ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hussein
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Temmuz 2006 00:16
Son Ziyaret:
07 Aralık 2014 18:53
Toplam Mesaj:
99 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hüseyin başkara
Doğum Tarihi:
24 Kasım 1984
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
makina müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

hüseyin başkara/ANKARA

SON 10 MESAJI

300 Lt Discus Başlangıcı
Selamlar.Bence sayıyı 8 yada 10 a çıkartıp balıklar 1.5 yaşına gelene kadar kum ve bitki eklemeyin ve günlük yüzde 10 su değiştirin, o zaman izlemeye değer daha sağlıklı ve yetişkin discuslarınız olucaktır ayrıca yanında eş tutanlar da olucaktır.
Yeni 25Lt karides akvaryumum
florasan yeşil görünüyor eğer yeşilse değiştirmeniz iyi olur bitkiler yeşil ışıkta fotosentez yapamaz.
Ölçüm süprizi

Sudaki karbondioksit ve su tepkimesi ile H2CO3 oluşur.Bu bileşik sudaki ph ve kh değerine göre hidrojen(H) ve bikarbonat(HCO3) iyonlarına ayrılarak sudaki kh ve ph dengesi yakalanır. Sizin toplam sertliğinizin değişmesi içindeki geçici sertliğin değişmesinden kaynaklanır. Hidrojen asitliği artırarak ph 'ı düşürür, bikarbonat ise sudaki değişken sertliği(kh) arttırır ve aynı zamanda bu iyonlar iletkenliği artırır.

Bu Discuslar gerçek olamaz
vahşi discus bunlar ,red solid nhamunda yanılmıyorsam çok güzeller bencede ancak özel siparişle ithalatçıya getirtilebilirler.
Discus Kitapları Getirtme
İlk kitap discus fish benden hediye olsun pdf formatında.
 
http://rapidshare.com/files/197680263/Discus_Fish.pdf.html
Hangi osmos cihazi
Bu kadar parayı kesinlikle osmosa verme derim bunda üretim teknonojisi sadece membranında o da en iyisi 70 ytl.geri kalanı ıvır zıvır.Ama eğer kullnışlı,membran ömrü gösteren,dijital ev tipi bişey alıcaksan o ayrı.Nz kurumsalında osmos cihazları taiwan malı.istanbul necatibey caddesi osmos diye arat google dan firmalara tel.aç sor ben 230 ytl ye aldım,kargoyla gönderdiler,6ms çıkışı var,full aksesuar,depolu,taiwan malı, sana 500 ytl ye satıcakları da aynısı.
Ölüm Ardından
Sera baktopur direk iç parazit durumlarında kullanılır ve aksine akvaryumdaki biyolojik dengeyide bozarsınız.Anlattığınıza göre, daha önceden büyükler o en küçüğü hırpalamış zayıf düşmüş ve su değişiminden etkilenip ölmüştür.Diğer balıklarda hastalık belirtisi görmüyorsanız kararma beyaz dışkı vb... bişey kullanmanıza gerek yok.
Discus mu ?Yeni resimler 4. sayfada
Hayırlı olsun akvaryum ve balıklar çok güzel görünüyor ama keşke bi 6 ay kumu çıkarsanız  süper form olucaklarına eminim.
Boyası çıkan redmapler
Chainin tüm redmaplerinin son hali bu şekilde.Yetişkinliğe doğru beyaz ağırlığı artıp parlaklaşıyor.Sanırım ilk aldığınızda yavru ve renkleri oturmamıştı.
3000 calvus ve diğerleri (Resimler eklend
Meslektaşım olarak sizi gönülden kutlar ve başarılarınızın devamını dilerim.Hobinizde olduğu kadar mesleğinizde de çok başarılı olduğunuz belli oluyor ki binlerce  balıktan söz ediyorsunuz,zaman konusunda nasıl bir sisteminiz var bilmek isterdim,bizler günleri 24 saat yaşarken siz 72 saat falan mı yaşıyorsunuz yoksa:) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.