ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aquaafrika
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Aralık 2010 20:11
Son Ziyaret:
24 Kasım 2020 05:29
Toplam Mesaj:
69 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Aydın Keser
Doğum Tarihi:
25 Aralık 1986
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilgisayar mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Aydın Keser

SON 10 MESAJI

(Beyaz Saray) Biri nkondemi dedi ??? :) f0 1 erkek 9 dişi.

Selamlar öncelikle hayırlı olsun. Farklı ve ülkemizde yaygın olmaya bir tür beslediğiniz içinde ayrıca tebrik ederim. Bir resim paylaşmıssınız gördüm maşallah cok güzel videoda paylaşmıssınız amamalesef net değildi çok belli olmamışlar. Sizden rica etsem bu türün daha fazla resimlerini paylaşırmısınız. Bol yavrular diyim tekrardanda hayırlı olsun.

Saygılar...
TÜM PETROCHROMİS TÜRLERİ (RESİMLİ)
[QUOTE=GÜVEN] [QUOTE=Kribensis]Şimdi kimbilir kaç kişi 'Of şu nadir türü getirtsem, yavrularını satsam, paraya para demesem. Hobicide avucunu yalasın' diye imreniyordur...[/QUOTE]

Fiyatları o kadar yüksek ki kimsenin damızlık alabileceğini sanmıyorum. Kaldıki yavru bile alınsa damızlık hale getirmek uzun bir süreç olacaktır. Kısaca yavru alma sürecine gelebilmek oldukça maliyetli olacaktır. Kaldı ki yavrularının ilangi yavrularından pahalıya satılacağını sanmam. Tropeus gibi yaygınlaşabilmesi bir süreç gerektiriyor. Herkezin istediği balığı alabileceği bir ortamda hobici niye avucunu yalasın anlamıyorum. Genelde ticari zihniyetler hep avucunu yalamıştır bu işlerde

[/QUOTE]
 
 
Öncelikle üşenmeyip bu türü bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Yukarıdaki yazınızda fiyatları çok yüksek diye belirtmişsiniz benimde ilgimi çekti, acaba minumum ve maksimum damızlık boy fiyatlarınıda belirtebilirmisiniz kaba taslak. Tabiki bunlarda tropheus türleri gibi boy ve türüne göre fiyatlar alır ama istediğim genel olarak en ucuz şu kadar şu tür, en pahalıda şu kadar şu tür gibi ( damızlık boylar için).
teşekkürler saygılar...
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması

Konu dağılmasın mı? Anlamadım aksine ben Türkiye' ye getirmek için bu türü yardımcı olmaya çalışıcaktım. Zaten yazılanlarda bu yöndeydi. Madem gerek yok buna ozaman benim için hiç sorun yok. Bu tür sadece bu konuda yorumlarda kalsın ozaman. Ne kadar saçma yardımcı olmabileceğimiz söylendiğinde mesajlar silinecekse, cevap ise; "konu dağılmasın diye" oluyorsa eğer demek ki bu konu ozaman sadece sözden ibaret. Gerçekten tüm ilgim ve alakam gitti.

Yinede bu türü ülkemize getiren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Saygılar...
Üretim tavsiyesi.
blue zaire türlerinden uzak dur eğer kar etmekistiyorsan yavru vermek neredeyse ımkansız (4 sene besledim) tropheus turlerıne yönel az yavru alırsın ama ıyı fıyatklara satarsın.
saygılar...
Maskeli baloda aşk ihtiras entrika; elbette kantalamba. sayfa 11
Kerem abi hayırlı olsun çok sevindim  inşallah hayırlısıyla sağlıklı mutlu ve huzurlu büyütmek nasip olur. Allah analı babalı büyütsün tekrardan hayırlı olsun.
Selamlar saygılar...
Maskeli baloda aşk ihtiras entrika; elbette kantalamba. sayfa 11
Kerem Abi hayırlı olsun akvaryum çok guzel ve trop için çok uygun bir akvaryum olmus sayıca kalabalık bir türü beslemen en ideali olur. Şimdiden bol yavrular :) balıklarda akvaryum kadar iddalı olsa gerek merakla bekliyorum.
Selamlar görüşmk üzre...
DEEP SEA PET CENTER EKİBİYLE YENİDEN AFRİKA DA

Hayırlı olsun öncelikle Allah utandırmasın. İlangi ve red rainbow dan farklı, onlardan daha güzel ve nadir tropheus türleri varsa onları getirin gerekirse göle sen dal Oğuzhan abi senin gözünden bişey kaçmaz:)

Japonum kan kusuyor!
Birdahaki sefere daha sık bir su değişimi yap ve filtre sistemin olsun anladığım kadarıyla cam bir fanusda beslemıssın ama dışkısından ve yemlerden kaynaklanan amonyak balıkların ölumlerıne neden olur.
26.05.2011 ithalatımız
Frontosa Blue Zaire Kakwele Congo  ları yerinde gördüm gerçekten çok güzel renkleri var fiyat olarak mobadan daha pahalı görsellik olarakta mobanın tahtını alıcak gibi duruyor. Cafer Beye böyle nadir türleri getirdiği için teşekkür ederim.
japonum yumurta attı.
Gerçekten yakışmayan yorumlar arkadaş yardım istiyor siz başka şeylerden bahsediyorsunuz. Yorumunuzu yapın altınada karşınızdakini incitmeden bıraz ufak bı akvaryumda bakılsa daha iyi olurdu dıye not düşün yada belirtin.
Neyse eğer fanusta baska japon balığınz yoksa o yumurtalar döllenmemiştr kı başka japon varsa da erkekmı dişimi bununda önemi var birde japon yumurtasını yer diye bılıyorum zaten almazsanız o yumurtalarını yer.
Saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.