ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Jeosjo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Mart 2012 18:12
Son Ziyaret:
21 Mayıs 2013 14:22
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erol Kavas
Doğum Tarihi:
15 Aralık 1991
Yaş:
32
İl:
Izmir
Meslek:
Oto Anahtar.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Özellikle Agresif & Vahşi Türler

SON 10 MESAJI

heagen kum
8.4 litre çıkıyo kardeş. Takriben bi 7-8 kilo senin işini görür. Hesaplayıcının Linki : http://www.akvaryum.com/Hesaplayici/filtrasyon_isitici_kum.asp
Lepistes için yem
Granül ve pul yemi Lepistesler yer, dip yemi de çöpçüleri mutlu eder. Ama kurutulmuş karidesi atarsan onu yiyeceklerini sanmıyorum, ancak çok ince parçalara ayırmalısın ki ağızlarına girebilsin. Ben Lepistes yada tetra türünün pek karides yediklerini görmedim, karidese atlamazlarsa şaşırma. Bitkisel yemi de Günde bir öğün az miktarda verebilirsin.
Başka Balıkara zarar verirlermi
6 -7 cm diosun, o boyda çiftleşeceğini sanmam. Malawi türüyle Malawi baktığın için bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Tam 10 yıl oldu ve bugün hobiden soğudum
Lions Cove kolonime 2d 1e eklediğimde bnmde başıma geldi. sabahına eskilerden bi dişi ölmüştü yeni koyduğum erkek de tabanda hareketsiz yatıyordu. ordan alıp başka bi akvaryuma koydum suya bol miktarda oksijen verdim. 1 gün içinde kendine geldi ama ondan sonra hep ürkek davrandı. Bende de soğuma oldu 5-6 ay snra koloniyi sattım.
Astronot Şişkinlik
İç parazit hastalığı olabilir, o şişkinlik yapar. Seranın ve deepin çözeltileri var balığı karantinaya alıp suyuna ondan karıştırabilirsin. Bi de sarımsağı ve suyunu yeme karıştırıp kurutursan onunda iç parazit hastalıklarına iyi geldiği söylenilen ve benim doğruluğuna inandığım bi yöntem daha var.
Yılanbaş beslemek istiyorum
Dayanıklı bitkiler koyabilirsin çünkü bitkilerle pek ilgilenmeyecek ama kuyrukları oldukça güçlü kum vs ne varsa havalandırıyorlar özellikle tavuk, yem vs parçalarken. Fazla kayalık koymanı önermem geniş yüzme alanı ister. Çok sağlam bi filtreleme sistemi gerekli. Tehlikesine gelince 15 cmlik bi yılanbaşı 45 dakikalığına Colossoma macropomum cinsi pacu ve 2 astronotun yanına koydum. Diğer akvaryumda su değişimi yapmam gerektiği için. Geri döndüğümde pacunun yarısı yoktu. Pacu 40 cmdi. Saygılar
Kaplumbağam Çok Yemek Yiyor
Yem türünü değiştir, belki tek tip beslenmekten dolayı içinde parazit oluşmuştur.
hayalet balığı
Hayalet balığı yavruları yiyebilir ve kaçmayan balıklarında yumuşak yerlerine zarar verebildiği biliniyor. Ama Tankınıza bağlı birazda, Bol bitkili Akvaryum sever hayaletler o şekilde kendilerini güvende hissederler. Bitki ve Hayaletin giremeyeceği kaya oyukları olursa yavrular da yaşayabilir. Yavru yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum, yazdıklarınızın hepsi nispeten dayanıklı türler zaten.
Kaplumbağam Çok Yemek Yiyor
Kaplumbağanız çılgın :D Bazı türlerin Bahar döneminde çok yiyip Kış dönemi için Stok yaptıklarını duymuştum. Belki öyle bişeydir. Ama kum yemesine anlam veremedim.
Hangi bitkiler ?
Balıklar bir arada yaşar bi sıkıntı olmaz. Kum olarak siyah hagen yada midye kırıgı kullanmanızı tavsiye ederim, mineral olarak güçlü kumlar.. Mango kökünün suya hiç bi zararı olmaz aksine neon türleri çok yumuşak su ister mango ph ı 6 seviyelerine indirir. Çöpçülerinizi tetralardan başka rahatsız edebilecek bi balık yok saydıklarınız arasında ki onu da sanmıyorum şahsen bnm akvaryumumda bi sıkıntı olmuyo. Co2 sistem ise beslemek istedğiniz bitki türlerine göre değişkenlik gösterebilir. Bence Akvaryumu bol oksijen ile havalandırın, bol ışık alsın ve ilk başlangıç için şu seranın sıvı bitki gübrelerinden kullanın .Daha sonra hindistan cevizi torfu kullanabilirsiniz Toprağın altına. Kullanmasanız bile iyi bi ışık aldıktan sonra iyi bi şekilde gelişir bitkiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.