ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Dionysos583
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Kasım 2012 23:25
Son Ziyaret:
10 Eylül 2017 01:48
Toplam Mesaj:
120 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer CEYLAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ömer CEYLAN
Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi tercih edin./ Atatürk

SON 10 MESAJI

4 Yıl Sonra Başlıyorum Her Şeyi Unuttum?
Arkadaşlar merhaba ben eskiden canlı doğuranlar vatozlar karidesler beta falan tarzı şeyler besledim. çok özledim o güzellikleri. akvaryumlarım biri 35 litre biri 20 litre. 4 yıldır bodrumdalar ne haldeler bilmiyorum. 50 litrelik yeni akvaryum almak istiyorum. ve bol yeşillikli bir akvaryum yapacagım aylarca balık koymayı düşünmüyorum karides dışında. sonrasında tetra,moli,lepistes gibi canlı doguranlar koyacagım. neler almam gerekiyor. hangi bitkileri almam gerekiyor. nasıl motor almam gerekiyor? her şeyi teker teker anlatabilir misiniz? çünkü şuanda japon balıgı bile bakmayı unuttum. akvaryum yeni yaptırırsam 50 litrelik ne kadar tutar? filtre fiyatları falan ne kadar? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bir Çok Canlı Doğuran Baktım Şimdi Sıra?
2dişi 1 erkek lepistes 4-5 karides 1 vatoz atsam nasıl olur? iç filtre yavruları çeker mi? tam bir filtre markası önerir misiniz?
Bir Çok Canlı Doğuran Baktım Şimdi Sıra?
Arkadaşlar simdiye kadar bir çok canlı doğuran , beta , karides tarzı balıklar baktım sonra 3 sene önce eve inşaat girdi hepsi telef oldu şimdi 20 litre de bakmak istiyorum küçük bitkili bir akvaryum. 2-3 lepistes bir vatoz 2-3 karides ... şimdi akvaryumum çok kirli elimde 20lik 30luk 40luk bir de 5lik var ama ben 20likte yapacağım çünkü annem izin vermiyor... şimdi her şeyi unuttum ilk baş o eski akvaryum içindeki su , kireç lekeleri nasıl çıkar yıllardır bodrumda sonrasında hangi bitkileri alabilirim ve nasıl kum,motor,filtre tarzı neler gerekli herşeyi sırasıyla yazar mısınız? ses olmasın fiyatta verin lütfen o da fazla olmasın izmirden temin edeceğim..[:)]
1 yıl aradan sonra tekrar başlıyorum
başka bir önerisi olan varmı? akvaryumu büyütebilirim birazcık 40 litre falan yapabilirim yani
1 yıl aradan sonra tekrar başlıyorum
bunları nasıl üretirim tetra hiç bakmadım bilgim yok sanırım bunlar çoğalmıyormuş öldükçe balık mı alacağım ben nesilden nesile giden küçük bir tür arıyorum.Ya da tek bir tane  büyük janjanlı bir türk.
1 yıl aradan sonra tekrar başlıyorum
Arkadaşlar merhabalar geçen sene ben japon,karides,beta ve canlı doğuran baktım.Yazın annem bakamamış hayvanlara hepsi ölmüş bir tane moli yavrusu dışında o hala yaşıyor büyüyemedi 1 senedir fakat hala yaşıyor. Şimdi arkadaşlar benim 1 tane 35 litrelik ve 1 tanede 20 litrelik akvaryumum var şöyle bakınca içimi açıcak sıkılmayacağım bakımı kolay olan ne bakabilirim bitki tavsiyesiyle birlikte istiyorum.
moli-tetra-lepistes
Arkadaşlar black moli  besliyorum.Ve akvaryumda lepistes,moli gibi yavrular var neon tetra alsam o yavrulara zarar verirmi? birde benim akvaryum tabanında çakıl var birtürlü dip çekimini beceremedim akvaryumu ful boşaltıyorum buna da bir çözüm varmı?
Bir VEDA :(
Geçen sene şubat ayıydı ben gizlice pet shopa gidip bir balık almaya karar vermiştim(annem balık hayatta istemez evde).Pet shopa gittim 1 fanus ve 1 beta aldım evde salonda koltuğun arkasında besledim 2 ay annem temizlik yaparken gördü çok bağırdı.Sonra ısrarlarımla odaya aldık zaman içinde yemini annem vermeye başladı. Yanından ayırmıyordu betayı salona gitse mutfağa gitse . Betada bize alıştı odaya girince hareketleniyor cama yakınlaşıyordu. Sonra evde fanus dahi istemeyen annem bana akvaryum almamı söyledi bende  30 litre akvaryum aldım. Ama o ona çok büyük gelince ve bazı sorunlar olunca 8 litrelik bir akvaryum aldım ona ve mağara koydum aylardır onun için su mercimeği arıyordum onun çok sevdiği bir bitkiymiş diye geçen gün buldum fakat betam mercimekleri büyüyemeden bugün hayata veda etti gizlice cama çok vurdum yem yesin diye ama çıkmadı.Onu yanımdan ayırmak istemesemde bahçeye gömdüm. O benim ilk balığımdı hiç bir balığa bu kadar üzülmedim. Ve şimdiden onun fanusuna bira tokuşturup karşılıklı bira içmeyi özledim...

 
yeni lepistesim
İkiside var salyangoz bitkilerle gelmiş 2 tanede karides var 1 elma+2 karides var en iyisi onları fanusa atıyım
yeni lepistesim
Yok 3 tane gördüm bugünde dipteki çakıl taşlarının arasından çıkıp yem yiyip geri giriyorlar bazısı da su mercimeklerinin içinde size bir sorum daha olacak su mercimeklerini balıklar yiyiyor acaba azalır mı zaten az var bitmesin çoğalması için almalımıyım?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.