ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tutarfatih
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]1007,2[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Temmuz 2006 01:55
Son Ziyaret:
27 Mayıs 2012 22:57
Toplam Mesaj:
136 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Tutar
Doğum Tarihi:
11 Eylül 1978
Yaş:
45
İl:
Istanbul
Meslek:
pilot
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih Tutar

SON 10 MESAJI

Diskus dergisi...

Kerem Bey,

Bildiğim kadarıyla pirhana ile discus aynı bölgede yaşamıyor.Amazonda bu kadar can alıcı renklere sahip değiller.Bu konuyla ilgili bulabilirsem size bir link yollayacağım.

Sevgiler selamlar...

Diskus dergisi...

Kerem Bey,

Discusla ilgili ne öğrenmek istiyorsunuz acaba?Yani size eksik gelen nedir?

Discuslarımda Üreme Problemi

Şuanda balıklar çok uyumlu yavrularına küflenmesine rağmen sonuna kadar bakıyorlar.Sanırım uyum problemini atlattık şimdi çift için doğu eğerleri bulmaya geldi sıra.Bugün suyu 100-130 ms. 5.5 ph.a ayarlayacağım.Gelişmelerden sizleri haber edeceğim.

Sevgiler selamlar...

Teşekkür

Geç oldu biliyorum kusura bakmayın.Tebrik ve övgü dolu sözleriniz için çok teşekkür ederim

 

Discuslarımda Üreme Problemi

Hasan Bey ve Caner Bey öncelikle çok teşekkür ederim.

Hasan Bey,

Tel tekniğine internette daha önce rastlamıştım fakat öyle bir düzeneği nasıl yapabilirim bilmiyorum.Yani hangi malzemeyle yapmalıyım koniye ve yumurtlara mesafe ne kadar olmalı.Hiç böyle bir düzenek yaptınız mı yada kullandınız mı?

Caner Bey,

Daha önce discustan yavru aldım.O çiftte hiçbir problem yaşamıyorum. Bu çift çok güzel ve yumurta sayısı daha fazla bu yüzden üretmek istiyorum. Bu dişiyi daha önce başka bir erkekle eşleştirdim.Yumurtlar yendi o zaman sorun erkekte sanmıştım.Sonra bu erkekle eşleştirdim.Yine aynı problem.İlginç olan şu hep aynı saatlerde yiyor yumurtları ve yumurtlarda küflenme çok az sayıda oluyor.İlk yapmayı düşündüğüm 2nci gün 45-48nci saatler arası dişiyi akvaryumdan çıkarmayı düşünüyorum.Gerçi daha önce bir kere denemiştim faydası olmamıştı ama erkek o kadar iyi bakıyori yumurtalara bir şans daha vermeye karar verdim.

Sevgiler selamlar...

Discuslarımda Üreme Problemi
Sevgili Dostlarım,
Çok güzel bir discus çiftim var.5-6 günde bir 150 civarı yumurta diziyor ve çok iyi bakıyorlar yumurtalara.Birçok su değerinde denememe rağmen dişi 2nci gün yumurtaları yiyor.En son yumurtlamada çok ümitlendimtam 48nci saate yaklaşırken bi baktım yemiş yumurtaları.Dişiyi ayırıp sadece erkeği bırakmayı düşünüyorum.Fikir ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...
Sevgiler selamlar...
Yeni Diskus

Birinci resimdeki balığınız söylendiği gibi yanık kalmış olsa da bence dert etmeyin.Önemli olan şu balığınız çok sağlıklı görünüyor.Zaten kendimize de bakarsak hepimiz 185 boyunda değiliz bazılılarımız(mesela ben ) yanık kalmışız ama bunu dert etmiyoruz önemli olanın sağlıklı olmamız. İçinizi rahatlatması için bir şey daha eklemek istiyorum8cm civarı bir balığım yavru veriyor ve çok da güzel bakıyor yavrularına.(Bu balık 5nci discus yarışmasında 2nci olan balıktır "minik discusum ve annesi" ). Balığınızın genetik bir problemi görünmüyor sadece yanık kalmış bu onu daha az sevmenizi daha az özen göstermenizi gerektirmez.Eğer hakettiği ilgiyi gösterirseniz o da size hakettiğiniz karşılığı mutlaka verecektir.

Sevgiler selamlar...

Sİlindi
[QUOTE=Birol]

Fatih Bey,

Size bu konuyla ilgili son olarak şunu söylemek isterim, 2. olan balığın sahibi o güzel fotoğrafın yanına balığını tam anlamıyla gözler önüne seren bir fotoğraf daha ekleseydi, inanın aldığı dereceyi fazlasıyla haketmiş olacaktı diye düşünüyorum.

[/QUOTE]

Birol Bey

Zaten balığımı tam anlamıyla gözler önüne serdim.Yani "Minik Discusumu" bu fotoğrafı zaten ikinciliğe taşıyan en büyük etkenlerden birinin yavrunun annesiyle ilişkisi olduğunu düşünmekteyim.Annesi her ne kadar benim gönlümün birincisi olsada tek başına belki bu dereceyi alamazdı.

Saygılarımla...

tutarfatih2007-2-11 13:25:15
Teşekkür

5. Akvaryum Canlısı Discus katagorisinde

2nci olan fotoğrafımı ve discuslarımı bu derecelere layık gördükleri için sevgili jüriye, verdikleri oylarla beni destekleyen arkadaşlarıma, yarışmayı düzenleyen site yönetimine ve sponsor firmalara çok teşekkür ederim

Sevgiler selamlar...



Teşekkür

Tamer Bey,

Tebrik ediyorum.Çok güzel balıklarınız var ve size ait oldukları için çok şanslılar...,

Sevgiler selamlar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 18 Online Kullanıcı, 10 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.