ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
koray006
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Eylül 2006 21:17
Son Ziyaret:
05 Haziran 2010 22:52
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Koray Ceylan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Makina Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Koray CEYLAN

SON 10 MESAJI

1 Haftadır geçmeyen sudaki bulanıklık
Serkan arkadaşım doğadan bulduğum ve titizlikle defalarca yıkadım temizlediğim dedin kayaların bulanıklığın sebebi olması büyük ihtimal.Kayalarını akvaryumundan çıkarmanı tavsiye ederim.Unutmayalım ki ne kadarda temizlesek,kaynatsak,fırçalasakta bazen böyle sıkıntılar yaşanabilmektedir.Malum jeolojik yapıları tamamen farklı,farklı salınımlar yapabilen kayalar,taşlar mevcut.
akvaryumum patlarmı
Ali arkadaşım tavsiyem o akvaryumu o yükseklik ve hacimde 6 mm olan camıyla kullanmaman.Büyük bir risk taşıyor.90 cm yükseklik ilk etapta göze çarpan olumsuzluk.Tabi o cam kalınlığı için.İllaki kullanayım dersen akvaryumunu 50 cm civarı doldurmanı tavsiye ederim.Aksi halde bir sıkıntı yaşaman hiçte zor değil.Saygılar.
yavrularımı buytsem damızlık mı alsam

Sabırlı davranın kendi kolonizi kendiniz oluşturun.Emin olun daha verimli ve daha zevkli olacaktır.Saygılar.

Kayseri Kestane Akvaryum
Kestane Akvaryumdan alışveriş yapın canınız sıkılmasın, uzun vadede de üzülmeyin arkadaşlar.Bizlerde yaklaşık 6 sene boyunca kendilerinden alışveriş yaptık.Kayserideki tüm akvaryumcularıda,fiyatlarınıda,sattıkları malzemeleride çok iyi tanırız. Fiyat konusununda da Kayseride hatta diğer bir çok ilde bir numaradır diyebilirim. Gittiğim illerin çoğunda akvaryumcuları geziyorum. Karşılaştırmalarım tecrübelerime dayanmaktadır.Ayrıca Aksan Akvaryum bayisidir. Akvaryum alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Saygılar.
dolphin kf 200
Dış filtre yerine 15-20 lt. bir akvaryuma çok düşük debili bir iç filtre kullanırsanız daha iyi olacağı kanaatindeyim.Belirttiğiniz model hakkında bilgi sahibi değilim.Eğer ki iç filtreniz suyun dışında kalıyorsa filtrenizi yan yatırıp bu şekildede çalıştırabilirsiniz.Saygılar.
İç filtreden doğan sıkıntı

İç filtrenizin debisi çok yüksek.Beslediğiniz canlı doğuran türleri ise fazla akıntıyı sevmezler.Hem siz rahatsız olursunuz hem de balıklarınız.Acilen filtrenizi değiştirmenizi öneririm.Düşük debili bir filtre satın alın ya da şimdilik acil önlem hava ve su çıkış ucuna bir kırıcı takın.Saygılar.

Eheim 2228 dış filitre ölçüleri
Recep Bey akvaryumunuz hayırlı olsun.Sağlıklı balıklar diliyorum.Lakin dış filtre konusunda bir miktar daha fazla ödeyip Eheim modellerinden birisini seçerseniz uzun vadede sıkıntı yaşamassınız.Ne Atman ne de  Sun Sun uzun vadede tecrübelerime dayanarak önermiyorum.Tabi sizin seçiminiz.Saygılar.
duboisi için dış motor alacağım
Eheim'den şaşmassanız sıkıntı yaşamassınız.2217 yi 7 seneyi aşkın süredir 3 tankımdada ayrı ayrı kullanıyorum.Sürekli milini,yuvasını,tüm plastik aksamını kontrol ederim.Hiç problem yok.Beni hiç yarı yolda bırakmadı.Saygılar.
 
Yavrularım İçin Neler Yapabilirim?
Balıklarınız cinsini yazarsanız daha açıklayıcı olacaktır.
Velifera Yavruları(Resmli)
Balıklarınız 1 ayda bir velifera yavrusuna göre iyi boy atmışlar.Balıklarınızı daha kaliteli,temiz ve sağlıklı yemlerle beslemenizi ve akvaryumunuzu elinizden geliyosa büyütmenizi tavsiye ederim.Kolay gelsin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 30 Online Kullanıcı, 16 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.