ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaymaklihoroz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Mayıs 2011 10:06
Son Ziyaret:
24 Haziran 2013 09:41
Toplam Mesaj:
42 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ozan Güngör
Doğum Tarihi:
11 Ocak 1995
Yaş:
29
İl:
Denizli
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


49Litre Canlı Doğuran
110Litre Sarı Prenses(kuruluyor)

SON 10 MESAJI

Sarı Prenses Hakkında
Peki yavru sayısında bir azalma gerçekleşir mi? En iyi üretim tekniği nedir yani annenin sağlığını bozmadan maksimum yavru sayısına ulaşabileceğimiz? Kusturmasam doğumu beklesem 25-30 yavru alabilir miyim? Ona göre kendimi ayarlayıp pipo filtre vs. alıcam yok şayet kusturmak en makul yöntemse 21. gün kusturduğumda sağlıklı bir üretime vesile olacaksam ayrıyeten doğum tankı kurmayacağım. Hem ne kadar bilgili olursam o kadar rahat ettiririm balıkları değil mi. Cevaplarınızı bekliyorum, Saygılar...kaymaklihoroz2012-05-29 13:46:35
Sarı Prenses Hakkında
Geçen Moscow Blue ve Betta (VT&CT) üretimlerimin ardından şimdide Malawiye merak sardım ve 120Litre bir Sp tankına 1 erkek 4 dişi sarı prenses koydum. Merak ettiğim şey ise doğum tankına yumurta alan dişiyi alsam ve sürenin orda dolup doğumun doğal yollarla gelişmesini beklesem herhangi bir kaybım olur mu? Yavru sayısında bir azalma veya dişinin aç kalma sebebiyle dayanıksızlaşıp ölmesini kastediyorum? 

 Tecrübe kazanmış 2. 3. yumurtasını çıkarmış bir dişiyide kusturmasam doğumun doğal yollardan gelişmesini beklesem problem olur mu? Açıkçası kusturma gibi bir faaliyetle dişiyi riske atmak istemiyorum ama yavru sayısında azalma olmasıda istemediğim bir durum? O zaman 15.gün doğum tankına ayırıp 21.gün kustursam daha mı faydalı olur sizce?
Denizli
Bir buluşma ayarlanırsa bende aranızda bulunmak isterim (:
Betta üretimi
Kardeşim thecatch isimli abimiz ve aşağıdaki link ziyadesiyle yardımcı olur sana. Kolay bi iş yeter ki azim olsun içinde. Şimdiden başarılar.

EGE BÖLGESİ BETTA SEVERLER
Sen heryerdesin kardeşim :)
EGE BÖLGESİ BETTA SEVERLER
Ege Bölgesindeki Beta severleri ve üreticileri bu başlık altında toplama imkanımız var mı?
108 LT TAVSIYELER
[QUOTE=Koray Çendik]Malawi beslemeyi düşünmezmisiniz.Mesela demasoni.hiçte zahmetli balıklar değildir,gayet güzelde yavru verirler.Suan inan koyucak yer bulamıyorum cok sükür.Renkleri bandları hoş bir balıktır.tavsiye ederim [/QUOTE]
Düşüneceğim tavsiyenizi sağolun :)
108 LT TAVSIYELER
Yahu chicled lar zahmetli balıklar aslında su kaplumbağası üretmek istiyordum ama çok fazla büyüdüklerini görerek vazgeçtim. Şu an ne yapacağım çok kararsızım canlı doğuranda yavru takibi sıkıntı oluyor beta besleyeceğim sanırım :( İmzama bakma sen onlar çok önceki bilgiler balıklarımı elden çıkarıp salyangoz larla devam ettim ama sonradan sıktı. Sürekli heyecan verecek kaliteli balıklar beslemek istiyorum :)
108 LT TAVSIYELER
108 LT akvaryumda ne besleyeyim. 50 LT de Salyangozlarım var yeniden balık beslemek istiyorum?kaymaklihoroz2012-01-17 13:19:26
beta çiftleşme
[QUOTE=kamilözcan] dişinize dikkat edin .... bettalarınızın yavrusu olursa ben besleyebilirim ...[/QUOTE] Bettalardan yavru almanız sandığınız kadar zor değil. Bir çift beta alıp üretmeyi denerseniz daha çok zevk alırsınız. Hem de ilk üretimini yapan üretici acemiliğinden dolayı yüksek yavru kaybı yaşadığı için ilk batın yavrularını satmaz. En iyisi kendiniz yavru alın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.