ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emradd
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Aralık 2009 23:37
Son Ziyaret:
15 Aralık 2023 21:41
Toplam Mesaj:
309 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre özüyağlı
Doğum Tarihi:
23 Nisan 1985
Yaş:
39
İl:
Çorum
Meslek:
tekstil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Bitki Tankı Kurulumu ve Balıklarım
Maşallah kardeşim çok güzel olmuş. Bitkiler büyüyünce çok daha güzel alacak tabi.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Ben 500 lt akvaryumda yalnızca 4 adet festae besliyorum. Yanlarında ne dither ne de başka bir balık var. Bir çiftim var ve sağlıkları ve formları gayet yerinde. Hiçbir hastalık geçirmediler. Yani kısacası maşallahı var. Ben bu başlıkta ölüm ve hastalık haberleri okudukça şaşırıyorum. Bana göre okadarda narin değiller. Bunun sebebide tek tür olarak beslemem olabilir tabi.
Dovii, Zonatum, Trimac, Haitiensis, Fredy ve Diğerleri
Görkem Abi tamamen aynı düşüncedeyiz. Bence bir grup oluşturmaya başlayalım. Kim ne istiyor bir listesini yapalım. Daha sonra bu iş için kimler yurtdışına çıkıp bu işi yapabilir onun bir tartışmasını yapalım. Eğer tarih bana uyarsa ben gidebilirim şimdiden söyleyim.
Dovii, Zonatum, Trimac, Haitiensis, Fredy ve Diğerleri
Köksal Abi bende bunu söylüyorum ithalatçılarla olacak bir iş değil bu. Ben geçen sene Tayland a gittim, bu senede avrupadaydım. Ama nerden bulacağımı nasıl araştıracağımı bilmediğim için elim boş döndüm. Hatta Tayland da petshop bulacağım diye öyle ara sokaklara girdim ki takip edilmeye başlandım. Biyerden sonra geri döndüm soyulabilirdim. :) Amacım red mammon getirmekti. Yani anlatmaya çalıştığım nerden ne bulacağını bilmeden gidince olmuyor. Cenk Abi bu işi çok iyi yapıyor. Ama tekrar bir grup oluşturulursa ben tabiki bu işi ona yüklemek istemem. Eminim forumda vardır yurtdışında bu işi becerebilecek başkaları ve bende elimden geleni yaparım.
Dovii, Zonatum, Trimac, Haitiensis, Fredy ve Diğerleri
Görkem Abi söylediklerinde haklısın. Ben gerçekten bu işi sonuna kadar yapabilecek kişilerin katılmasını istiyorum bu sefer. Yani ne maliyetten ne de emek harcamaktan kaçınmayacak kişiler gruba dahil edilmeli. Cenk Abi ye yüklenilmesini kesinlikle istemem. O zaten yapacağını fazlasıyla yaptı. 
Ben o ithalatçıdan o festaeler nasıl alınmadı hala şaşırıyorum. Elimde olduğu halde almak istemiştim. Yani bu iş ithalatçıyla zor. Yine birilerinin yurtdışından getirmesi gerek. Ama bu sefer kesinlikle bütün maliyetler ortak karşılanmalı. Ben ortaya bişey attım. Bakalım kaç kişi benim gibi düşünüyor. :)
Dovii, Zonatum, Trimac, Haitiensis, Fredy ve Diğerleri
Cenk Abi bide şunu getirebilsek mükemmel olacak :


Aslında tekrar bir grup oluşturulsa ülkede olmayan türler için iyi olur düşüncesindeyim.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Ümit abi teşekkürler erkek baya güçlü dişiye her istediğini yaptırıyo. :) Cenk abi dediğim gibi aslında 2 kere yumurta döktüler ama birinde mantarlaşma oldu diğerini ben yetişene kadar mideye indirdiler. Ama artık baya üstüne düşüyorum bu işin. Diğer ikisi içinde ayrı bir akvaryum kurmaya başladım şimdi. Tahminimce onlar 1e 1d bir çift daha çıkarmaya çalışcam.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması



Fotograf kalitesi çok iyi değil ama idare edin :) Diğer ikisinin fotosunu çekemedim. Çok hareketliler, fazla vaktimde yoktu. Biri dişi biri erkek diye tahmin edip onlardanda bir çift çıkarmayı umuyorum ama fotodakilerin yarı boyundalar daha zaman var tabi.
Birde maaşallahı esirgemeyin lütfen.
emradd2013-10-25 00:03:43

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.