ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aycabngl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Şubat 2013 17:09
Son Ziyaret:
23 Ekim 2013 21:28
Toplam Mesaj:
123 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ayça bingöl
Doğum Tarihi:
22 Ekim 1994
Yaş:
29
İl:
Elazig
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA





Ayça BİNGÖL

SON 10 MESAJI

boş.
Bence arka fon dışında herşey gayet güzel Oğuzhan Bey.Tebrikler
astronot kuyruğunda anlaşılmayan değişiklik
Bahsettiğim şey yırtılma değil o şefaf yerde değil.Şu şefaf yere doğru bir renk değişikliği söz konusu.Ondan bahsediyorum.
astronot kuyruğunda anlaşılmayan değişiklik
Sanki kuyruk uçlarında açılmalar söz konusu yani siyahtı gri gibi oldu. İlk başta ence büyümesine verdim belki genişliyordur yüzgeçleri diye daha sonra korkmaya başladım.
astronot kuyruğunda anlaşılmayan değişiklik


bu benim astronotumun kuyruk kısmı. Ne olduğuna anlam veremedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? Saygılar..
Yeni kaplumbağa akvaryumuma değişik fikirler istiyorum :)
Teşekkür ederim Cemal Abi. Aslında kuru alan ve plajı ayrı yapmayı düşünmüyorum. Canlı bitkide koyacağım yardımcı olursan sevinirim elbette:)
Yeni kaplumbağa akvaryumuma değişik fikirler istiyorum :)
Merhabalar, ben 6 yıldır su kaplumbağası beslemekteyim.bir süre bıraktım bakamıyordum arkadaşıma verdim.2010 yılında yeni bir çift su kaplumbağası aldım.Hala bendeler durumları gayet iyi maşallah şimdiye kadar da hiç bir sorun yaşamadım çok şükür.Şansa da biri dişi biri erkek almışım.Birbirlerine bir eş gözüyle bakıyorlar sanırım.Bakışmaları birbirlerine karşı hareketleri bir harika:Dneyse şu an 60 ltrelik bir tankta besliyorum kuru alanları falan herşeyi var yalnız akvaryum boyutları artık küçük gelmeye başlayınca bende yeni bir akvaryum yaptıracağım camcıda.Yalnız doğal ortamlarına benzetmeye çalışacağım yapay bitki vb. şeyler koymak istemiyorum.Akvaryum kuru alan yüzme alanı ve kumlu bölüm(plaj) dan oluşsun istiyorum. ne tür bir şey yapabilirim bu kuru alan ve kumlu bölümü nasıl yerleştirmeliyim. farklı ve güzel yorumlarınız bekliyorum. Saygılar..
astronotumda parlak beyaz lekeler ve kuyruk kısılması
İÇ filtreyi kapatma sebebim gece sesinin rahatsız edici olması. (Akvaryumum yattığım odada)Kuyruk kısılması sorunum akvaryum suyunu yarı yarıya değiştirmemle son buldu.Yosun içinde vatozum var zaten yalnız biraz tembel sanırım .Bir kere o konuya bir yerde rastlamıştım fakat öyle bir sorunum yoktu diye bakmadım.Şimdi ise bulamadım konuyu. Bulmama yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler..
astronotumda parlak beyaz lekeler ve kuyruk kısılması
Dış filtrem var ancak bioball aldıktan sonra kuracağım :)yardımlarınız için teşekkürler.
Yalnız bir şey eklemeyi unutmuşum. Akvaryumda yosun olmaya başlamıştı sanırım ışıktan kaynaklı. Dün yüzde 50 lik bir su değişimi yapıp filtreyi yıkadım her şey normale döndü . Yorumlarınız ve değerli fikirleriniz için teşekkürleraycabngl2013-06-03 12:13:51
astronotumda parlak beyaz lekeler ve kuyruk kısılması
Akvaryum hacmi 270 litre sadece iç filtre. Filtre açıkken kuyruk kısılması gözlemledim. Zaten beni görünce şımarıyor çok hareketleniyor. Bu yüzden hiç kuyruğunu kıstığını görmedim. Akşamları filtreyi kapatıyorum sabah gizliden baktığımda kuyruğunu kıstığını görüyorum. Kısmadan kastım mesela kuyruğu açıkken 5 cm ise kısınca 3 cm oluyor. Balığın boyu yaklaşık 20 cm. Akvaryumda yapay hiç bir madde bulunmuyor .Herhangi bir ilaçta kullanmıyorum.2 hafta da bir yüzde 20 su değişimi yapıyorum.
astronotumda parlak beyaz lekeler ve kuyruk kısılması
Merhaba, hastalıklar formunda yazdım fakat kimseden ses çıkmadı.Benim tiger Oscar ım var ve yaklaşık bir haftadır filtre kapanınca kuyruğunu kısıyor ve derisinde yer yer parlak beyaz renkte anlam veremediğim şeyler var.Lütfen bir an önce yardımcı olur musunuz?Saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.