ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
canerkaleagasi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Mayıs 2013 19:28
Son Ziyaret:
02 Haziran 2013 11:02
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Caner Kaleağası
Doğum Tarihi:
21 Mayıs 1993
Yaş:
31
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Caner Kaleağası

SON 8 MESAJI

Bir Japon Bir Teleskop
Tamam dediğiniz adımları uygularım akvaryum seçimi için.

Ancak şu an başka bir problemim daha var. Dün de aynısı oldu bugün de yem attığım zaman japon yemi yemiyor yerse de hemen geri kusuyor. Teleskop ise ne var ne yok götürüyor. az önce 4 tane attım 3 ünü teleskop yedi japon hiç yemedi. Buna ne yapabilirim ya yani sebebi falan nasıl belli olur korkuyorum birşey olacak diye defalarca aynı şeyi sordum kusura bakmayın ama...
Bir Japon Bir Teleskop
Ben ne yapayım iyice kafam karıştı. :) Onur Nergiz2013-05-23 14:58:34
Bir Japon Bir Teleskop
O zaman yapılacaklar listesinde ilk sırada 50 lt akvaryum var filtre konusunda kararsızım. Almamayı düşünüyorum. Onur Nergiz2013-05-23 14:57:44
Bir Japon Bir Teleskop
50 lt akvaryum alip ona dis filtre almayi dusunuyorum. Akvaryumun suslenmesi icin dediginiz adimlari takip edecegim. Bir de cesme suyu degil de hazir su kullanmam nasil olur?
Bir Japon Bir Teleskop
Peki o akvaryumun temizligini falan nasil yapabilirim hc tecrubem yok bu konuda.
Bir Japon Bir Teleskop
Arkadaşlar hediye olarak geldi bir fanusta besliyorum şuan bu iki arkadaşı. Uzun süreli olsun istiyorum elimden geldiği kadar iyi bakmayı hedefliyorum. Neler önerirsiniz bunun için burada çok bilgili insanlar olduğunu görüyorum engin bilgilerinizden faydalanmak isterim. Daha önce de belirttiğim gibi ufak bir yem problemi yaşıyorum Japonum yemini yemiyor ve genelde su yüzeyine yakın dudağı dışarda yüzüyor. Teleskop ise bugün japon yiyecek diye attığım 3  yemi de yedi :D  umarım japon açlıktan teleskopta çatlayıp bişey olmaz. 

Önerilerinizi paylaşmanızı çok isterim. İyi geceler.
Yeni Balıklarım
Litresini bilmiyorum küçük fanuslardan öyle büyük birşey değil. Siyah hapur hupur götürüyor o çatlayacak diye korkuyorum diğeri de açlıktan ölecek diye. En son 2 tane daha attım bıraktım turuncu mu yedi siyah mı bilmiyorum. Bugün başka atmayı düşünmüyorum.

Balık besleme konusunda çok yeniyim hiçbir bilgim yok önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Yeni Balıklarım
Merhabalar;

Dün doğum günüm dolayısıyla aldığım hediyelerden biri bir akvaryumda teleskop balığı bir de turuncu balık(goldfish mi deniyor lepistes mi bilemiyorum). Dün yem verildiğini düşünerek yem vermedim. Sabah uyanıp yem verdiğimde ikisi de yemedi gün içinde sürekli denedim ama yemediler. Az önce attım tekrar uzaklaşıp izlemeye başladım teleskop balığı yemi yiyor ancak turuncu balık yemiyor. 2-3 kere denedim 3 kere de teleskop balığı yedi yemi turuncu yemiyor. ve turuncu balık hep dudaklarını su yüzeyine çıkarıp yüzüyor. bunun sebebi nedir acaba çok endişeleniyorum balıklarıma birşey olacak diye. yardımcı olursanız çok sevinirim gerek olursa fotoğraf da yollayabilirim.
Onur Nergiz2013-05-22 20:56:12

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.