ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
silver_sailor
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mart 2006 16:58
Son Ziyaret:
31 Mayıs 2010 14:45
Toplam Mesaj:
67 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ozan
Doğum Tarihi:
23 Haziran 1986
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
ögrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ozan Emre Biçer
110*50*60
1e4d yunus 30 sarı prenses yavrusu 2 vatos 2 çöpçü 2 frontosa

SON 10 MESAJI

calvuslarda ureme hakkında bilgi istiyorum
Arkadaslar kalvus uretmek istiyorum. Şu an elimde 5 tane kalvus var. Öncelikle kalvuslarda cinsiyet nasıl ayıt edilir bunu ögrenmek istiyorum. 2. olarak kalvusun eş tuttugğunu nasıl anlarsınız? Son olarakta tabana kum koymak mı iyidir koymamakmı? Yardımcı olursanız cok sevinirim ayrıca ek olarak vermek istediğiniz temel bilgilerede açığım. Göz%20Kirpma Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
yunus için ev yapımı yem
Arkadaşlar, yunuslar için evde yapılabilecek yem tavsiyeleriniz var mı acaba?
Elimde cok miktarda orta boy yunus var,hazır yem hem cok pahalıya geliyor, hem de piyasadaki yemlere güvenmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Forum kuralları 5.madde:

 Türkçeye önem veriyoruz.

Lütfen,  mesajlarınızda yazım ve noktalama  kurallarına dikkat edin. 

 

 Saygılar,
acemi412008-02-06 21:56:31
CİCHLİD YEMLEME
Bana kalırsa günde 3 veya 4 kere 30-40 saniyede bitirebilecekleri kadar yem vermek en iyisi. Eğer akvaryumda küçük balıklarda varsa büyük balıklar aç kaldıkları sürece onlara saldırıyorlar. Bu olayı ben yaşadım 16cm lik yunusum 5 cm lik sarı prensesimi yedi. Nasıl olur demeyin olay gözümün önünde gerçekleşti.
egg thumber hakkında
arkadaşlar dişi yunusum azına yumurta aldı ve yumurtalar 2 günde gözle görülür biçimde azaldı. bende hem dişiyi yormamak için hemde daha fazla yumurta kaybı olmaması için yumurtaları egg thumber a koymayı düşünüyorum. ama bunu dişi azına yumurta aldıktan kaç gün sonra yapacağımı bilmiorum. yardımcı olursanız sevinirimguardian2007-06-15 20:59:52
yunus ve yumurtaları

Arkadaslar bugun yunuslarım çiftleşirken dişi yumurtaları döktü. Erkek dahil olmak uzere diğer balıklar yumurtaları yediler ve dişi yumurtalardan 1 tanesini bile ağzına almadı. Bu duruma bi anlam veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Lütfen imla kurallarına dikkat edelim.

Echoe2007-2-23 21:26:23
yunusum yem yemiyor

arkadaslar yunusumun karnı içine çöktü ve yem yemiyor. bundan önce canlı kurt vermiştim. acaba o yuden parazit olmus olabilirmi? birde çözüm olarak ne önerirsiniz. evde kolayca yapabilecegim bi tedavi var mı?

yavruların dişi olmasını isteyenlere!!!
arkadaşlar araştırma sağlam yerlerden universitedeki profesörlere kadar gittim balıkların sürüngenlerin DNA yapıları bizdekilerden farklı onlar hem erkek hemde dişi DNAsı taşıyorlar. ve bu DNA ların biri aktifleşirken dieri pasif kalıyor hangisinin aktifleşeceğinede dış ortam yani sıcaklık etkili siz bilirsiniz denemek veya denememekte ben sadece bilgimi paylaşmak istedim
yavruların dişi olmasını isteyenlere!!!
bir akvarist olarak balıklar uzerinde bi proje yaptım uremeleri konusunda ve bu bulgulara vardım
yavruların dişi olmasını isteyenlere!!!
arkadaşlar eger yavruların dişi olmasını istiyorsanız dişi azına yumurta aldıktan sonra akvaryum sıcaklıgını 25 derecenin biraz altınta veya 25 derecede tutun
yavru yunusların cinsiyetleri hakkında

arkadaslar yaptıgım arastırma sonucu balıklardaki genlerin insanlardan farklı oldugunu ögrendim. balıklar hem dişi hemde erkek genleri taşıolar ve bu genlerin bir tanesi aktif olurken digeri pasıf kalıyor ama hangi genin aktif olacağı ortamın durumuna yani dış etkenlere bağlı. çogunluklada bu değişim sıcaklıga bağlı. daha önce bu konu hakkında bi forum acılmıstı. eger dişi azına yumurtaları aldıgı zaman sıcaklık 26 derecenin altında ise yavruların coğu dişi oluyor denmişti vede tartısılmıstı. yaptıgım arastırmalar sonucu sıcaklığa bağlı olabileceği veya daha değişik etkenlerle balık çinsiyetinin belirlenecegi kanıtlanıyor. bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.su anda elimde tam dökuman olmadıgı için ayrıntılı bilgi veremiyorum. döümanlar elime gectiği zaman güzel bi çalısma olarak size sunucam.

kaynak olarak: internet ansiklopediler bazı universitelerin biyoloji bölümleri profesör ve arastırma görevlileri 

herkese saygılar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.