ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
askin01m
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mart 2011 16:50
Son Ziyaret:
19 Nisan 2011 19:47
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Çağın Aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
matematik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Çağın Aydın

SON 10 MESAJI

Yavrular?
En son düşüncem ben küçükleri büyüklerin arasında yakalamaya çalışırsam benden kaçarken ölecekler ki 8 tanesini sayabildim 11 atmıştım  bir ölü çıkardım diğer ikisinin ölüsünü görmediysem yaşıyorlardır diye düşünüyorum(çok saklanabilecekleri yer yaptım) bir günde birşey olmadıysa bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak umarım birşey olmaz ve büyürler. Bu seferde yunuslarım aklımı karıştırıyor çok rahat edemiyorlar(bol kayalıktan) sanki umarım birşey olmadan atlatırım bu mücadeleyi 1 aylık hobici olarak çok fazla deneyim sahibi oldum.
Yavrular?
Yani sorduğum buydu ama biriside küçükler yavruları öldürür dedi ama siz bişe olmaz diyorsunuz ozaman küçüklerle yavruları aynı tanka koyacam teşekkür ederim. Yavrular daha dün çıktığı için pek hareket etmiyorlar o yüzden banada zarar verirlermiş gibi gelmişti.
Yavrular?
Kaçtane yavru tankı yapacam ozaman mantıklı değilki diğer dişiyle erkek yine kur yapıyor ozaman bi 20 gün sonra bi tank daha yaptıracam nereye kadar böyle bir yavru tankı yeterli gelmezmi şimdi iyice kayalık yaptım küçükler saklanıyor ama sanki yunuslarım rahatsız oldu gidecekleri pek biyer kalmadı. Birde yem yiyemezler deyince arkadaş bol attım yemi büyükler yemiyor heralde küçükler nasiplenebilir değilmi yoksa diğerleri zarar veremesede açlıktanmı ölecekler?
Yavrular?
Kaldığım nokta şu sizler ne yapıyorsunuz merak ediyorum. 2 tankım var birinde büyükler diğerinde küçükler şimdi bide yeni doğanlar bir tank dahamı alacam yani yeni doğanlarada küçükler zarar verirmiş yada vermezmi bir akıl veren olursa çok sevinirim 11 tane idi şimdi 6 7 tanesini görebiliyorum küçüklerden bir tane başı kopmuş buldum (maalesef doğallıktan öte üzülüyorum) başkada ölen göremedim daha. Onları geri toplasam ne yapabilirim ?
Yavrular?
Ayrı tankı var aslında ama yeni yavru aldım yenilere zarar verir dedi bir arkadaşım bende bu işte yeni olduğum için büyüdüğünü düşünüp büyüklerin arasına attım şimdi iyice saklanabilecekleri yerler yaptım ama geri alıp yeni doğanların yanına mı koysam buseferde onlar zarar görürmü öyle ortada kaldım anlayacağınız.
Yavrular?
Sarı prenses ve yunus yavrularım bir 20 günlük oldular büyüdüler gibi görünce büyüklerin arasına attım maalesef bir tanesini ölmüş buldum 3-4 taneside kayıp göremiyorum aceba kaç günlük olunca hepsini bir arada rahatça bakabilirim yeni yavrular aldım onlardada bunu yaşamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
İlk yavrularınız nelerdir?
25.03.2011 bu heyecana katıldım
 2. el akvaryum aldım
 30.03.2011  s.p. 15 yavru
 büyük heyecan şimdi bir sarı prenses birde yunus çiftleşti...

sp yunus akvaryumu havuç?
Bir yerde havuç haşlayıp koyarsam renklerinin daha güzel
olacağı yazıyordu. Aklıma takıldı daha yeni olduğum için
daha tecrübeli arkadaşlarım fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Şimdideden teşekkürler. Sarı prenses ve yunus...
160*45*60 tür ve balık sayısı
Pardon yeni üye olduğum için cevap yazamadım ilk defa balık besleyeceğim. Rengarenk olsun ama etçil otçul balıkları nasıl ayıracam neye göre karıştıracam bunun hakkında fikrim yok aslında hem rengarenk hemde uyumlu 5-6 cins ne önerirsinz mesela sarı imparator- yunus- tetra - discus - beyaz prenses -frontoza bunlar bir arada yaşarmı? yada buna benzer nasıl bir karma 5-6 balık adı önerirseniz direk alacam çünkü sabırsızlanıyorum artık dolu görmek istiyorum akvaryumumu :) şimdiden teşekkür ederim...
160*45*60 tür ve balık sayısı
Başta frontoza diye düşündüm ama sonrada rengarenk beni cezbeden bir görüntü olsun istiyorum diyelim ozaman nasıl bir karma önerirsiniz?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.