ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hükümdaroğlu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Nisan 2013 08:41
Son Ziyaret:
23 Nisan 2013 13:57
Toplam Mesaj:
53 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Oğuzhan HÜKÜMDAROĞLU
Doğum Tarihi:
18 Ağustos 1986
Yaş:
37
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Akvaryum Kapak Yapımı
[QUOTE=AliAlp]Tahta kapak şişmiyor  mu? Nemden floresan etkilenmiyor mu?[/QUOTE]

AliAlp'in sordukları benimde kafama takıldı ama gerçekten çok hoşuma gitti. Bugünlerde t5 armatür arıyorum deli gibi bunu görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam. Florasanlar hariç diğer bütün malzemeyi bauhaustan aldınız sanırım.
Peltier Soğutma - Ön Çalışma
[QUOTE=alpertozan] Yiğit Bey selamlar;
 
Bu sistemlerde akışkanlığı yüksek, elektrik iletkenliği çok düşük mineral yağ kullanılıyor. Dolayısı ile fanlarda bir sıkıntı teşkil etmiyor. Alternatif olarak soğutmak için havalandırmayıda deneyebilirsiniz hava motoru ile ;)
 
Bir tek sıkıntı harddisk, floppy (ki kalmadı denilebilir ) CD,DVD-ROM gibi mekanik parçalarda sıkıntı çıkar, bunlarıda yağ' a temas etmiyecek bir noktaya taşıyabilirsiniz. Örnek bir iki foto
 
 
Saygılar
[/QUOTE]

Abi mesajların hepsini okudum, kafamın almadığı bütün terimleri google'a sordum ve öğrendim. Sonra bu resimleri gördüm ve kendime dedim ki; " Burası sana göre değil dostum." 
Şaka bir yana. Teknolojiyle aram çok iyi olmasına rağmen biraz geri kalmışım, bu konu da çok ilgimi çekiyor şuan umarım başarılı bir sonuç alırsın çünkü bende denemek istiyorum aynı olayı.
brikardi hakkında bilgisi ve tecrübesi olanların dikkatine!
[QUOTE=Umut Katipoğlu]Bu çiftin yanında dışarıdan alacağınız birkaç Bricardi eklemelisiniz. Eşler arası uyum bozulmuş ise dışarıdan takviye olumlu sonuç verebilir. Lakin içlerinden biri yada birkaçı dayak yiyebilir tetikte olun. Ayrıca eşler arası uyum varsa da su değerleri uygun olmayabilir.[/QUOTE]

Tavsiyelerini dikkate alıp bir de böyle deneyeceğim kardeşim. Bakalım sonuç ne olacak.
Tropheus Taban Kurulumu ile ilgili
[QUOTE=firtina16]
Oğuz Bey
Tercihinize saygı duyuyorum.İmkanınız var ise birde kalsiyumlu kum deneyin.Ben sıfır numarasını Kasakalawe tankımda kullanıyorum çok memnunum.Aldığım yer ise Gitti üzerinden satış yapan akvarkum.Kargo dahil 40 kg sını 60 tl ye alabilirsiniz.Kolay gelsin. [/QUOTE]

Abi kafam çok karıştı bu kum olayına. 16 tane yavru ikolam var şuan silis kum kullanıyorum çoğu kişi değiştir mercan yap diyor. Sizin dediğiniz kumun fiyatı da çok uygun aslında kararsız kaldım şimdi.
Nikon D3100 Hakkında.
Benim ilk profesyonel makinem d3100 çok memnunum, gerek video çekimi olsun gerek resim kalitesi olsun hele resim çekerken çıkardığı ses olsun. Lcd ekrandan video çekimi var ve yine Lcd ekrandan resim çekimi var. Ya da senin aklına takılan bir nokta varsa onu da sorabilirsin. Bu arada nikon d3100 de Türkçe menü var öyle karışık bir menüye sahip değil için rahat olsun. Geçenler de fiyatlara baktığım da fiyatı 1.179,00 TL idi. Hükümdaroğlu2013-04-19 09:29:41
brichardi bakın, çok acele.
Ölen balıkların dişi değildir bence erkektir. Yani biraz ters geldi bana anlayamadım. Emin misin ölenlerin dişi olduğuna? Hükümdaroğlu2013-04-19 09:22:11
Tropheus Ikolalarım hepsi öldü bir haftada
[QUOTE=mbsa]Mücahid bey , tropheus olan akvarumlarda hiç tasvib etmediğim ve hiç bir zamanda koymayı düşünmediğim iki balık vardır.Biri vatoz , diğeri çöpçüdür.Panda çöpçülerime birşey olmamış demişsiniz.Savaşı kazananlar yaşıyor.
[/QUOTE]

Bunun özel bir nedeni var mı Mehmet abi yoksa yakıştıramadığınız için mi koymuyorsunuz çöpçü ve vatozu? Bu arada Mücahid abi geçmiş olsun üzüldüm abi açıkçası.
Hükümdaroğlu2013-04-19 09:14:54
Tropheus Taban Kurulumu ile ilgili
Ben iki tankımda da ikola besliyorum biri sili biri mercan kumu. Şimdi silis olanı da mercanla değiştireceğim bence bir sorun çıkmayacaktır.
İkolalarımda siyah bant Sorunu
Abi akvaryum da herhangi bir değişiklik yaptınız mı? Dekor olur veya ne bileyim hava motoru olur? Bir arkadaşım yunuslarım akvaryumun bi köşesine çekiliyor ve yüzmüyorlar üzerinde lekeler var diye aradı. 2 gün boyunca nedenini aradık bulamadık meğer köşedeki hava motorunun hortumu çıkmış onu takınca her şey düzeldi balıklar birden yüzmeye başladı. Buna benzer bir durum olabilir mi diye aklıma ilk o geldi.
brikardi hakkında bilgisi ve tecrübesi olanların dikkatine!
Aynı problem bende de var. Brichardileri aldığımda yavruları vardı, 3 ay geçmesine rağmen ben yavru alamadım. 1e 1d şeklinde benimkiler de. Her şey yolunda düzenli yem yiyorlar akvaryum suyu çok temiz fazla rahatsız etmiyorum yemleme dışında hatta akvaryuma elimi bile sürmüyorum ama yavru yok. Beklemekten başka çaremiz de yok sanırım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.