ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FORZABJK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Temmuz 2011 12:51
Son Ziyaret:
24 Mart 2012 14:59
Toplam Mesaj:
32 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer ADAK
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Malavi Cikletleri [KARMA]
1 Çift Zebra Ciklet [YAKLAŞIK 300-350 TANE YAVRU]
Ömer ADAK

SON 10 MESAJI

Yeni balıklarım ve evi
Şule hanım bu yaptığınız balıklara eziyettir. Hiç bir balık fanusta bakılamaz. En kısa zamanda bir akvaryum temin edin.
Jebo 825 Dış Filtre İn-Out
Arkadaşlar bugün bi dış filtre aldım. Her şeyi hazırladım in-out kısmında takıldım. Akvaryumdan çıkan su in bağlantısına mı bağlanıcak yoksa out bağlantısına mı ?
GÜZEL,ASİ ve ASİL (ZEBRA)
[QUOTE=Balıkaşkı]Bildiğiniz gibi benim zebralar birkaçgün önce yumurta dökmüşlerdi ilk kez yavrulamalarından olsa gerek, yediler şimdi yuva hazırlıkları yapıyorlar yeni yavruları bekliyorum :)[/QUOTE]

Zebralar yavrularını kesinlikle yemezler. Zebralar yavrularını çok iyi saklarlar 3-4 gün hiç göremezsiniz. Sanırım sizin çiftinizde aynen böyle yapıyor. 

Benim yavrularda serbest yüzüşe geçtiler izlemesi çok keyif veriyor. Dişi zebra sabah yavruları sakladığı yerden çıkartıyor akşam tekrar yerine koyuyor :)
GÜZEL,ASİ ve ASİL (ZEBRA)
Benim erkek zebram bayağı iri ama dişi zebram yaklaşık 5-5,5 cm ve şuan yavrularıyla çok iyi ilgileniyor :) Yaklaşık 300-350 tane yavru var. Yavrula yukarı çok az yukarı çıkıp aşağı iniyorlar. Anne zebram bir yere topladı hepsini ordan çıkanı ağzınaalıp tekrar yerine koyuyor. İzlemesi süper :)
GÜZEL,ASİ ve ASİL (ZEBRA)
[QUOTE=Balıkaşkı]Balıklarım deniz kabuğunun içine yumurta döktü yavrular yüzünce fotoğraf atarım :) şimdi rahatsız etmiyelim çifti :)[/QUOTE]

Hayırlı olsun. Benim zebra çiftimde aynı şekilde yumurtalarını döktüler :). Şuan yavruları başka bir yere taşıdılar yavrular hareket halindeler şuan :) 
GÜZEL,ASİ ve ASİL (ZEBRA)
Benimkilerde çatladı bugün :D Dişi yumurtaları altı başkabiyere götürdü orda kuyrukları hareket ediyo 2 güne hepsi çıkar :)
GÜZEL,ASİ ve ASİL (ZEBRA)
[QUOTE=BySameTT][QUOTE=FORZABJK]Zebra çiftim dün akşam yumurtalarını bıraktılar. Şuan yumumurtaların yanından hiç ayrılmıyolar ve diğer balıkları yaklaştırmıyolar. 1 senedir ciklet bakmama rağmen bu ilk tecrübem. İnşallah kayıpsız büyürler. Fotoğrafları ekliycem.[/QUOTE]
 
Hayırlı Olsun, yumurtalardan 3 - 4 gün sonra balıklarınız çıkmaya başlayacaktır. Diğer balıklara 'yumurtaları korumak' amacıyla öldürücü darbeler vurabilirler, yavrular çıktıktan sonra  2-3 gün balıkları yuvadan çıkarmaya bilir. Siz bile göremeyebilirsiniz. Sağlıklı büyütmeniz dileğiyle..
[/QUOTE]

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
GÜZEL,ASİ ve ASİL (ZEBRA)
Teşekkürler :) .Balıklar şuan kendi halindeler herhangi bir müdahele yok :) Yumurtaları yem verdiğim bölgeye  yapmışlar yemi diğer taraftan veriyorum yoksa yaklaştırmıyolar diğerlerini. Şuan yumurtalar sağlıklı gözüküyorlar herhangi bir mantarlaşma olayı yok. İnşallahda olmaz. FORZABJK2012-02-12 18:11:04

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.