ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Beyazıt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Ekim 2011 17:31
Son Ziyaret:
29 Temmuz 2012 14:59
Toplam Mesaj:
127 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İbrahim Beyazıt KARINCA
Doğum Tarihi:
08 Temmuz 1996
Yaş:
27
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Beyazıt KARINCA

SON 10 MESAJI

IAPLC 2012 Fox Valley
Çok harika bir görüntü elde etmişsiniz, kısacık hobi hayatımda gördüğüm en muhteşem akvaryum tasarımlarından biri. 5 yıldız
JAPONNN
Bitki olmasa olur fakat bitkili bir akvaryumunuz olmazsa yavru kaybedersiniz. Yapay bitkilerde ise(önermem) kaliteli olanlardan almalısınız ve kaliteli olanlarsa diğerlerinden kat ve kat pahalıdır. Akvaryumcuya gittiğinizde 3 tl ye de yapay bitki 30 tl ye de yapay bitki göreceksiniz. Fakat ne olursa olursun yapay yapaydır ve biz akvaryumlarımızda her zaman doğallıktan yana olmuşuzdur. Kalitesiz yapy bitkiler akvaryuma salınım yapar ve suyu bozar.
Akvaryum Kenarında Oluşan Kireç Temizliği
Limon tavsiyeniz kireç için mi yosun için mi , benim akvaryum yosunlarınu bulaşık teli hariç her türlü süngerle sildim fakat çıkmadı, tavsiyeniz yosun içinse hemen deneyeceğim.
DAHA ÖNCE DENEYEN VARMI?
Kum konusuna katılıyorum fakat bitkileri akvaryuma adapte ederken zorluk yaşayabilirsiniz, çünkü lepistes akvaryumları 26 28 derecedir fakat derenin suyu15-22 derece arasındadır(akıyorsa tabi ki daha düşükte olabilir) ve sürekli akan bir sudur. Bu da size zorluk çıkartabilir. Ben Denizli'liyim menderesin bir kolunda ölçüm yaptım 18 derece çıktı. Ortalama bu sıcaklıktadır orası diye tahmin ediyorumBeyazıt2012-07-10 12:05:20
biraz tavisyede bulunsanız fena olmaz
Plastik bitki önerisine katılıyorum ayrıca akvaryumunuza koyduğunuz o taşlar görüntüyü bozmuş, sade kum ve bol bitkili bir akvaryum olursa daha hoş bir görüntü oluşur kanaatindeyim.
Yeni dekor yunus-red kadanga fotoğraflı
Akvaryumuzdaki balık sayısı çok fazla ve uygun değil. Yunusları o akvaryumdan kesinlikle çıkarmalısınız red kadanga hakkında çok fazla bir bilgim yok. Dekor olarak kum renginizle uygun tek renk taşlar kullanırsanız daha hoş olur.
iki moli balığım
Canlı doğuranlar birbirlerine bu şekilde kur yapar ve çifleşirler, dişiler çoğu zaman kaçar erkeklerse her seferinde durmadan aynı olayı gerçekleştirirler. Bu yüzden içinde erkek olan canlı doğuran akvaryumlarında dişiler hasta değilse sürekli hamiledir.
Akvaryumumun yeni misafirleri az önce kusturdum...
Hayırlı olsun. İnşallah kayıpsız büyütürsünüz.
Malawi Akvaryumum
 Yapay bir görünüm elde etmişsiniz, tek tür renkte taş dekor yaparsanız ve balık sayınızı uygun hale getirirseniz balıklarınız daha mutlu olur. Yapay şeyleri akvaryuma koyarsanız salınım vs yapar ve doğal görünümden uzaklaşır.
Suskunlar
Balıklarınız çok hoş görünüyor, Akvaryum hacmi vs. doldurursanız forumdaki bir çok arkadaşa yardım etmiş olursunuz, 
 Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.