ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
marabaris
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Aralık 2011 16:00
Son Ziyaret:
30 Aralık 2013 23:32
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış Maraba
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Lojistik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Barış Maraba

SON 7 MESAJI

1500 lt L şeklinde tank için fikirleriniz
Şimdilik bu projeyi rafa kaldırdık.Risk almaya gerek yok gibi.yeni projem 200*60*60 duvara gömme discus akvaryumu..inşaata kesin karar verdiğimizde tekrar fikirlerinize başvuracağım.

1500 lt L şeklinde tank için fikirleriniz
Öneriniz için teşekkürler.Su sirkülasyonu için iki köşeyede emiş kısmı yerleştirmek sıkıntıyı çözecek diye ümit ediyorum ,ama hala bu boyutta alınacak risk mi karar veremedim şekil için.
1500 lt L şeklinde tank için fikirleriniz
Bilgiler için teşekkürler,birde bunu izmirde birleştirebilecek bir akvaryumcu ile görüşüp ondan da fikrini soracağım,ona göre devam yada tamam diyeceğim :)
1500 lt L şeklinde tank için fikirleriniz
Bu durumda 15 mm cam ile uygun kuşaklar atılarak bu ebatlarda tank yapılabilir..Esassıkıntım olan sump hakkı nda fikri lan var mıdır?hangi tip ve kaç lt olmalı
1500 lt L şeklinde tank için fikirleriniz
Çizimi güncelledim,iç kısımda kısa kenarlarda kalan kısımda ufak bir oda var o sebeple akvaryum L şeklinde olmalı.kayıtları kuşakları çizimdeki gibi yapsak yeterli olur mu?

1500 lt L şeklinde tank için fikirleriniz
Ofiste üçgen akvaryum koyacağım yerim maalesef yok,o işallah eve..Akvaryumu koyacağım yer L şeklinde mecburen çizimdeki şekilde yaptıracağım..

1500 lt L şeklinde tank için fikirleriniz
Herkese iyi günler,ofisimde 150*49*67 lik bir akvaryumum mevcut,fakat daha farklı birşey yapmak istiyorum,uzun zamandır akvaryumun durduğu köşeye "L" şeklinde bir akvaryum yapmayı tasarlıyorum.Ama istediğim ölçüler biraz büyük ondan yapmaya başlamadan önce iyice danışıp,düzgün bir tasarımla bir seferde doğru akvaryumu kurmak istiyorum.
Kabaca bir çizim yaptığımızda böyle bir şekil çıkıyor.bu ölçülerin toplamını akvaryum hesaplayıcısına girdiğimizde ve güvenlik faktorunu 3 e çıkarttığımızda 14 mm cam veriyor,fakat orada ancak düz tip akvaryum için bu çıkıyor.L tipinde de aynı ölçüleri kullanabilir miyiz?Gerçi her ihtimale karşı tabanda 20mm,yanlarda 15mm kullanırım ama yeterli olacak mıdır?Bu ölçülerde cam kestirebileceğim iki fabrika da tanıdıklarım var,gerçi daha onlarla da görüşmedim ama alt camı tek parça kestirebileceğimi düşünüyorum,yeterli kalınlıkta ve miktarda kayıt / kuşak ile de desteklenirse olur gibime geliyor.Camları kestirip ofis içinde montajını yaptırmayı planlıyorum.
Birde ayrı bir konu da bu ölçüleri cam kalınlıklarını ,işçiliğini vs oynayarak yaptığımı varsayalım ,bir de uygun bir sump sistemi gerekecek ki,esas soru işaretlerim orada,çünkü daha önce sump yaptırmadım ve kullanmadım,uygun sump şeklini de ilk yapım aşamasında bulup camları ona göre yapmak gerekecektir.Sump konusunda hem sump ebatları hem de sump tipi olarak tavsiyeniz ne olacaktır?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.