ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nojah
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Mart 2012 14:38
Son Ziyaret:
22 Ekim 2015 15:48
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
samed isyapan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

samed isyapan

SON 10 MESAJI

Arka fon problemi
Bir jilet secenek sıcak silikonla yapıstırılmıssa ısıtarak cıkarta bilirsin soguk silikon ise parke kazıma jiletleri var deniceksin :)
Beyaz Çimento
Çimento olmaz arkadaşlar .
merhaba arkadaslar
Sefa bey tesekkurler balıklar cok kucuk bende bundan soz ediyordum daha tırnagınızdan biraz buyuk korktum bian bende diger arkadasın yorumundan.
merhaba arkadaslar
Öncelikle teşekkur ederim balıklar fazla diyorsunuz hakkaten fazlamı ? Bende akvaryumda balık goremiyorum diye sikayetciyim. tmm acemiyim birazda toparlanmaya calısıyorum saygıda duyuyorum yorumlarınıza fakakt aklım karısmadı desem yalan olur cunku baska bir yorumda farklı birseyler soylenmıstı sanırım tesekkurler yardımlarınız ıcın.
merhaba arkadaslar
Merhaba benim bugun aklıma takılan belki yardımcı olabileceginiz bir sorum daha var. Sarı prenses ve yunus olmak uzere toplam 14 balıgım var tankınm 150 litre civarı akvaryumdaki canlı çeşitliligini arttırmak istiyorum tabiki diger canlıları rahatsız etmeden.Aklımda hep kerevit vs canlılar var alsam nasıl olur yada almasam mı bilmiyorum yani acıkcasi degişiklik istiyorum fakat diger turlerın ekolojisinide bozmak istemiyorum yardım edersenız sevinirim.
sarı prenses yunus..
Arkadaşlar tankım yaklşık olarak 150 litre 9 tane sarı prensesim 2 si erkek yaklasık 4-5 santim  aynı sekılde 4 tane yunusum  2 copcu 2 vatoz  bol kayalık yunuslar ıcın se ozel kum bir bolum bulunmakta gelelim soruma.

Benim derdim sonzamanlarda ortaya cıktıki canımı cok sıkıyor bişiler yanlıs gidiyor balıklarım korkuyorlar bırısını gordulermı nereye kacaklarını sasırıyolar neden bole oldu bilmiyorum aslında ufak ken elimi bile soksam suya gelirlerdi elime suan daha gormesınler kacacak delik arıyorlar bi fikri olan varsa yardımcı olabılırmı uzuluyorum valla....
koku sorunum var.
cok teseekurler dediklerinizi uygulamaya aldım insallah yararı dokunur saygılarımla..
koku sorunum var.
arkadaslar yaklasık 130 litre akvaryumum var alltta beyaz tas kırmıslar gibi ince olmayan bir kum 4 adet denizden alınmıs iyice yıkanıp 48 saat kaya tuzunda bekletilmiş mercan 2 lapistes 2 molly 3 vatoz ve 2 yavru var iç motor kullanıyorum sıksık temizliyorum haftada 1 kez veya 2 fakat suan yogun ilginc bir koku olustu akvaryuma yaklasınca hissediliyor yardımcı olursanız sevinirim..
Yeniyim onerilerinize acıgım
Arkadaş lar ben akvaryuma denizden tas aldım kaya tuzu ile temizligini yaptım 48 saat kadar suda beklettim fırcaladımda tasları fakat akvaryumuma koymamla 3 gun icinde 1dişi 1 erkek moly ve 1 dişi lapistes kaybettim. ama diger 1 dişi 1 erkek lapistesim ve yavruları 1 dişi bir erkek plati ve yavruladılar onlarda saglıklı bir sekilde kaldılar nedeni nedir acaba daha fazla balık olsun istemiyorum.
MERHABA
merhaba arkadaşlar 65*40*40 sanırım. yeni bir akvaryum aldım.  yeni basladım zaten bu hobiyede. yaklasık 100 130 litre civarı tankım. akvaryumumu şekillendirmek istiyorum futboll sahası gibi bir boşluk olsutugunu dusunuyorum suan daha karar veremedigim fakat yinede bos kalmaması icin icine koymak zorunda oldugum 7 balıgım var. 1 erkek 3 dişi lapistes 1 erkek 1 dişi moly 1 erkek 1 dişi panti diyolar sanırım  alt kısım beyaz  kum .
 
 
Benim sizden ricam bir arada yasaya bilecek cinsler nelerdir. canlılarıma işkence etmemeden onları nasıl yetiştirebilirim tankıma uygun turler nelerdir. tankıma şekil verebilecegim objeler nellerdir. kısacasaı ne yapmam gerekiyor. yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden tesekkurler saygılarımla.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.