ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
painchain
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mart 2013 23:38
Son Ziyaret:
25 Ağustos 2019 23:27
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
EMRE ÜSTÜNTAŞ
Doğum Tarihi:
05 Nisan 1994
Yaş:
30
İl:
Bursa
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

EMRE ÜSTÜNTAŞ
100x50x50

SON 6 MESAJI

Flowerhorn elde etmek istiyorum..
[QUOTE=yigitbaris]dostum bence fhla başlama derim amerikanlara asırı agresifler ve 20 tane yavru alsan bile eş tutturamam gibi bir durumda var ayrıca malaviler gibi 10 15sende yasamıyorlar eş tutsalar bile birbirlerini öldürebiliyorlar aşırı oburlar kaliteli yemler bile renklerinde sıkıntı yaratabiliyor direk fh için hazırlanmış yemleri kullanman gerekiyor.
hevesini kaçırmak gibi olmasın ama zor balıklar. amerikanda en güzel başlangıç jaguar green terror jack dampsey gibi balıklardır bence.
[/QUOTE]

Hobide yeni değilim yani balığı beslemede yada sağlığında herhangi bir sorunla karşılaşıcağımı düşünmüyorum gerekli tüm araştırmaları ve tecrübesi olanları dinlerim o yönden bir sorunum yok. Fakat Green terror bende düşündüm bir türlü çekici gelmedi güzel balık ama ben sevemedim..


[QUOTE=muratbasat37]Bence mango köklü azda olsa bitki olan bi tank yap içinede bir çift discus koy onların üretimini yap..
Hevesini kaçırmak istemem sen bilirsin..
[/QUOTE]

Öğrenciyim discus çok sert olabilir bana :))  Geliri gerçekten iyi biliyorum fakat malüm :)



Hem göz zevki alacağım hemde üretiminden biraz gelir elde edebileceğim bir şey istiyorum aslında. FH yi seçmemin nedeni hem 2 adet bakılabilen bir balık tek eşli, hemde iri olduğu için gözü  doyurması. Bir Discus üretmeyi bende çok isterim ama fiyatlarını hele ki çift fiyatlarını benden daha iyi bilirsiniz :) Başka bu şekilde besleyebileceğim bir şey varsa önerilere eleştirilere her zaman açığım.
Emre USTUNTAS2014-12-18 01:07:20
Flowerhorn elde etmek istiyorum..
[QUOTE=YigitKaya]Aslında forumda güvenebileceginiz kişiler var ilan bölümünden bakabilirsiniz. Sağlıklı hobiler..[/QUOTE]

:) Anlattığım gibi ya balığın renkleri sönük yada biraz toplu balığa fahiş fiyat isteniyor. Baktığım her sitede ilanlar bu şekilde. 
sizce yaptığım doğrumu
[QUOTE=zorvolkan] [QUOTE=Emre USTUNTAS] Doğurmasına daha epey bi zaman var gibi geldi bana :) Ayrıca ben yavruluk kullanmadım hayvanı strese sokuyor diye. Yavrularım için rafya vs gibi süslemelerle hem akvaryumuma biraz görsel kattım hem el sürmeden  gelişimlerini izledim o yavruların rafya arasından çıkıp yem yiyip geri kaçmalarını izlemek inanın ayrı zevk veriyor :)[/QUOTE]

dostum yaptığın sistemi gösterirmisin zahmet olmazsa. yani çok yeni olduğum için bazı terimler bana yabancı geliyor. rafya dediğin tam olarak nasıl ayarladın[/QUOTE]

İnternette  '' rafya '' diye arattırdığın anda hem kendinisi hemde akvaryumlardaki örneklerini bolca görebilirsin :)
sizce yaptığım doğrumu
Doğurmasına daha epey bi zaman var gibi geldi bana :) Ayrıca ben yavruluk kullanmadım hayvanı strese sokuyor diye. Yavrularım için rafya vs gibi süslemelerle hem akvaryumuma biraz görsel kattım hem el sürmeden  gelişimlerini izledim o yavruların rafya arasından çıkıp yem yiyip geri kaçmalarını izlemek inanın ayrı zevk veriyor :)
Flowerhorn elde etmek istiyorum..
Öncelikler merhabalar, ben 2 sene önce Malawi cichlid türlerini beslemiş olan biriyim. Üniversitem şehir dışı olunca bozmak zorunda kalmıştım şimdi 100x50x50 akvaryumumu tekrar kurmak istiyorum. Beslemek için flowerhorn aklıma yattı üretim için. Yavrudan alıp eş tutanların dışındakileri elden çıkartıp güzel bir çift flowerhorn üretimini yapmak istiyorum. Piyasada renksiz anne babaya sahip kişilerin int. üzerinden başkalarının balıklarını kendi balıkları gibi gösterip satış yaptığını bildiğim için güvenemiyorum kimseye. Çoğu sitede vs araştırdım ama hoşuma gidecek bir şey bulamadım. Red dragon flowerhorn büyütüp üretimini yapmak istiyorum. Bursa'da veya yakın illerde güvenebileceğim güzel anne babaya sahip kişiler var mı tanıdığınız ? Yavru edinip bu hobiye biraz daha renk katmak istiyorum elimden geldiğince.. Şimdiden teşekkür ederim okumak için vakit ayırmanıza.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.