ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gallipoli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ocak 2014 00:35
Son Ziyaret:
15 Nisan 2014 16:18
Toplam Mesaj:
32 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
arda türk
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1985
Yaş:
39
İl:
Çanakkale
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

70*30*35 canlı doğuran. Arda Türk

SON 10 MESAJI

(Silinebilir)
32 litre akvaryum için balık sayınız oldukça fazla. Balıklarınız o küçük akvaryum şartlarında strese girip hastalanıp ölmüş olabilirler. Benim öncelikle tavsiyem balık sayınızı azaltmanız. Saygılarımla.
Akvaryum balık miktarı
http://www.akvaryum.com/Hesaplayici/balikmiktari.asp

Yardımcı olacaktır. Forumu biraz karıştırsanız. Siteyi biraz incelerseniz faydası olacağını düşünüyorum.
balıklarım
düşük yoğunluklu bitkili bir akvaryuma sahipsiniz haftalık 1ml sıvı gübre yeterli olacaktır. 1ml nasıl ölçerim gibi bir sorunuz olabilir. 1ml yaklaşık olarak 20 damlaya denk gelmektedir. gübre birikimini önlemek için 2 haftada bir %20 su değişimini unutmayalım. Saygılarımla.
Akvaryum Suyu
2-3 gün kadar süre yeterli olacaktır. Kaya tuzu ilave etmeyi unutmayın. Suyu tankınıza doldurtan sonra filtre, ısıtıcı vb. tam kapasite ile çalıştırmayı unutmayın. Suyun oturması için bunları yapmakta fayda var. Ayrıca akvaryum hacmine göre %20 suyu önceden şişelere koyup dinlendirmeniz sizin yararınıza olacaktır. Malum dip temizliği için.
Akvaryum Suyu
tarihi geçmiş ürünler akvaryumun su dengersini bozacağı için balıklarınızın ölümüne olabilir onlar ömrünü tamamlamışlar artık. Suyu bir kaç gün daha dinlendirmenizde yarar var malum çeşme suları klor ve kireç bakımından baya zengin durumdalar :) akvaryumunuza bir miktar kaya tuzu ilave etmenizi öneriyorumakvaryumunuzun büyüklüğüne bağlı olarak değişmekle birlikte. saygılarımla gallipoli2014-02-09 04:42:50
**Elodea bakımı budama işlemi.**
Arkadaşlar merhaba.6-7 kök elodea var akvaryumumda ve elodealar yanlardan yeni filiz verdi ancak akvaryum içindeki kuma dikili vaziyette hepsi şimdi ben bu elodeaları budamak için ne yapmalıyım? budama işlemini nasıl gerçekleştirebilirim ? diktiğim elodeaları kumdan çıkartıp mı budama işlemi yapıcam. eğer kumdan çıkartırsam bitkilerde çürüme vb herhangi bir sorun olurmu ? co2, mayalı sistem falan kullanmıyorum sıvı gübre bile kullanmıyordum ama bugun aldım daha. inanılmaz iyi durumdalar elodealarım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.
Pirana ve akvaryum
piranha üretimi yapmak imkansız kadar zordur pacu yada natteri farketmez piranhalar sürü balıklarıdır düzgün beslenebilmeleri için minimum 8-10 adet beslenmelidir. akvaryumunuz balıklarınız için yeterince geniş ve büyük olmalıdır. balığım pacumu, natterimi diye sorarsanız alt çenesi önde olan natteri türüdür. saygılarımla.
balıklarım
kahve tonlarında bir arka fon almalısın mutlaka. saygılarımla.
bitkilerle alakalı...
akvaryum içerisinde balıkların mutluğu ve huzurunu düşünüyorsanız canlı bitki lepistes balıkları için gereklidir. Yapay bitki bende kullanmıştım ama salınım yapmasından korktuğum için çıkardım akvaryum içinden. Bir kaç elodea ve saz koydum şimdilik yeterli size de bu şekilde yapmanızı öneririm.
100*40*50 Yardım edin
sitede ana sayfada bu konu için cam kalınlığı hesaplama motoru mevcut. size daha çok yardımcı olacağını düşüyorum. inceleyebilirsiniz akvaryum boy=100 en=50 yükseklik=40 şeklinde olursa ve dediğiniz gibide camcı bu konuda işin ehli tecrübe sahibi ise herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. yeterli olacaktır 6mm cam. saygılarımla

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.