ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmet078
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Kasım 2012 16:48
Son Ziyaret:
06 Temmuz 2013 15:28
Toplam Mesaj:
45 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Özcan
Doğum Tarihi:
24 Haziran 1994
Yaş:
29
İl:
Karabük
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Özcan

SON 10 MESAJI

Arkadaşlar akvaryum küçük mü ?
Sana tavsiyem ya yunusu akvaryumdan çıkarman yada akvaryum hacmini büyütmendir. Onur Nergiz2013-07-06 18:16:38
Yeterlimi?
Oncelıkle 3dnin 70 Lt lık bır akvaryuma yeterli oldugunu dusunuyorum.İleride gelecek yavrularıda dusunmemiz gerekir.Erkek sayında ideal.
Isık Konusuna gelınce ıse 4 saat yak 2-3 saat ara ver bi 4 saat daha yakmanı oneririm(Tabi bu gunde en olması gereken). Isıksız bıtkı kesınlıkle buyuyemez ve zamanla solar.
Dere kumu ıse bıtkı ıcın idealdir.
Keyifli Forumlar
Çiklet ve Diğer canlılar
Canoz Silver Sharkı Ciklet türleriyle yaşamaz diye biliyorum.Yanlısım varsa benden daha tecrübelı arkadaslar duzeltsın.
Keyifli Forumlar.
Lepistes olurmu dersiniz ?
Kardesım akvaryumun lepistes ıcın yeterli hacimde.Ama 1d 3e yerıne 1e 3d yaparsan cok daha iyi olur.
Keyifli Hobiler.

Balıklarım Ölüyor
Arkadaşlar 80 Lt bir akvaryumum var içerisinde 12 tane moli balıgım vardı ve 13 tane yavrular büyük molilerimden 2 tane yavrulardan ise 5 6 tane kayıpverdim. Balıklarda gözle görünür hiçbirsey yok fakat sabah kalktıgımda akvaryuma baktıgımda balıgın oldugunu goruyorum.Şu sıralar buyuk balıklarda ölüm yok ama yavrularda oluyor. Yardım Ederseniniz sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Akvaryumda Seçim
Canlı bitki görünüş açısından da iyidir ama balıklar hastalansa akvaryumu ilaç la müdahale edemiyosun bitkiler ölür diye tek kötü yanıda bu bence tuz metilen falan katmıyacaksın alınca ben hastalıkla uğrasıyorum su aralar zor oluyor.
Moli hastalık
Ya arkadaşlar iyileşip ana tanka attığım balıkta yeniden olustu bu hastalık ana tankta bişi var ama çözemedim.Gözünde daha az var bu defa ama ağzındada olmuş böyle beyaz pamuk gibi dikkatli bakınca
Moli hastalık
Teşşekkür ederim ama balıklarımda beyaz benek yok.Siyah balığımın birinin sadece pullarının çok az bi kısmı kazınmıs gibiydi onunkide geçti kaya tuzu eklediğim tanka alınca bugun 2 tane yavru molim mi ölü buldum balıkları dikkatlice inceledim dış görünüşlerinde hiç birsey yok siyah molilerde iyileşme sürecindeler baya azaldı gözünde mukusumsu tabaka tank daha 1.5 haftalık bu ölümler acaba tanka erken ekledğim için mi oldu balıkları anlamadım.
Moli hastalık
Arkadaşlar hasta balıkları tedavi etmekde kullandığım 13lt akvaryumuma koydum 2 gün önce siyah moliden 2 tanesi kaya tuzu koymustum bugun birini çıkarttım iyileşmiş ama ana tanktaki 2 siyah molimde daha gördüm hastalığı onlarıda 13lt ye koydum.Bir tanesini dediğiniz gibi vucudundada var gibi ama pulu dökülmüşte olabilir.Çünkü vucudundakiler derinin bi parcası gibi Sadecee gözleri hafif pörtlek gibi musumsu bi tabaka var foto lamaya çalıstım ama fotografta güzel çıkmıyor belli olmuyor.
Bu hastalığın sebebi ne anlayamadım diğer beyazlarda sarılarda suanlık bişey yok Allah a şükür yarım %20 su değişimi uygulayacağım.Bitki olduğu için ana tanka tuz atamıyorum.
Ek olarak sunuda söyliyim saz larda böyle ağsı bi tabaka olmustu hastalık gelmiş hastalıklı dalları kestim attım.Acaba bitkiden geçmiş olabilir mi balığa buda kafamı kurcalıyor?
Moli hastalık
Su ıstıcım henüz yok havalar sıcak olduğu için gerek duymamıstım.Suyum 1 hafta dinlendirildikten sonra akvaryumu koyulmuştu.Beyazlarda sarılarda hiç birşey yok sadece siyahların gözleri mumsu mukusumsu bir tabaka var gözlerinde kimi zamanda örümcek ağı gibi uzuyor.Fotograf koymaya çalısacağım telefonun programını indirebilirsem.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.