESAJI

dış filtre ile ilgili herşey hakkında bilgi istiyorum
Selamlar.. 110  50  60 cm lik  hemen hemen 300 litrelik akvaryum kurcagımdan,uygun bir dış filtre bulamıyorum daha doğrusu hiç bilgim yok.Yardımlarınızı çok istiyorum.Marka olarak fluval  eheım tetra kaliteli ,sessiz, her yerde bulabileceğim debisi ne kadar olmalı? içine koyulan malzeme sırası nasıl olmalı? ne koyulmalı malzeme olarak içine bana yardımcı olursanız çok sevinicem.  Teşekkürler..
Dünyanın En İyi Futbolcusu?
1. messi                                                                                                                                                      2.ronaldo                                                                                                                                                    3.gerard                                                                                                                                                      4.iniesta                                                                                                                                                      5.alex
izmirde japon türleri
İzmirde japon balıklarının çeşitli varyatalarını nerde bulabilirim(oranda ryukin panda vs vs) yardımcı olursanız sevinirim,saygılar..
cüce vatoz diğer balık yavrularını yiyor
Salatalığı kesinlikle suyun içinde o kadar süre bırakmayın,2-3 saat yeterli sonra çıkarmalısınız,yoksa  suyun kalitesi bozulur.saygılar..
deep fix i nasıl kullanmalıyım?
20lt ye 10 cc konulmalıdır (1cc 10-12 damla) diye yazıyor.130 lt akvaryumuma kaç damla koymalıyım? bi cvp yazsanız çok yardımcı olucak bana.oscarfysh2009-10-05 20:27:07
deep fix i nasıl kullanmalıyım?
Biraz önce akvaryumcudan deep fix adında bir ilaç aldım,2 adet astronotum beyaz benek olmuş,tam olarak neler yapmalıyım kafam karıştı biraz.Genel olan işlemleri yaptım yani suyun ısısını yükselttim,braz kaya tuzu ilave ettim son olarak deep fix nasıl kullanıcam bilmiyorum.130 LT tankıma ne kadar damlatayım ne zaman ne oranda  su değişimi yapmalıyım,kaç gün devam etmeliyim tedaiye.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem,saygılar..
Astronot çok hareketsiz
Yaklaşık 1 hafta önce 2 adet astronot aldım bende,sanki birbirlerine yapışmışlar gibi ölecene duruyorlardı,yavaş yavaş hareketlenmeye başladılar.ışık kapalı olursa daha çabuk alışırlar diye düşünüyorum,benimkiler yavaş yavaş ağırlıklarını koymaya başladılar zaten diğer balıklara :D 
Yunus nasıl kafa yapar?
Bencede söylenenler doğru,haklısınız.
Yunus nasıl kafa yapar?
Hmm.., ben rekabetten dolayı baskın erkek daha güzel gelişiyor diye düşünüyordum,akvaryum hacminide büyütücem bakalım nolucak,çünkü anaçlarını öğrenmek gibi bi şansım yok,teşekkürler..
Yunus nasıl kafa yapar?
200lt,sera flora,sera granumeat,sera granugreen,ara ısra karides veriyorum,yeni tanka geçicem kısa bir süre sonra.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.