ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
efendy06
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
16
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Temmuz 2006 19:45
Son Ziyaret:
22 Kasım 2020 23:12
Toplam Mesaj:
1077 [0.17 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Şahin
Doğum Tarihi:
08 Nisan 1985
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
İngilizce Öğretmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat ŞAHİN
Şimdi kapıları kapatın ! Yüzümüzü ışığa doğru uzatacağız…
Giyotin inecek.. Tekrar uzatacağız…
İnecek... Uzatacağız…
Gün gelecek, giyotin kesemeyecek: Kazanacağız!...

SON 10 MESAJI

Hepsiburada Ne Durumda...
Selamlar dostlar.
Başınıza gelirse diye anlatacağım. Ben sinir harbi yaşıyorum adamlarla, siz daha dikkatli olun.
21 Mayıs tarihinde hepsiburada üzerinden 2 adet gardırop aldım. Bunu alırken özellikle satıcısı hepsiburada'nın bizzat kendisi olduğu ürünleri tercih ettim.
30 Mayıs tarihinde bu siparişten vazgeçtim. İptal etmek için siteye girdiğimde "faturası kesilmiştir, iptal işlemi bu aşamada yapılamaz" yazıyordu. Müşteri temsilcisini arayıp yardım rica ettim, cevaben "efendim fatura kesildikten sonra ürün kargolanmak durumunda. Kargo size geldiğinde teslim almayıp iade gönderebilirsiniz. Bu durumda ücret iadesi yaparız." dedi. Sordum, daha çok var kargo tarihine, neden faturasını kestiniz diye, "efendim bir iki gün önce kesiliyor, ürününüz planlanandan erken kargolanacak" diye bilgi verdi. Bende madem öyle, tamam gelsin, teslim alır kullanırım dedim. Rezillik ise burada başladı.
Henüz (6 temmuz) bana teslim edilen bir ürün yok. O kadar yok ki ürün lojistik firmasına 4 temmuzda teslim edilmiş. 34 gün önce fatura kestiler. Müşteri temsilcisine bu ürün gelmiyor, taahhüt ettiğiniz süre de geçti, iptal etmek istiyorum dediğimde aldığım cevap "efendim ürün size gelsin, teslim almayın, iade olur" oldu. Yahu zaten ürün gelmediği için iptal etmek istiyorum, gelse teslim alacağım, niye geri göndereyim, sorunum zaten ürünün gelmemesi, bulduğunuz çözüm ise gelmesini beklemek mi? diye sordum. "efendim elimizden gelen bir şey yok, beklemeniz gerekiyor" cevabını aldım. Aşağıdaki linkte ilgili siparişimin detayları, hepsiburada ile olan yazışmalarımız mevcut.

[URL]https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/hepsiburada-kargoya-verilmeyen-ucreti-de-iade-edilmeyen-urunler[/URL]

Strafor Kutudan Akvaryum
[QUOTE=mnurtac]

Merhabalar,

Öncelikle sizin gibi bir hevesle bu maceraya başladım. Profilimde tanıtımım var ciddi bir çizim ile hevesli bir şekilde tasarımı tamamladım şelalesinden tutun taşına kumuna herseyine yalnız sonuç hüsran. İlk sızma denemesinde 3 delik vardı 3 deliği kapattım deneme yaptım 6-7 delik oldu onları kapattım bir deneme daha yaptım süzgeç e döndü. Straforu elinizde ne kadar oynarsanız buna suyu boşaltma ve doldurma da dahil o kadar çatlıyor. Catlaklarleri siz görmüyor şu doldurunca sızmadan anlıyorsunuz.. tavsiye etmem ama uğraşmak isterseniz size 15 günlük emeğim olan tanıtım konumdaki strafor tankımı hediye edebilirim tekrar tekrar ders silikon belki sonuca varır :) [/QUOTE]

Anlaşılan verimli olmayacak. Her yanı cam sevmiyorum artık. Başka bir çözüm bulmam gerekecek bu durumda. Straforun güzel yanı derzle kaplamadan önce fon olarak iç tasarım olarak aklımızdan geçen her şeyi yapabilme fırsatını tanıyor olmasıydı ancak tam olarak bahsettiğiniz konuyu merak ediyordum. Strafor yeterince rijit olabilecek mi diye düşünüyordum, söylediğinizden anladığım, olamıyor.

Teşekkür ederim, saygılarımla...
Strafor Kutudan Akvaryum
[QUOTE=AlperDemir]Fugapool gibi bir adı vardı sanırım sürülen şeyin. O malzeme sayesinde straforla temas kesiliyor ve straforun dayanımı arttırılıyor.[/QUOTE]

Fuga pool derz dolgusu hocam. [URL]https://urun.n11.com/derz-urunleri/kalekim-fugapool-2900-1-6mm-beyaz-derz-dolgusu-20kg-2921-P275508407?gclid=CjwKCAjw2a32BRBXEiwAUcugiDs8N79KjjCwQcVNM_1xAkeBawRGuc8MtgPXz7rG7iqexQUC1dtbcRoCek4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds[/URL]

Şöyle bir malzeme kendisi. Ancak hani köpük ve suyun temasını tam olarak keser mi bilemedim. Sonuç itibarı ile köpüğün üzerine sürülecek ve zamanla çatlaması muhtemel. Deneyen var mı diye merak ediyorum. Hani belki uzun vadede gözlemlerini paylaşabilecek birisi vardır [:)]
Akvaryuma Tahtadan Kapak Olurmu Nasıl Yapabilirim?
[QUOTE=Yunus_Krgl]50 20 30h bir akvaryumum var kapağa ışık takmıştım ama ışık akvaryum yem yerinin orda olduğu için küflenme yapıyordu, litrede düşüş yaratıyordu o yüzden bende babama baba kapak yapacam dedim nasıl yapabiliriz dedim
o da bana sana fabrikadan tahta parçası getirecem dedi biz onu akvaryuma nasıl takabiliriz Tavsiyeleriniz varmı[:?] (akvaryuma bitki gelecek 12 watt led ışıkta takcam)

Yardım etcek yokmu? [/QUOTE][QUOTE=Yunus_Krgl]50 20 30h bir akvaryumum var kapağa ışık takmıştım ama ışık akvaryum yem yerinin orda olduğu için küflenme yapıyordu, litrede düşüş yaratıyordu o yüzden bende babama baba kapak yapacam dedim nasıl yapabiliriz dedim
o da bana sana fabrikadan tahta parçası getirecem dedi biz onu akvaryuma nasıl takabiliriz Tavsiyeleriniz varmı[:?] (akvaryuma bitki gelecek 12 watt led ışıkta takcam)

Yardım etcek yokmu? [/QUOTE]

Nasıl bir tahta gelecek, elinizde yeterli alet edevat var mı? El beceriniz iyi mi?

Daha önce su kontrası ile yapılmış kapak gördüm. Çok uzun ömürlü olmayacaktır. Sonuçta ahşap nemi emer. Bu nemden kaynaklı yosun problemi yaşayabilirsiniz. Tabi uygun bir vernik ile aşılmayacak bir problem değil. Elimizde akvaryumun, gelen tahtanın ve yapılmak istenen kapağın görüntüsü olsa daha fazla bilgi verilebilir.

Saygılarımla...
Strafor Kutudan Akvaryum
Selamlar,

Bir süredir youtube üzerinden takip ettiğim birkaç kullanıcının akvaryum yapımı videolarında gördüğüm ve aklımı kurcalayan bir husus var. Strafor kutulardan yapıyorlar akvaryumu. Akvaryumun içinin görünmesini istedikleri kısımlardan straforu kesip yerine cam koyuyorlar. Sonra straforun tamamını uygun derz olduğunu düşündüğüm bir harç ile sıvıyorlar.

Yapımı kolay, final görüntüsü güzel bir çalışma. Lakin straforun hem dayanımı konusunda hem de salınımı konusunda ciddi soru işaretleri de oluşuyor kafamda. Acaba deneyen ve sonucunu bilen var mı?

Bir videoyu da şöyle paylaşayım ki tam olarak neyi kastettiğim anlaşılsın;

[VID]https://www.youtube.com/watch?v=IVERhgF7kds[/VID]

Saygılarımla...
Sigarayı bırakmak
Takviye ile bıraktım. Alternatif nikotin alım metodu uyguluyorum (elektronik). Hala zararlı biliyorum, ancak yanma işlemi ile ortaya çıkan tonla zehirden uzaklaşmış oluyorum.
Yavru Köpek Hakkında Gerçekten Önemli
Değerli Arkadaşlar,

Kısaca konunun özeti şu, 50 günlük olduğu söylenen ancak daha küçük olduğunu düşündüğüm husky cinsi bir köpek yavrusu geçti elime. Almışlar, bakamamışlar, 2 gün sonra sıkılmışlar falan klasik hikaye. Sadece süt içiyor, o da ishal yapıyor. Kuru maması var ama yemiyor. Ne yedirebilirim? Konu çok acil çünkü köpek çok küçük, ishali kaldırabilecek kadar gelişmiş değil.

Edit: Bir hayvan forumunda saatlerdir cevap alamadığım soruma motosiklet forumunda yarım saatte cevap aldım. Muhteşem, gerçekten muhteşem.[EDIT]efendy06,2015-07-08 16:30:54[/EDIT]
Astronotun gözünde opaklaşma :(
Geçmiş olsun. Tedavi etmek için ne yapıyorsunuz?
Kaza Oldu
Geçmiş olsun.
Yunuslarımda beyaz nokta var
Emrah bey beyaz benek makaleleri var. Bence bir okuyun, daha sonra teşhis koyup tedaviye başlayın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 7 Online Kullanıcı, 4 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.